Opožděná menstruace 16 let

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
7.8.20 21:09

opožděná menstruace 16 let

Pěkný den, mám problém s opožděnou menstruací. Je mi 16 a sex jsem nikdy neměla, těhotenství je vyloučeno. Ale přesto mám již 14 opožděnou menstruaci. V červenci jsem začala chodit na brigádu a trošku stresu tam bylo. Tak nevím, čím to je. :? Máte s tím nějakou zkušenost?? Občas mám bolest v podbříšku, ale nevím jestli není vsugerovaná… Může to být vážné?? Děkuji za odpověď :srdce:

Příspěvek upraven 07.08.20 v 21:25

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35532
7.8.20 21:22

Objednej se na gyndu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7673
7.8.20 21:26

Gynekologie. A poraď se doma se svoji mamkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.8.20 21:28

@Veru1987
Na gyndu už objednaná jsem, mamce jsem to řekla, nemám, co tajit. Datum mám asi až za 3 týdny, poměrně dlouhá doba. Snad to do té doby přijde…

• Citovat
  • Upravit
82
7.8.20 21:31

Tak může to být i z toho stresu předtím a ted i z toho, ze se stresujes proc to nemáš :nevim: ja si ji takhle stresem oddalila taky o nějakých 14 dni :nevim: :nevim: ale je lepší jit i na tu gyndu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.8.20 21:35

@Teenulka
Já jenom doufám, že to nebude vážné, asi je to stresem Teď si říkám, čím to je a jak říkáš, tak se stresuji ze zpoždění. Mamka mi i říkala, že to může být opožděnou ovulací nebo výkyvy hormon. Fakt nevím, děkuji za odpovědi… :srdce:

• Citovat
  • Upravit
5487
7.8.20 21:47

Kdyby vynechala jedna, tak bych to nechala být. Jsi mladičká, občas se to ještě může stát. Zvlášť pokud nemáš MS od 11 let, ale třeba až od 14. Myslím, že se mi to taky stalo. Ale už je to dávno :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.8.20 21:51

@mau-mau
Menstruaci jsem dostala asi ve 13 a půl. Trošku jsi mě uklidnila, že se nejedná o nic vážného. Vážím si odpovědi :srdce: :*

• Citovat
  • Upravit
5487
7.8.20 22:51
@Anonymní píše:
@mau-mau
Menstruaci jsem dostala asi ve 13 a půl. Trošku jsi mě uklidnila, že se nejedná o nic vážného. Vážím si odpovědi :srdce: :*

No, než se to nastartuje, tak to vynechává a může to vynechat i úplně zdravé dospělé ženě. A jak se blíží přechod, tak to vynechává a vynechává. :mrgreen: 13 a půl je podle mě v pohodě, že to v 16 jednou vynechá. A ještě jak máš nervy, kdy už to bude, tak to oddaluješ. Za to může hlava a hormony. Třeba také může MS oddálit neobvyklá fyzická námaha. No, počkej do další, já bych šla na gyndu až poté, co by se nedostavila ani ta :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.8.20 23:00

@mau-mau
Fyzická námaha by to mohla být, mám brigádu v obchodě-doplňování zboží :think:

• Citovat
  • Upravit
4943
7.8.20 23:02
@Anonymní píše:
@mau-mau
Menstruaci jsem dostala asi ve 13 a půl. Trošku jsi mě uklidnila, že se nejedná o nic vážného. Vážím si odpovědi :srdce: :*

Je dobře, že jsi objednaná na kontrolu na gynekologii, ale fakt je pravděpodobné, že to nic není. Nepravidelnost v tomhle věku je dost běžná. Kromě toho stresu - nezhubla jsi třeba? Jedla jsi pořádně a pravidelně i během brigády? To taky mívá velký vliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.8.20 23:05

@Jeremi
Nezhubla jsem, váha je furt stejná. Na brigádě snažím jíst, ale někdy mám jen snídani a potom oběd, žádná svačinu. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.8.20 14:27

Ahoj holky, děkuji za vaše rady. Dnes se mi menstruace dostavila. Sice se zpožděním, ale přišla. :) Nevím, čím to bylo…Na gyndě jsem termín nezrušila, vše mu mu řeknu. Asi to bude řešit antikoncepcí, ale tu já užívat nemůžu kvůli problému se sražlivostí krve, tak nevím. Uvidíme. Ještě jednou děkuji :srdce: :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa