Opoždĕné dĕti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1272
14.4.14 21:28

@VeronikaJa škoda, že tu chybí smajlík klepající si na čelo :zed: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.4.14 22:18

CHYTRÝMU NAPOVĚZ, BLBÝHO NAKOPNI

Chtěla jsem poradit, tušila jsem ale, že to bude zbytečné. Ťukejte si na čelo a kam jinam chcete, vaše věc, vaše zdraví, zdraví vašich dětí. Studovat a poznávat věci je velmi náročné a bohužel na to narazí většina-lenost a pohodlnost. Je lepší a snadnější žít v iluzi. Kolik z Vás se podívalo dámy na mnou doporučené informační zdroje, než jste moje názory odsoudili? Žádná samozřejmě.

Hodně štěsí,
V.

PS: Varovné signály očkování-Prof. Anna Strunecká
Mudr. Eleková-zadat její jméno na youtube
a milion dalších…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
14.4.14 22:39

@VeronikaJa Jedna věc je poradit a druhá plétst hrušky z jablkama. Ano očkování může způsobit neurologické problémy, které se projeví opožděným vývojem nebo až třeba autismem.
Nicméně nazývat nazývat hypotomii opožděným vývojem a rovnou jí ještě spojovat s autismem (což se svalovým napětím opravdu nic společného nemá), je prostě naprostá dezinformace, takže informační hodnota a důvěryhodnost tvého prvního příspěvku je nula nula prd. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.4.14 23:09

Tak a poslední reakce…

Milý svišti, dezinformuješ tady akorát ty. Moje informace je správná…

HYPOTONICKÝ SYNDROM SE OBVYKLE PROJEVUJE POMALEJŠÍM MOTORICKÝM VÝVOJEM DÍTĚTE-přestože ale mají ochablé svaly, příčina jejich problémů není v pohybovém ústrojí, ale jedná se o poruchu neurologickou. Jde o narušení funkcí mozku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
595
15.4.14 18:58

@VeronikaJa

Ovsem ne kazde dite co v roce nechodi je nemocne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10869
15.4.14 19:59

@VeronikaJa :roll: ach bože, tak se aspoň koukni do slovníku, co znamená hypotonus a hypertonus, nebo se zeptej googlu, stačí umět číst. A jistě, vyšší nebo nižší svalové napětí je věc neurologická, jakej jinej základ by to tak mělo mít? To jsi sem napsala opravdu šokující novinku :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
15.4.14 20:05

@verusak.berusak Hlavně ten hypotonus určitě vzniká jen tím očkováním, že. :lol: Některá miminka asi tedy dostanou očkování ještě v děloze. Jinak si neumím představit, proč jsou některé děti „hadrovými panenkami“ ještě před první hexou. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
909
15.4.14 20:41

@VeronikaJa Neockovaci diskuze uz vam nestaci, uz se musi Elekova sklonovat i tady? Za chvili to bude i v diskuzich typu „Pritel nechce sex“ (kdyby nebyl v detstvi ockovan, tak by tento problem dozajista nemel).

Vlastne jsem sem klikla proto, ze 14-mesicni synek moc nemluvi (pouziva jen asi 3 citoslovce - zije v bilingvnim prostredi) a zajimalo by me, jak jsou na tom ostatni deti jeho veku, ale motoricky je na tom az moc dobre, takze jsem ve spatne diskuzi (beztak to bude taky vsechno z ockovani, urcite neni nahoda, ze zacal lezt v 5 mesicich po druhe Hexe :mrgreen: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
595
16.4.14 17:52
:(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
909
16.4.14 18:06

@Kaci.Kacka Omlouvam se za zapleveleni tve diskuze, preji ti, at tve miminko brzy vse dozene. Bohuzel (nebo tedy spise bohudik) osobni zkusenost nemam, jak pisu vyse, nas vytecnik je motoricky cily az moc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
595
16.4.14 18:20

@magistra K

v poradku. Jen to na me dnes jaksi vic padlo a je smutno. Clovek dela nebo aspon se snazi delat maximum a obcas je to tezke, kdyz jine deti delaji pokroky samy od sebe a to vase ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
595
8.5.14 20:33

Achjo. Kdy uz konecne… :( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
8.5.14 22:04

8

Příspěvek upraven 09.07.15 v 15:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
595
11.5.14 19:31

Je tu nekdo komu se jeste ve 12mesicich ditko neplazilo, nelozilo? :,( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4256
11.5.14 21:20

@Kaci.Kacka dcera se začal plazit v 9,5mes. Na lezení to nevypadaa a je ji 10 mes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí