Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Pokud jde jen o tohle, tak bych je pozvala. Případné rýpání bych ignorovala, nebo se snažila vtipně vrátit.
Sany80s píše:
Pokud jde jen o tohle, tak bych je pozvala. Případné rýpání bych ignorovala, nebo se snažila vtipně vrátit.
Jenže on začne potom rýpat do všech.Zvlášť když bude mít upito…
Já jsem nezvala… Přitom vztahy máme dobré, ale zas tak často se nevídáme, navíc když přijdou, babičky, dědečkové, tetičky, strýček s druhou tetičkou, prababička, tak je u nás už tak krdel lidí. Další už by se k nám v případě deště snad ani nevešli ![]()
Asi záleží, jak často se vídáte, jaké máte vztahy (vy asi nic moc teda), kolik je dítěti (u menšího bych klidně argumentovala, že se bude tolika lidí bát). Povinnost pozvat je rozhodně nemáš… Taky asi záleží, co je u vás zvykem - pokud oni vás zvou na narozeniny svých dětí, tak by asi bylo slušné je pozvat.
A těm ostatním to hodně vadí, nebo to berou tak, že jiný nebude…?
Já mám v rodině všelijaké „zjevy“, ale přes něco se přenesu a něco ignoruju. Ono to zase většina nemyslí zle, takže se to ignorovat nebo přejít dá.
Jde o to, jestli to hodně štve jen tebe a ostatní se přenesou, nebo to pokazí úplně všem.
Nepozvala..Možná by nic nezkazili, ale já bych si to zkazila nervním očekáváním, že se to nepovede..
Možná jde o dítě, ale oslavu pořádáš ty..
Nebudu zvát někoho, koho a priori nemám ráda a znepříjemní mi to už tím ,že tam budou.. ![]()
Angua píše:
Já jsem nezvala… Přitom vztahy máme dobré, ale zas tak často se nevídáme, navíc když přijdou, babičky, dědečkové, tetičky, strýček s druhou tetičkou, prababička, tak je u nás už tak krdel lidí. Další už by se k nám v případě deště snad ani nevešliAsi záleží, jak často se vídáte, jaké máte vztahy (vy asi nic moc teda), kolik je dítěti (u menšího bych klidně argumentovala, že se bude tolika lidí bát). Povinnost pozvat je rozhodně nemáš… Taky asi záleží, co je u vás zvykem - pokud oni vás zvou na narozeniny svých dětí, tak by asi bylo slušné je pozvat.
Dítěti bude rok, já se s nima skoro nevídám.Syn ano, jezdí tam s mojí mámou. Já za babičkou jezdím, když oni nejsou doma. Na oslavě jejich dcery jsem byla, ale to jsem byla dítě…
Na to, že tam bude hodně lidí se bohužel vymlouvat nemůžu.Syn otce nemá a s jeho příbuznýma v kontaktu nejsme. Takže by na oslavě bylo jenom 5 lidí + my dva.
Sany80s píše:
A těm ostatním to hodně vadí, nebo to berou tak, že jiný nebude…?
Já mám v rodině všelijaké „zjevy“, ale přes něco se přenesu a něco ignoruju. Ono to zase většina nemyslí zle, takže se to ignorovat nebo přejít dá.
Jde o to, jestli to hodně štve jen tebe a ostatní se přenesou, nebo to pokazí úplně všem.
Ty ostatní si to asi líbit nenechají… ![]()
Anonymní píše:Angua píše:Dítěti bude rok, já se s nima skoro nevídám.Syn ano, jezdí tam s mojí mámou. Já za babičkou jezdím, když oni nejsou doma. Na oslavě jejich dcery jsem byla, ale to jsem byla dítě…
Já jsem nezvala… Přitom vztahy máme dobré, ale zas tak často se nevídáme, navíc když přijdou, babičky, dědečkové, tetičky, strýček s druhou tetičkou, prababička, tak je u nás už tak krdel lidí. Další už by se k nám v případě deště snad ani nevešliAsi záleží, jak často se vídáte, jaké máte vztahy (vy asi nic moc teda), kolik je dítěti (u menšího bych klidně argumentovala, že se bude tolika lidí bát). Povinnost pozvat je rozhodně nemáš… Taky asi záleží, co je u vás zvykem - pokud oni vás zvou na narozeniny svých dětí, tak by asi bylo slušné je pozvat.
Na to, že tam bude hodně lidí se bohužel vymlouvat nemůžu.Syn otce nemá a s jeho příbuznýma v kontaktu nejsme. Takže by na oslavě bylo jenom 5 lidí + my dva.
Tak to bych nezvala… Jak psala Lizbeth, pořádáš to ty a pro mě byly první narozeniny dítěte příliš velkou událostí, než abych tam poslouchala strýcovy pitomé kecy.
Na druhou stranu, když je nepozveš, budeš poslouchat pitomé kecy od mamky a babičky, co? ![]()
Upřímně, já už to mám pokažený teď. Hlavně babička ze mě dneska udělala zlou ženskou, která ani chudince sestřenici nedopřeje aby viděla krásnej dort. Jako, kdyby si ho nemohla nechat udělat taky ![]()
Lizbeth píše:
Nepozvala..Možná by nic nezkazili, ale já bych si to zkazila nervním očekáváním, že se to nepovede..
Možná jde o dítě, ale oslavu pořádáš ty..Nebudu zvát někoho, koho a priori nemám ráda a znepříjemní mi to už tím ,že tam budou..
Už je poslouchám
. Fakt mám chuť se na to vybodnout. ![]()
Angua píše:Anonymní píše:Angua píše:Dítěti bude rok, já se s nima skoro nevídám.Syn ano, jezdí tam s mojí mámou. Já za babičkou jezdím, když oni nejsou doma. Na oslavě jejich dcery jsem byla, ale to jsem byla dítě…
Na to, že tam bude hodně lidí se bohužel vymlouvat nemůžu.Syn otce nemá a s jeho příbuznýma v kontaktu nejsme. Takže by na oslavě bylo jenom 5 lidí + my dva.Tak to bych nezvala… Jak psala Lizbeth, pořádáš to ty a pro mě byly první narozeniny dítěte příliš velkou událostí, než abych tam poslouchala strýcovy pitomé kecy.
Na druhou stranu, když je nepozveš, budeš poslouchat pitomé kecy od mamky a babičky, co?
Já myslím, že by tě mamka neměla nutit..Ona s nimi hezké vztahy má, tak at udělá ještě oslavu u ní a můžou se družit do sytosti..Ale já jsem proto, aby se člověk kvůli nikomu nepřetvařoval a nelezl do zadečku..
Teď neřeknu vůbec dobrou radu, ale já jak jsem ten cholerik, tak bych jim řekla, že jestli do mě nepřestanou šít, tak že nepozvu nikoho a uděláme si oslavu doma ve třech
Ale dobrá rada to není, to je výkřík zoufalého člověka ![]()
Angua píše:
Teď neřeknu vůbec dobrou radu, ale já jak jsem ten cholerik, tak bych jim řekla, že jestli do mě nepřestanou šít, tak že nepozvu nikoho a uděláme si oslavu doma ve třechAle dobrá rada to není, to je výkřík zoufalého člověka
To už jsem udělala…byl ze mě nevděčný spratek ![]()
Pak za dva dny jsem řekla, že teda ok, ale že pozvu i další příbuzný, který jsem několik let neviděla. Myslela jsem to ironoicky. A bylo mi odpovězeno, že je to dobrý nápad.Myšleno vážně ![]()
Připadám si jako hloupá husa, která se nemůže ani sama rozhodnout o vlastním dítěti. Chtěla jsem udělat oslavu na chatě, pozvat babičky, mojí sestřenici a tři kamarádky ( jedna s miminkem). Na to mi bylo odpovězeno, že si mám oslavu s kamarádkama udělat zvlášť.Fakt si připadám jako idiot… ![]()
Tak do prkýnka čí je to oslava?? Babičky nebo vaše???
Bych nepozvala ani babičku, aby se chytla za nos.. ![]()
Ahoj,
)a vždycky si rejpne. Přitom jak se chová jejich dítě v 9letech, to jsem si já nedovolila ani v 15cti.
a hlavně, že to není moje oslava,ale jeho… 
mám dotaz. Pozvali by jste na oslavu svého dítěte příbuzné, které vy nemusíte - strýce, tetu a sestřenici?
Měla jsem těžkou pubertu, udělala jsem spoustu chyb, ze,kterých jsem se poučila a snažím se je napravit a teď sekám latinu.Ale strejda mi to furt vyčítá jsem spratek a jakej je můj táta ( jakoby mu do naší rodiny něco bylo
Bojím se, že mi oslavu zkazí. On je jako časovaná bomba.
Máma mi říká, že je pozvat mám. Že oni mají kluka rádi.A, že dá ruku do ohně, že tam žádnou scénu neudělá…tak nevím…
Teď jsem se kůli tomu zase pohádala s babičkou…
Mám chuť se na nějakou oslavu vybodnout…
Předem díky za pochopení anonymu, chodím sem někteří příbuzní a nemusí vědět všechno