Oslava zete

607
30.9.25 22:35

Oslava zete

Je bežné oslavit narodeny môjho muža separatne s mojou rodinou? Moji rodičia, môj brat. Ďalšia oslava by bola u mužovej rodiny v inom meste. Úprimne, nechce sa nám robiť ďalšiu oslavu. Máme malé deti a chceme kľud. Nikto z rodiny nemá narodeniny v tejto časti roku, takže sa to nedá spojiť. Bola by to fakt oslava len pre moju rodinu🙄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1544
30.9.25 22:41

U nas se proste popreje pri nejblizsi navsteve, narozeniny zas tolik neprozivame. Pokud uz chceme slavit, tak zveme celou rodinu k nam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katrinever
30.9.25 22:51

Mě se líbí jak to máme všechny stejné.. každá matka od rodiny, moje kamarádka mi říká že nesnáší ty nekonečné rodiné oslavy. My to máme taky tak. Velkou rodinu a každý pořád by chtěli něco slavit a ideálně u nás, kdo je na to sakra zvědavý?! :D

• Citovat
  • Upravit
7221
1.10.25 06:23
@Gita17 píše: Více

U nás se vždycky „sebralo“ všechno co mělo narozeniny nebo svátek a dělala se velká celodenní oslava. Dorty, oběd, chuťovky, večeře. My ale měli všechno téměř všichni kolem podzimu, tak se prostě slavilo téměř každý druhý víkend :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15254
1.10.25 07:19
@Gita17 píše: Více

Vzdyt si to oslavte jak vy chcete, nebo tedy jak chce tvůj muž, jsou to jeho narozeniny. Je uplne jedno co je běžné..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13755
1.10.25 08:53

A kdo po vás chce nějakou oslavu? Jste dospělí, udělejte si to jak chcete. U nás se slaví jak kdy, rozhodně nemíváme dvoje oslavy, max jen v případě dětí. U dospělých někdy neslavíme nikdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1239
1.10.25 12:45

My skoro nic neslavíme a je pokoj. Moje dospělé děti navíc bydlí s námi, můj táta také. Tak s těmi si popřejeme.
Muj bracha umřel, s jeho rodinou se moc nevídáme, nevídali jsme se moc ani za jeho života.
Manželovi rodiče už nežiji, když to oni chtěli slavit, jel za nimi často sám (já nestíhala). A jeho bratr s ním nemluví už 15 let.
A mame vyřešeno.
Naposledy jsme málem zapomněli na svátek nejmladší dcery… naštěstí ji je 5 a neví přesně, kdy svátek má. Meli jame týden zpoždění…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elielieliii
5.10.25 03:15

Nakonec zjistíš, že to obtěžuje i muže, dáte doma véču, zapnete Netflix, předáš dárek…a top oslava v klidu ever…:-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný