Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Anonymní píše:
Dobrý den. Ráda bych se zeptala jak je to s návštěvou OSPODU doma? Má přijít paní z OSPODU ale bohužel v daný termín já ani přítel nebudeme doma, já musím být prostě v práci a přítel má operaci kolene. Půjde to normálně přehodit? Má se jen přijít podívat jak bydlíme. Nebude z toho problém že ani jeden prostě nemůžeme? A jak dlouho se zhruba zdrží u nás?
Existuje taková věc, říká se jí telefon, na něm vytočíš číslo příslušného úřadu a domluvíš se na náhradním termínu.
@unuděná píše:
Existuje taková věc, říká se jí telefon, na něm vytočíš číslo příslušného úřadu a domluvíš se na náhradním termínu.
@Anonymní píše:
Dobrý den. Ráda bych se zeptala jak je to s návštěvou OSPODU doma? Má přijít paní z OSPODU ale bohužel v daný termín já ani přítel nebudeme doma, já musím být prostě v práci a přítel má operaci kolene. Půjde to normálně přehodit? Má se jen přijít podívat jak bydlíme. Nebude z toho problém že ani jeden prostě nemůžeme?A jak dlouho se zhruba zdrží u nás?
Tak pokud ji necháte marně zvonit u dveří, tak to problém nejspíš bude
nebylo by nejednoduší jí zavolat a domluvit si náhradní termín? ![]()
@Anonymní píše:
@unuděná volám jí od včerejška i psala email ale nic
Jak dlouho víš o té návštěvě a kdy má být? Pokud nebere jedna konkrétní úřednice, můžeš zkusit jiné číslo v budově. Třeba má zrovna tahle dovolenou ![]()
Určitě se ji snaž kontaktovat, ať tam nejde zbytečně. Mě teda volala předem a domlouvaly sme si termín
Jestli tam přijde a vy nikde, tak to problém bude. Prostě volej, napis e-mail, jestli to nebere ona, tak volej na ten úřad odkud má přijít, buď te prepoji, nebo to vyřídí někdo jiný, muze byt nemocná nebo na dovolené.
Dobrý den. Ráda bych se zeptala jak je to s návštěvou OSPODU doma? Má přijít paní z OSPODU ale bohužel v daný termín já ani přítel nebudeme doma, já musím být prostě v práci a přítel má operaci kolene. Půjde to normálně přehodit? Má se jen přijít podívat jak bydlíme. Nebude z toho problém že ani jeden prostě nemůžeme? A jak dlouho se zhruba zdrží u nás?