OSPOD návštěva doma

Anonymní
18.1.24 08:04

OSPOD návštěva doma

Dobrý den. Ráda bych se zeptala jak je to s návštěvou OSPODU doma? Má přijít paní z OSPODU ale bohužel v daný termín já ani přítel nebudeme doma, já musím být prostě v práci a přítel má operaci kolene. Půjde to normálně přehodit? Má se jen přijít podívat jak bydlíme. Nebude z toho problém že ani jeden prostě nemůžeme? A jak dlouho se zhruba zdrží u nás?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53190
18.1.24 08:06
@Anonymní píše:
Dobrý den. Ráda bych se zeptala jak je to s návštěvou OSPODU doma? Má přijít paní z OSPODU ale bohužel v daný termín já ani přítel nebudeme doma, já musím být prostě v práci a přítel má operaci kolene. Půjde to normálně přehodit? Má se jen přijít podívat jak bydlíme. Nebude z toho problém že ani jeden prostě nemůžeme? A jak dlouho se zhruba zdrží u nás?

Existuje taková věc, říká se jí telefon, na něm vytočíš číslo příslušného úřadu a domluvíš se na náhradním termínu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
18.1.24 08:09
@unuděná píše:
Existuje taková věc, říká se jí telefon, na něm vytočíš číslo příslušného úřadu a domluvíš se na náhradním termínu.
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@unuděná volám jí od včerejška i psala email ale nic

• Citovat
  • Upravit
42001
@Anonymní píše:
Dobrý den. Ráda bych se zeptala jak je to s návštěvou OSPODU doma? Má přijít paní z OSPODU ale bohužel v daný termín já ani přítel nebudeme doma, já musím být prostě v práci a přítel má operaci kolene. Půjde to normálně přehodit? Má se jen přijít podívat jak bydlíme. Nebude z toho problém že ani jeden prostě nemůžeme?A jak dlouho se zhruba zdrží u nás?

Tak pokud ji necháte marně zvonit u dveří, tak to problém nejspíš bude :think: nebylo by nejednoduší jí zavolat a domluvit si náhradní termín? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
@Anonymní píše:
@unuděná volám jí od včerejška i psala email ale nic

Jak dlouho víš o té návštěvě a kdy má být? Pokud nebere jedna konkrétní úřednice, můžeš zkusit jiné číslo v budově. Třeba má zrovna tahle dovolenou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37295
18.1.24 08:43

Určitě se ji snaž kontaktovat, ať tam nejde zbytečně. Mě teda volala předem a domlouvaly sme si termín :nevim: Jestli tam přijde a vy nikde, tak to problém bude. Prostě volej, napis e-mail, jestli to nebere ona, tak volej na ten úřad odkud má přijít, buď te prepoji, nebo to vyřídí někdo jiný, muze byt nemocná nebo na dovolené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí