Ospod Olomouc - výslech dětí

Anonymní
4.1.24 18:46

Ospod Olomouc - výslech děti

Ahojky holky,
mám dotaz ohledně ospodu Olomouc.
Děti 9 a 7 let nechtějí jezdit k otci (muže si za to sám, důsledek jeho chování), otec je opravdu narcista :,(
Poslal navrh na soud, kde napsal mnoho lži a vykreslil se tam jako oběť :roll:
Ospod bude vyslýchat děti, nicméně už teď se chovají na ospodu ke mě o dost hůř než k otci…
Prosím na co se bude ptát ospod děti?
Mate někdo zkušenost s tím ospodem z Olomouce?
Máme šanci uspět, aby soud vyšel vstříc dětem a nemusely k otci?
Je to cca 2 roky od rozvodu…a ještě chce rodinou terapii, k tomu mě opravdu muže nutit, když jsem už vdana?
Dekuji….

Příspěvek upraven 04.01.24 v 18:53

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
80267
4.1.24 18:49
@Anonymní píše:
Ahojky holky,
mám dotaz ohledně ospodu Olomouc.
Děti 9 a 7 let nechtějí jezdit k otci (muže si za to sám, důsledek jeho chování), otec je opravdu narcista :,(
Poslal navrh na soud, kde napsal mnoho lži a vykreslil se tam jako oběd :roll:
Ospod bude vyslýchat děti, nicméně už teď se chovají na ospodu ke mě o dost hůř než k otci…
Mate někdo zkušenost s tím ospodem z Olomouce?
Je to cca 2 roky od rozvodu…a ještě chce rodinou terapii, k tomu mě opravdu muže nutit, když jsem už vdana?
Dekuji….

nevím, ale - oprav si to, máš tam, že otec je oběd :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1358
4.1.24 18:54
:,(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81529
4.1.24 18:57

Donutit tě nemůžou, ale nebude to házet moc dobré světlo, když nebudeš spolupracovat. Šance na to, že nebude žádný styk je minimální

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1358
4.1.24 19:03

@Lama Lama moc dobre světlo, když je člověk vdany?

Příspěvek upraven 04.01.24 v 19:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
4.1.24 19:08
@Peťka H. píše:
@Lama Lama moc dobre světlo, když je člověk vdany? Jako rozumím, ale co nová rodina?
Zvlášť když děti k němu nechtějí a mají důvody…

To, že ty jsi se vdala, neznamená, že jsi dětem starou rodinu vymazala a udělala tlustou čáru a vytvořila novou rodinu s otčímem. Děti mají otce, tedy do jejich rodiny stále patří a on chce na vztahu k ním a potažmo i vás jako rodičů pracovat. Ano, pokud nebudeš souhlasit, taky se domnívám, že to nebude viděno jako z tvé strany pozitivní věc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81529
4.1.24 19:19
@Peťka H. píše:
@Lama Lama moc dobre světlo, když je člověk vdany?

A co má společného tvoje svatba s celou záležitosti? Nebo po tobě chtej na te terapii rozvod?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9381
4.1.24 19:40

To, že jsi už vdaná za jiného nemá na nic žádný vliv ;) holky výše mají pravdu, pokud nebudeš moc spolupracovat, tak to nebude házet dobré světlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.1.24 19:52

Mám zkušenosti s OSPOD v Olomouci. Poněkud divnou a za mě dost neprofesionální, kdy pracovnice přišla neohlášeně v rámci rozvodu a péče o děti ( měli jsme podepsanou dohodu o střídavé péči) a ptala se dětí 4 a 9 let, kde mají hezčí pokojíček, zda u maminky, nebo u tatínka 🙄
Ale ke tvé situaci… Úplné zrušení kontaktu asi není reálné, pokud otec není nějaký tyran, či narkoman, alkáč. Rodinná terapie- asi spíše mediace neslouží k tomu, ať se k sobě vrátíte ( pokud máš tohle na mysli s tím, že jsi opět vdaná), ale má přispět k fungování vztahů a domluvy mezi tebou, dětmi a ním.

• Citovat
  • Upravit
Tala20
5.1.24 02:04
@Anonymní píše:

Co je Ti do toho? Chceš je předem naučit říkat to, co chceš Ty?

Dětem zpravidla neškodí, když musí k otci. Dětem škodí matka, která jejich styku s otcem brání a vymýšlí neexistující diagnózy. Doufám, že soud rozhodne v nejlepším zájmu dětí, a ne v zájmu Tvém.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma rodinné právo

Ikona - Zoltán Duna

Mgr. Zoltán Duna