Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj maminky!
Zajimaji me Vase zkusenosti z techto dvou porodnic, sice par recenzi na netu je, ale neni jich mnoho aktualnich ![]()
Chtela bych spise prirozeny porod, do ktereho se, pokud mozno, moc nezasahuje… Slysela jsem chvalu na Ostrov, ale mam to preci jen o neco dal nez do Varu, tak mne zajimaji zkratka i ty ![]()
Dekuju!!!
@Setkub Ahoj, super diskuze. Já se taky rozhoduji. Na Ostrov slyším samou chválu, ale není tam jip. Na Vary už takovou velkou chválu neslyším, ale je tam jip a to je pro mě nejdůležitější. Já to tam nějak přežiju, hlavně, aby bylo postaráno o miminko. A Vary máme také blíž, takže za mě Vary. ![]()
Nejlíp se bude rodit tam, kde si ‚zaridis‘ protekci. Ale ani to neni 100% záruka. Já rodila v Ostrově, protekcne
, ale i tak jsem si musela věci vydupat. Namazou med kolem pusy a nedodrží skoro nic. Bohužel.
Ahoj
taky by mě zajímaly ohlasy
u mě je ještě možnost do Sokolova, tam to mám asi úplně nejblíž, ale neslyšela jsem moc dobrý reference, tak si vůbec nevím rady :/ vždycky je to o lidech, ať se jedná o cokoliv, takže to může být někde super a přijde na prd směna a vyjde to nastejno
hlavně si myslím, že mi to pak bude úplně jedno, hlavně, aby už bylo po všem
a kdy máte termín? ![]()
Holky, ta jipka je urcite super, ale zase si rikam, ze kdyz bude vse ok, tak je zbytecna
@LVLucie a jak protekci?
nikoho neznam ani v jedny, takze asi prd
a v Ostrove teda nic moc???
@Whitehanny ja jsm primo ze Sokolova a nechci sem :-/ jako ve finale je ro asi jedno, ale nelibi se mi, ze maji na szrankach napsano, ze se da rodit jen v leze a podobne
chci trosku rozhodovat o svym porodu
a termin mam v cervnu ![]()
@Whitehanny Ahojky, Sokolov mám také nejblíže
, ale u mě nepřipadá v úvahu. Sokolov opravdu nechci. Ale minulý měsíc jsem tam musela ležet a sestra mi říkala, že porodnici budou předělávat, že prý to tam bude luxus
Mě lákala ![]()
@Setkub já jsem teda pesimista a neumím si říct, že bude vše ok
Pak si řeknu, co když nebude a budu si trhat hlavu, že jsem měla být ve Varech. Jinak jsem taky ze Sokolova ![]()
@Mišinn
Kdyz lákají sestřičky, to musi byt neco teda
ja bych chtěla asi do Ostrova, ale neumím si moc představit, ze mi praskne voda a pojedu pul hodiny do Porodnice ![]()
@Setkub
Taky mam termín v červnu
jak vidim, neni to jednoduchý ![]()
@Whitehanny Půl hodky se ještě dá
Já zkoušela na přítele, že uvazuji i nad Ostrovem a ten mi řekl, no zapomeň, tak daleko nejedu, když budeš trpět
Takže Vary to jistí
@Mišinn
A mas vystaráno
ja počítám s tim, ze přítel bude urcite v ty době pryč, takze kam me kdo odveze, tam budu
No nicméně holky muzu rict, ze čím blíž tím lip, cesta z Varu do Ostrova nic moc a to je to kousek. Nemohla jsem sedět, kroutila jsem se a nadzvedavala
Takze tím bych asi řídila vyber
A já taky trvala na nadstandardu, ten mi ve Varech zaručit nechtěli…
Ahoj, já rodila ve Varech první mimčo a super. Personál, prostředí… Teď v květnu budu rodit podruhé a chtěla bych si připravit porodní plán a nějaké věci si tím pojistit a ohlídat.
@mili_h ahoj, já mám taky termín v květnu
S porodnim plánem nevím, jak to tam je…Na internetových stránkách měli jen v Sokolově tiskopis k porodnimu plánu, ve Varech nevím…
@Mišinn V Sokolově ho prý dávají maminkam i na prvních monitorech a jsou na porodní plán zvyklí. Ani mi tak nejde o porod, s tím jsem tam byla spokojená a nechci jim do toho kecat.
Ale spíš ten kontakt s miminkem hned po porodu.
Koukám, že čekáš holčičku, tu jsem si moc přála, ale povedl se nám další chlapeček. ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.