Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Občas to natece po velkém vzrušení, či mechanickém poškození. Vyčkejte do zítra, pak uvidíte.
Na otoky spíš heparin. Jenom bacha, nevím, jestli by třeba takový Lioton 100 000 byl vůbec snesitelný. Možná heparoid mast. ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, potřebuji radu. Po pohlavním styku mi bolestivě natekly stydké pysky. Jsem ve 20tt, ale v tom příčinu nehledám spíše v nějaké infekci nebo něčemu podobnému. V pondělí si s tím zajdu ke gynekologovi, teď mi jde o to, že nevím co s tím v téhle chvíli. Trvá to už asi 2 hodiny snažím se to chladit a napadlo mě si to namazat clotrimazolem Víc už nevím a nepřijde mi to o moc lepší. Je mi to trapné, ale nemůžu s tím skoro ani choditzkouším tedy jestli s tim náhodou nemáte některá zkušenost a nějakou radu co s tím. Moc děkuji
Já si myslím, že to je tím, že v těhotenství je všechno překrvené a je to ze vzrušení a že to přejde…
Ackoliv predtim ani potom nikdy, tak cele tehotenstvi jsem byla citliva na kvasinkove infekce, hormonalni zmeny tomu v tehotenstvi hodne “prospivaj”. Pamatuju si, ze jednou po styku jsem zazivala neco podobneho, co popisujes (do par hodin to zmizelo). To byl asi extremni projev, jindy jsem zazivala spis jen neprijemny svedeni a nezapachajici bilej vytok. Pomahaly mi probiotika, boritanove globule a co nejmin cukru.
Mě se tohle v těhotenství a šestinedělí stávalo běžně i bez sexu, když jsem se ptala gynekoložky, tak mi vysvětlila, že se někde utlačila nějaká žíla, která zabrání odtoku krve. Je to velice bolestivé, nejlíp pomohlo si lehnout s vyvýšeným zadkem aby se uvolnil tlak a proti akutní bolesti chlazení. Po šestinedělí to odeznělo. Asi nejhorší to bylo po prvním porodu, když jsem měla šitý nástřih a měla jsem pocit že mi prasknou stehy. První dva týdny šestinedělí jsem v podstatě proležela, protože stát nebo sedět déle než 20 minut nešlo, když vypadly stehy bylo to o 100% lepší.
Tak to já těhotná nejsem a mám to poměrně často..vždycky, když jsem buď hoooodně vzrušená - v tu chvíli to mám napuchlý, anebo nepálí ani nebolí to, anebo prostě, když to tolik nechci, ale to pak mám oteklý a bolí to trochu nebo při čůrání, každý to má jinou příčinu a ve finále je to stejný. Za pár hodin to zmizí ![]()
prosím anonym - citlivé téma
Taky se my to párkrát stalo, a tak za dvě tři hodinky to přešlo, řekla bych že je to z toho když to trvá delší dobu.
Ahoj holky,
Chtěla bych se zeptat, s přítelem jsme měli sex a když jsem přisla domu a došla si na záchod tak jsem si všimla že mám nateklý jeden stydký pysk a ten vstup do pochvy. Četla jsem že je to při Velkem vzrušení a já jsem velmi vzrušená byla tak nevím jestli to je tím. Nic mě nepálí ani neboli spíš cítím jak je to natekle. Nevíte čím by to mohlo být? Děkuji ![]()
Mohu jako chlap potvrdit, že jsem to u partnerky také viděl, když se dostala do ráže a
asi kořeny klitorisu zároveň trochu rozevírají vchod a to je pak extra erotické. Splasknutí nemusí proběhnout symetricky. Pokud to nějak víc neobtěžuje, neviděl bych to jako problém, při vlastním hrátkách pak naopak jako plus.
Partnerka si nestěžovala, ale neptal jsem se.
Ahoj, potřebuji radu. Po pohlavním styku mi bolestivě natekly stydké pysky. Jsem ve 20tt, ale v tom příčinu nehledám spíše v nějaké infekci nebo něčemu podobnému. V pondělí si s tím zajdu ke gynekologovi, teď mi jde o to, že nevím co s tím v téhle chvíli. Trvá to už asi 2 hodiny snažím se to chladit a napadlo mě si to namazat clotrimazolem Víc už nevím a nepřijde mi to o moc lepší. Je mi to trapné, ale nemůžu s tím skoro ani chodit
zkouším tedy jestli s tim náhodou nemáte některá zkušenost a nějakou radu co s tím. Moc děkuji