Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Dobrý den, mám dotaz, který sem možná nepatří, ale rada bych par rad. Jsem pozvána na svatbu a mám vybraný tento overal, každopádně nevím co k němu (sako, přehoz apod).
![]()
Za mě je cokoliv, co nemá délku alespoň těsně nad kolena nebo víc, velmi nevhodné. Takže je úplně jedno, co k tomu, vulgární to bude stejně.
Mě to přijde nevhodné, i když to není sukně mělo by to být aspoň nad kolena, a ne celá stehna. I vršek mi přijde nevhodný, ten by se dal teda skrýt. Ale přijde mi to outfit spíše v létě do baru.
Musis byt hnusnejsi jak nevesta ![]()
Za me spise decetnejsi delku. Vystrih jakkykoli proc se schovavat.
Jako v létě na zahradní party proč ne. Na svatbu bych vybrala trošku něco decentnějšího, méně odhaleného. Ale zase záleží v jakém stylu svatba bude.
Mně se to teda zdá na svatbu hodně “sprostý”. Etiketa říká, že by se ženy neměly oblékat tak, aby upoutávaly pozornost víc než nevěsta. Takže hluboký dekolt a kraťásky sotva zakrývající zadek se mi zdá moc. Jestli nechceš vybírat ještě dál, najít něco jiného, tak bych asi vzala nějaký krémový sáčko. Aby to nevypadalo tolik jako luxusní pyžamko. Na jinou připležitost je ale nádhernej, taky bych si ho koupila ![]()
Já ti nevím, asi jsem na tohle nějaká moc přízemní..ale mě tohle nepřipadá, jako vhodny oděv na svatbu..působí to na mě tak nějak lehce a lacině. Takže neporadím ani s doplňkem k tomu, protože se podle mě k tomu nic nehodí.
Na svatbu v zadnem pripade, leda by sis pres to vzala prehoz, kterej to cely zakryje ![]()
Na svatbu je to nevkus. Vem si šaty ke kolenum
a tohle můžeš vzít na rozlucku se svobodou ![]()
Tohle mi příjde spíš jako do postele než na svatbu. To bych zvolila trošku decentnější model. Pokud máte postavu jak modelka na fotce, tak i něco s délkou těsně nad kolena a zakrytými rameny bude vypadat moc hezky.
Cardigan aspoň ke kolenům a hlavně nesundávat
Tohle se na svatbu vůbec nehodí, teda pokud tam nejdeš dělat striptýz.
Zřejmě nechceš nic klasického. Tohle by mohl být takový kompromis, tvůj výběr je vážně moc..
Na svatbu je to fakt hodne krátký. To chce délku min ke kolenum. A kdyz uz overal, tak dlouhe nohavice. Zvlast ted na podzim. ![]()
Třeba neco jako toto:
https://www.bonprix.cz/…da-95997195/?…
K tomu nejake krásné lodicky, psanicko a nejake světlejší sacko nebo maxi kabat…
Příspěvek upraven 05.10.17 v 14:38
Nejlépe dlouhý kabát, ať se ta hrůza schová. A hlavně, nerozepínat! ![]()
@jankajj - ty jsou, kde si je prosím, našla? tím nemyslí obrázek ![]()