Outfit na svatbu

5.10.17 13:01

Outfit na svatbu

Dobrý den, mám dotaz, který sem možná nepatří, ale rada bych par rad. Jsem pozvána na svatbu a mám vybraný tento overal, každopádně nevím co k němu (sako, přehoz apod). :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16209
5.10.17 13:06

Za mě je cokoliv, co nemá délku alespoň těsně nad kolena nebo víc, velmi nevhodné. Takže je úplně jedno, co k tomu, vulgární to bude stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3837
5.10.17 13:07

Mě to přijde nevhodné, i když to není sukně mělo by to být aspoň nad kolena, a ne celá stehna. I vršek mi přijde nevhodný, ten by se dal teda skrýt. Ale přijde mi to outfit spíše v létě do baru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.10.17 13:08

Musis byt hnusnejsi jak nevesta :lol:
Za me spise decetnejsi delku. Vystrih jakkykoli proc se schovavat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
5.10.17 13:08

Jako v létě na zahradní party proč ne. Na svatbu bych vybrala trošku něco decentnějšího, méně odhaleného. Ale zase záleží v jakém stylu svatba bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
5.10.17 13:10

Mně se to teda zdá na svatbu hodně “sprostý”. Etiketa říká, že by se ženy neměly oblékat tak, aby upoutávaly pozornost víc než nevěsta. Takže hluboký dekolt a kraťásky sotva zakrývající zadek se mi zdá moc. Jestli nechceš vybírat ještě dál, najít něco jiného, tak bych asi vzala nějaký krémový sáčko. Aby to nevypadalo tolik jako luxusní pyžamko. Na jinou připležitost je ale nádhernej, taky bych si ho koupila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
5.10.17 13:10

Já ti nevím, asi jsem na tohle nějaká moc přízemní..ale mě tohle nepřipadá, jako vhodny oděv na svatbu..působí to na mě tak nějak lehce a lacině. Takže neporadím ani s doplňkem k tomu, protože se podle mě k tomu nic nehodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
5.10.17 13:13

Na svatbu v zadnem pripade, leda by sis pres to vzala prehoz, kterej to cely zakryje 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
5.10.17 13:15

Na svatbu je to nevkus. Vem si šaty ke kolenum :roll: a tohle můžeš vzít na rozlucku se svobodou 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
5.10.17 13:19

Tohle mi příjde spíš jako do postele než na svatbu. To bych zvolila trošku decentnější model. Pokud máte postavu jak modelka na fotce, tak i něco s délkou těsně nad kolena a zakrytými rameny bude vypadat moc hezky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6534
5.10.17 13:20

Cardigan aspoň ke kolenům a hlavně nesundávat :mrgreen: Tohle se na svatbu vůbec nehodí, teda pokud tam nejdeš dělat striptýz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2998
5.10.17 13:20

Zřejmě nechceš nic klasického. Tohle by mohl být takový kompromis, tvůj výběr je vážně moc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5640
5.10.17 13:22

Na svatbu je to fakt hodne krátký. To chce délku min ke kolenum. A kdyz uz overal, tak dlouhe nohavice. Zvlast ted na podzim. :nevim:

Třeba neco jako toto:
https://www.bonprix.cz/…da-95997195/?…

K tomu nejake krásné lodicky, psanicko a nejake světlejší sacko nebo maxi kabat…

Příspěvek upraven 05.10.17 v 14:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5730
5.10.17 13:30

Nejlépe dlouhý kabát, ať se ta hrůza schová. A hlavně, nerozepínat! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2481
5.10.17 13:47