Ovulace bez příznaků?

23
22.9.25 07:20

Ovulace bez příznaků?

Ahoj, potřebovala bych poradit. Koncem srpna jsem vysadila HA po dvou letech, 30.8. jsem to dostala. Od 6.9. si dělám ovulační testy, ale sotva je tam vidět ta druhá čárka. Žádné příznaky ovulace nemám. Jedině že mě asi 4. den píchá v levém a pak v pravém podbřišku. Ale trvá to asi tak 10minut denně a slabě. Sex máme každý druhý den. Nevím jestli jsem ovulaci mela, buď teprve mít a nebo ji vůbec mit nebudu. Nevím tim pádem ale kdy dostanu menstrauci a kdy si popřípadě dělat těhotenský test. Měla jste někdo podobne to jak já a otěhotněla jste i kdyz jste neměli příznaky ovulace? Kdy si mam udělat test? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
672
22.9.25 07:47

Já jsem si žádný ovulační testy nedělala a snad nikdy jsem ani neměla žádný příznak ovulace :D Když jsem vysadila prášky, tak jsem s menstruací počítala cca za měsíc. Dřív testovat podle mě nemá cenu, zbytečný stres.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11840
22.9.25 08:00

Nikdy jsem žádné příznaky ovulace neměla…jinak takhle hned po vysazení ha je pravděpodobné že bude chvíli trvat než naskočí přirozený cyklus..může to být klidně o 14 dní i o měsíc posunuté…extrémně může trvat klidně i několik mesicu než cyklus naskočí… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35908
22.9.25 08:19

V živote jsem žádné příznaky ovulace neměla. Max tak zvýšenou chuť na sex a otěhotněla jsme vždycky hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
789
22.9.25 09:56

Dlouho jsem ovulaci nedokázala poznat, potom jsem to poznala podle silné bolesti v podbřišku do 12 hodin od pozitivního OT. Jinak v době ovulace testuju i 3×-5× denně. Kdybych testovala jen jednou tak bych tak bych měla pořád negativni ovu test protože bych nevychytala ten čas kdy je zrovna pozitivní. Jinak někomu se po vysazení HA trošku rozhodí cyklus, proto jsi třeba ještě neměla ovulaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
22.9.25 10:15

Asi nikdy jsem žádné příznaky ovulace nepocítila. HA jsem brala cca 7 let a povysazení mi trvalo přibližně půl roku, než se mi menstruace srovnala a mám ji opět „na den“ přesně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
22.9.25 10:28

A kdy byste mi tedy doporučili zkusit těhotenský test? Když ani nevím jestli ovulace byla nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16961
22.9.25 10:57

@MaruSoy

Ahoj,

mohl to být anovulační cyklus. Nicméně než se řídit bolestí a tlačením vaječníků - zkus se naučit nahmatat si čípek a vyznat se ve výtoku.

:mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
22.9.25 19:05

A anovulační cyklus je běžný pro mladé a zdrave ženy? Je mi 24, žiju zdravě, váha normální, beru kyselinu listovou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.9.25 13:19

@chs.jasmin ahoj, jak co poznat podle cipku prosím? ;) to vubec neznám

• Citovat
  • Upravit
23
24.9.25 07:39
@Anonymní píše: Více

taky by mě zajímalo jak to funguje.. nikdy tam nepoznám rozdíl