Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím, nevím jestli vůbec někdo napíše ale jsem už nějak zoufalá tento měsíc se opravdu testuji od 1 dne konce menstruace a opravdu netuším kdy mám očekávat menstruaci a kdy jsem mohla mít dle testu ovulaci… za rady budu vděčná
![]()
Poslední MS byla 21.8-25.8
Sex byl : 30,31.8 a 12,15.9 ( bohužel víc jo nějak nebylo možné ) ![]()
Posílám fotky testu tak snad se někdo ozve
No teda koukám na to… Je to celkem zvláštní
A jak dlouhé míváš cca cykly? Mě totiž přijde, že byl test nejsilnější 31.8. a to jste měli i sex.
@Barevné klubíčko 29-33 jak kdy, poslední cca 4 dny me píchá v podbřišku jak když to mam dostat či jsem to dostala a zatim nic, nevim vlastně kdy testovat těhu test. Zkoumala jsem čípek
a ten mam teda až někde nahoře( není hned na začátku za na něho sáhnu ale opravdu musim lehce hledat ) tak vůbec nevim
![]()
@Martinka432 píše: Více
No já už bych klidně zkusila těhotenský test…
@Barevné klubíčko tak zkusím ráno, nějaké doporučení jaky je nejlepší?
Už se snažíme nějakou dobu tak jsem z toho taková divná ![]()
Určitě obyč papírkový, ale nějaké dělají falešné čárky.. Tuším mamatest? Možná zkus koupit 2 druhy papírkových a uvidíme. Dej pak fotku, třeba se konečně zadařilo ![]()
@Barevné klubíčko určitě 😌 zkusím a pošlu foto tak snad to vyjde
@Barevné klubíčko tak nevím zkusila jsem ovu i těhu test už ted
Těhu je negativní a uvu mi vyšel takto viz fotka
asi jsem nějaká divná
Tohle není pozitivní ovulační test… Jinak je to divný. Možná zkus spíš ten těhotenský test zítra ráno.
@Barevné klubíčko no zkusím ho ráno spíše už si myslím že mám nějaké zpoždění či co
![]()
Zkus a dej vědět. Hlavně klid, ono to jednou vyjde ![]()
@Barevné klubíčko tak už jedno doma máme 9 let to druhy nám vůbec nejde
Dám vědět 😌 😌
Tak když to řeknu teď blbě, aspoň že máte jedno dítě
jsou lidé, kterým nejde ani to první.. Tím to nechci zlehčovat! Jen, že se tím můžeš aspoň trochu utěšovat. A neboj, druhé miminko si k vám najde cestu, ale třeba ještě není správný čas
Ale jestli už se snažíte dlouho, možná bych poslala chlapa na spermiogram
třeba se mu zhoršil.. Přece jen 9 let je 9 let… A nebo celkově to možná začít řešit? Nevím teda, jak dlouho to zkoušíte.
@Barevné klubíčkotak testuji negativní, vím máme alespoň jedno ale ta touha po druhém je velká
každopádně se nesnažíme úplně nejdéle cca půl roku vim jsou lide který se snaží rok a více …
Jeste me napadlo ze mohla byt ovu o víkendu testy mi přišli také celkem barevné
a měla jsem takový divný píchání v podbřišku cca od soboty jak když bych to měla dostat…
Nechám to a když to nedostanu cca do 14 dni půjdu k dr ono mi ani nic jiného nezbyde
![]()