Ovulace - kdy mohla být

150
18.9.24 09:47

Ovulace kdy mohla být

Zdravím, nevím jestli vůbec někdo napíše ale jsem už nějak zoufalá tento měsíc se opravdu testuji od 1 dne konce menstruace a opravdu netuším kdy mám očekávat menstruaci a kdy jsem mohla mít dle testu ovulaci… za rady budu vděčná :P :P :P
Poslední MS byla 21.8-25.8
Sex byl : 30,31.8 a 12,15.9 ( bohužel víc jo nějak nebylo možné ) :D
Posílám fotky testu tak snad se někdo ozve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18.9.24 13:16

No teda koukám na to… Je to celkem zvláštní :lol: A jak dlouhé míváš cca cykly? Mě totiž přijde, že byl test nejsilnější 31.8. a to jste měli i sex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
18.9.24 13:26

@Barevné klubíčko 29-33 jak kdy, poslední cca 4 dny me píchá v podbřišku jak když to mam dostat či jsem to dostala a zatim nic, nevim vlastně kdy testovat těhu test. Zkoumala jsem čípek :roll: a ten mam teda až někde nahoře( není hned na začátku za na něho sáhnu ale opravdu musim lehce hledat ) tak vůbec nevim :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.9.24 13:38
@Martinka432 píše: Více

No já už bych klidně zkusila těhotenský test…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
18.9.24 13:40

@Barevné klubíčko tak zkusím ráno, nějaké doporučení jaky je nejlepší? :D Už se snažíme nějakou dobu tak jsem z toho taková divná :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.9.24 13:46

Určitě obyč papírkový, ale nějaké dělají falešné čárky.. Tuším mamatest? Možná zkus koupit 2 druhy papírkových a uvidíme. Dej pak fotku, třeba se konečně zadařilo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
18.9.24 14:03

@Barevné klubíčko určitě 😌 zkusím a pošlu foto tak snad to vyjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
18.9.24 17:45

@Barevné klubíčko tak nevím zkusila jsem ovu i těhu test už ted 8o :? Těhu je negativní a uvu mi vyšel takto viz fotka :roll: :nevim: asi jsem nějaká divná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.9.24 18:41

Tohle není pozitivní ovulační test… Jinak je to divný. Možná zkus spíš ten těhotenský test zítra ráno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
18.9.24 20:47

@Barevné klubíčko no zkusím ho ráno spíše už si myslím že mám nějaké zpoždění či co :,( :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.9.24 20:53

Zkus a dej vědět. Hlavně klid, ono to jednou vyjde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
18.9.24 20:55

@Barevné klubíčko tak už jedno doma máme 9 let to druhy nám vůbec nejde :? :,( 8o Dám vědět 😌 😌

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.9.24 23:05

Tak když to řeknu teď blbě, aspoň že máte jedno dítě ;) jsou lidé, kterým nejde ani to první.. Tím to nechci zlehčovat! Jen, že se tím můžeš aspoň trochu utěšovat. A neboj, druhé miminko si k vám najde cestu, ale třeba ještě není správný čas :kytka: Ale jestli už se snažíte dlouho, možná bych poslala chlapa na spermiogram :think: třeba se mu zhoršil.. Přece jen 9 let je 9 let… A nebo celkově to možná začít řešit? Nevím teda, jak dlouho to zkoušíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
19.9.24 05:24

@Barevné klubíčkotak testuji negativní, vím máme alespoň jedno ale ta touha po druhém je velká :D každopádně se nesnažíme úplně nejdéle cca půl roku vim jsou lide který se snaží rok a více …
Jeste me napadlo ze mohla byt ovu o víkendu testy mi přišli také celkem barevné :P a měla jsem takový divný píchání v podbřišku cca od soboty jak když bych to měla dostat…

Nechám to a když to nedostanu cca do 14 dni půjdu k dr ono mi ani nic jiného nezbyde 8o :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí