Ovulace po revizi a BT

Anonymní
31.8.20 12:16

Ovulace po revizi a BT

Ahoj, na konci cervence jsem bohuzel prodelala zamlkle tehotenstvi a musela podstoupit revizi delohy. Od revize si merim BT a Fertility Friend mi 36.den po revizi vyznacil i ovulaci a ja si nejsem jista zda skutecne probehla - priznaky jako bolest ci hlen jsem v tyto dny skutecne pozorovala ale bolest jsem pripisovala puvodne tomu, ze se mi snad rozbehne konecne porevizni MS, ktera zatim neprisla. Myslite, ze ovulace skutecne probehla nebo to FF vyznacil nespravne?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
103
31.8.20 18:31

Cyklus po revizi bývá často anovulační, ty teploty ti tam trochu lítají…ale zas je tam vidět pokles progesteronu po revizi a pak zase nárůst po možné ovulaci :think: Takže, jestli si měla i příznaky, tak klidně mohla být ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.8.20 18:57

@SmokedSalmon Diky. No prave oproti normalu pred revizi ty teploty fakt litaji i kdyz mi prijde, ze posledni 2 tydny se to zacalo celkem ustalovat. Ja jsem ani necekala ovulaci i kdyz vim, ze jsou i zeny co normalne po revizi ovulaci mely. Spis jsem doufala v MS tak me to prekvapilo :nevim: Ale co se tyce priznaku tak ty urcite byly jak pred otehotnenim, ale prisla mi blbost aby to byla ovulace :D Tak uvidime, snad se za dalsi tyden objevi MS :nevim:

• Citovat
  • Upravit
103
31.8.20 20:08

Já byla na revizi začátkem srpna a dnes mi teplota klesla, říkala jsem si, že mi to zas nějak lítá a ona fakt přišla MS. Já ale ovulaci vůbec nezachytila, ani jsem neměřila celou dobu. Jestli jsi měla ovulaci toho 24., tak do týdne by měla MS přijít. Od revize beru Gynex a teď asi týden piju čaj - kontryhel, šalvěj, řebříček a maliník na dočištění. Možná i proto přišla MS tak brzy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.8.20 20:18

@SmokedSalmon ja taky piju salvej, malinik, a mam pak jeste zmes bylinek z apatyky (taky obsahuje i rebricek ;) ) a k tomu vsemu beru Nosifol. Kontryhel jsem po mesici pit prestala - bohuzel mam pocit, ze ten mi nikdy nesedel, prodluzoval cykly, oddaloval ovulaci :nevim:. Tak uvidime no, budu doufat, ze MS prijde. Ja jsem prave 3 tydny po revizi stridave krvacela a spinila, tehotenske testy mela neustale pozitivni a az to preslo tak i ta teplota se zacala ustalovat. Tak jsem fakt zvedava :nevim: Ale jsem uz celkem nervozni, protoze mi sestinedeli skoncilo v nedeli a dalsi kontrolu na gynde mam az za 2 tydny :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty