Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tohle je negativni ot. Pozitivni je pri stejne nebo vice vyrazne carce. A 9dpo je opravdu zbytecne testovat. 11dpo jsem mela velice slabou carku, skoro neviditelnou. Takze pickej aspon do ocekavane ms.
Tohle je negativni ot. Pozitivni je pri stejne nebo vice vyrazne carce. A 9dpo je opravdu zbytecne testovat. 11dpo jsem mela velice slabou carku, skoro neviditelnou. Takze pickej aspon do ocekavane ms.
@Verun83 vím, že je negativní, ale vyjela ta druhá hned a silně. Jako když se blíží ovulace. LF mám 12 dnů tak už moc do MS času není ![]()
3 dny, to je dost. Ja mela lf 10 dni. 11. den byla slaba carka.
Nestresuj a udelej test v den ocekavane MS…akorat z toho budes smutna, jako ted ![]()
Je to negativní ovulační test.nic to neznamená. zkus testovat znovu za dva dny.
Ahoj, omlouvám se, že se vitrnu s dotazem, ale když už jsem narazila na diskuzi o OT. Chtěla jsem zjistit, kdy mívám ovulaci, ale nic jsem nezjistila. Test byl uplne bílý a 2× slabá carka. Kdyz jsem testovala, kdy mě bolelo v podbrisku a měla výtok, tak slabá čárka a 2.den tam nebylo nic. Takže jsem vlastně neměla ovulaci?
testovala jsem 12.-15.den cyklu a nikdy nebyla carka stejná ani výraznější.
@Anik6 Ten den, kdy ti čárka sílí, tak testuj víckrát, klidně dopoledne, odpoledne a večer. Někomu ta LH hladina stoupá a klesá tak rychle, že je těžší to zachytit na testu. A hlavně dodržuj návod - nepít 2 hodiny před testováním a testovat nejdřív po 10. hodině, nikdy ne z ranní moči
držím pěsti!
@Adulka24 ahaaa… děkuji za info.. Já myslela že je to podobný jako TT, den vyčkat a zkusit znovu… Tak to jsem teda zvědavá, jak to dopadne ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky 9 DPO OT je skoro pozitivní a na TT vůbec nicMyslíte, že OT by mohl něco naznačovat dříve? nebo opět smolík
ovulační test není ani skoro pozitiviní. je negativní. takovou čárku můžeš mít celej cyklus
testuj nejlépe den dva před ms ![]()
@Adulka24 různé… 28.-33. Ale většinou mívám ovulaci kolem toho 14.dne,ověřeno dle UTZ u dr.,ale jelikož jsem si v sobotu přesně neuvědomila, kolikaty den cyklu jsem. kouknu do kalendáře a byla jsem 11.den cyklu, jelikož už 2 raubire doma máme, tak 3.by bylo prekvapko. Tak jsem večer šla do lékárny a OT byl negativni, slabou čárku měl asi za 3-4dny… Takže asi prekvapko nebude. ![]()
Ahoj holky 9 DPO OT je skoro pozitivní a na TT vůbec nic
Myslíte, že OT by mohl něco naznačovat dříve? nebo opět smolík