Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, dneska jsem vyskoušela ovul test dr max, v 11 hodin
Ještě jednou zkoušela jsem v 20 hodin, chtěla bych vědět jestli eto normálně, a jestli eto opravdova ovulacie? Ještě vyskoušela jsem od intimed ovul test, ale tam byla čárka moc slabá.
Máte zkušenost s Dr. Max Lady max ovulation test?
Přidejte zkušenost s Dr. Max Lady max ...@Anonymní píše:
Na první foto je test pozitivní
Dekuju, ale v 20 hodin test byl už negativní, eto normálně???
@Lenchik177 píše:
Dekuju, ale v 20 hodin test byl už negativní, eto normálně???
Je. Od tech 11 hodin to ber jakoze do max 48h probehne ovulace.
@Anonymní píše:
@Lenchik177 asi už máš po ovulaci
Ne, jen uz klesl LH hormon. On je na tom maximu jen chvíli
Prosím o radu…
Jsem 15DC a mé ovulační testy vypadají takto.. dnes je ten slabě pozitivní .. sice je Pravda, že jsem ho dnes dělala už odpoledne .. ostatní jsem dělala večer.. Ale nevím, zda by to udělalo až takový rozdil. Moc jsem dnes nepila, takže ani není koncentrovaná moc. Co myslíte ? Proběhla už ovulace nebo to je stále negativní ? Snažíme se už 2 roky o mimi a na rady kolegyň, známých a gynekologa jsem vyzkoušela ovu testy..
Prosím o radu…
Jsem 15DC a mé ovulační testy vypadají takto.. dnes je ten slabě pozitivní .. sice je Pravda, že jsem ho dnes dělala už odpoledne .. ostatní jsem dělala večer.. Ale nevím, zda by to udělalo až takový rozdil. Moc jsem dnes nepila, takže ani není koncentrovaná moc. Co myslíte ? Proběhla už ovulace nebo to je stále negativní ? Snažíme se už 2 roky o mimi a na rady kolegyň, známých a gynekologa jsem vyzkoušela ovu testy..
Stále negativní. Proč nechodis radši jeden cyklus na uz na gyndu? Budeš vědět přesne
@Tichošlápek jelikož mi je 22 let a můj gynekolog tvrdí, že jsem mladá, že je to v pohodě… Že zatím by neplasil.. spíš ho to asi obtěžuje.. hledám si nového gynekologa.. ![]()
@Anonymní píše:
Prosím o radu…
Po dvou letech bych si vydupala aspoň fulikulometrii. Pokud to tvuj gyndař odmítne, tak než najdeš nového, můžeš zkusit měřit BT a zjistit kdy k ovulaci dochází. Testy nejsou mnohdy přesné a ne každé ženě sedne hned první značka testů. V tvém případě bych příští cyklus vyzkoušela testy Wondfo, mají více barviva a mohly by ti ovulaci lépe vyznačit. Stává se, že když žena má nižší hladinu LH,tak jí testy jako např. Dr.Max nezvyraznuji ovulaci opravdu pozitivní čárkou (tedy stejně silnou nebo silnější než kontrolní), ale třeba jen tak jak to máš ty. Tím nechci říct, že k ovulaci už došlo, ale pokud bys byla ten příklad, tak je to možné. Jak dlouhé míváš cykly?