Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Chci se zeptat. posilaji nas do ozdravovny bukovany kvli problemu s dychacimi cestami.mate nekdo zkusenost s toto ozdravovnou.ja jsem myslela ze nas poslou nekam na hory.mam dve deti 6 a 4 let a kazdopadne pojedu s nima.diky za odpovedi
Jééé, to je moje noční můra
![]()
Byla jsem tam, když mi bylo asi pět. Tenkrát tam se mnou byly starší sestry, ale ty byly na jiném oddělení. Bylo tam krásně (přes den), jen si pamatuji, že jsem se tam strašně bála v noci, protože nám sestry vždycky otevřely okna a vyhrožovaly, že jestli nebudeme spát, tak si nás odnesou klekánice… Ufff…
Ale je to 24 let zpátky, tak snad už tam ty čarodějnice nejsou. Jinak si toho moc nepamatuji, tak snad napíše někdo s aktuálnějšími informacemi ![]()
http://www.lecebnabukovany.cz/
tady je okkaz na stránky léčebny
Výhodou léčebny je, že část regulačních poplatků proplácí český červený kříž - takže za děti platíte jen 40 Kč denně za každé dítě, za sebe pak normálně 100 Kč na den.
Hlavní léčebnou metodou je klimatoterapie - pobyt na vzduchu. Ostatní procedury - cvičení, hra na flétnu, inhalace, příp. pobyt v solné jeskyni.
Ahoj. prosimtě byla jsi v Bukovanech osobně. slyšela jsem, že v Jeseníkách je to mnohem lepší
Mám zkušenost pracovní a vím, že tam nesnášej označení ozdravovna - zažila jsem to na vlastní kůži
Personál se, co vím, dosti vyměnil - směrem k mladším ročníkům. I když, když jsem tam tenkrát nastupovala, byly jsem z některých postarších sester taky na zblázněí - o některých se mi, i kolegyním zdálo a šly i nich histoorie. Dnes už tam snad naštěstí takové nejsou.
ahoj.ty to popisuješ jak hororové místo. já tam každopádně budu s dětmi. chci se zeptat jakým způsobem tam léčí děti a co tam celý den dělají. jsem z dcery už neštastná. celou zimu kašle a už si sní neví ani doktor rady proto nás posílá do ozdravovny. díky za odpověd
Inhalace, vycházky, míčkování a asi ten pobyt v tý nový solný jeskyni.
Ahoj. a kdyby jsi si mohla vybrat jela by jsi do te ozdravovny nebo radsi nekam jinam.me jde o to aby to pomohlo detem.moje svagrova tam taky byla a rikala ze je lepsi treba macocha
Já si taky myslím, že Macocha bude lepší. V Ostrově u Macochy je hlavní léčebnou metodou speleoterapie - pobyt v jeskyni. Mimo to ještě inhalace a nějaké cvičení.
Tak pak dam vedet co me doktorka napsala a hlavne co nam da nase zdravotnictvi. doufam ze zaplati aspon detem a ja jsem ochotna si to doplatit. rozhodne je tam neposlu samotne
Ahoj, chtěla bych se zeptat zda jsi byla s dětmi v těch Bukovanech? Jaké to tam je? Chystáme se tam s 14ti měsíčním synem, děkuji za odpověĎ ![]()
My stále čekáme až nám dají vědet kdy mají volno. pojištovna nám potvrdila že můžeme jet ale v Bukovanech mě řekly že červenec a srpen mají plno a my v září nemůžeme jdeme do školy tak snad nám je dají dřív. a vy jedete kdy
No nám teprve bude psát dětská doktorka návrh, ale říkala, že pojišťovna ještě nikdy nezamítla. No to je hezký teda, nakonec se tam třeba ještě potkáme ![]()
Tak máme schváleno, nicméně nám zase řekli, že to snad během léta stihneme, maminky s doprovodem prý berou i přes léto… ![]()
Tak my už jsme tady 3den. zatím ale prší a prší tak jsem moc nikde moc nebyly.jsou tady ale nadherné lesy ale s kočarkem to bude tršku těžší. ale je tu i cesta do vedlejší vesnice tam jsem se jestě přes ten déšt nedostala. napíšu jak to tady bude pokračovat