Diskuzní fórum

Diskutujte, sdílejte a raďte se. Diskuze a skupiny na eMiminu jsou připraveny nejen pro maminky a rodiče. Nebojte se zeptat na zkušenosti ostatních.

Dodržujte pravidla diskuze.

Top diskuze

Nerozhodnost se svatbou - jakou variantu zvolit?

• 17.4.26 00:46
  • Anonymní
  • 53

Ahoj holky, potřebovala bych nestranný názor. Máme se za 3 měsíce brát, teprve teď sháníme prostory a matriku. Nikdy... číst více

Mám napsat jeho bývalé?

Ahoj, potřebuju názor, protože jsem z toho teď docela rozhozená. Seznámila jsem se s mužem na dovolené. Byli jsme... číst více

V kolika letech vám začaly migrény?

• 16.4.26 20:29
  • Anonymní
  • 27

Ahoj holky, jsem mladá žena (26 let), nikdy jsem netrpěla bolestmi hlavy. Nicméně je to už asi měsíc, co mě třeba na... číst více

Asi jsem to zanedbala, nahmatala jsem si něco v prsu

• 16.4.26 14:39
  • Anonymní
  • 16

Ahoj, spis to potrebuju jen nejak vyventilovat….Moje segra si v 45prosla rakovinou prsu, ted je uz diky bohu zdrava.... číst více

Je to pohlaví holčičky?

Těhotenství | Pohlaví holcicky? Těhotenství | Pohlaví holcicky?

Ahoj, tak co myslíte, je to holka? Tenhle ultrazvuk je z 37tt, do teto doby mi doktorka tvrdila, ze cekame... číst více

Špatné výsledky ve škole, dítě nemá motivaci k učení

• 16.4.26 12:02
  • Anonymní
  • 39

Dítě nemá rádo školu. Nechce se učit. Podle mě to je z velké části důsledek toho, že to dítěti nejde. Jenže i když se... číst více

Co děláte s dvouletými?

• 16.4.26 11:31
  • Anonymní
  • 26

Mam pocit ze mame zrovna vek kdy si s malou neumim hrat, chtela jsem se zeptat zda si s detmi hrajete a jak? Nebo co... číst více

Finanční výdaje na starší dítě

Zdravím všechny rodiče starších dětí. Měla bych na Vás prosbu, dotaz… Na kolik podle Vás finančně vyjde dítě cca... číst více

6měsíční dítě nežvatlá a nesměje se

Dobrý den, obracím se na maminky, které by mě mohly snad uklidnit. Mám 6,5měsíčního syna. Motoricky je v pořádku, dle... číst více

Milenky sem nová diskuze

• 6.7.24 10:19
  • Anonymní
  • 98890

Ja milenka zenatyho 3 roky, ja rozvedena, uz jsem sem psala. Nejsem v tom stastna, vcera sem mu udelala silenou... číst více

Diskuze na emimino.cz Diskuze na emimino.cz Zdroj: emimino.cz

Diskuze

Diskuze dělají z eMimina eMimino. Je to prostor pro vás, nejen pro maminky a rodiče. Diskutujte, sdílejte a raďte se o čem jen budete chtít. Nebojte se požádat o pomoc, nebo se zeptat na zkušenosti ostatních.

Proč jsou diskuze eMimino oblíbené?

Diskuze představují jedinečný prostor, kde můžete s ostatními uživateli probírat cokoli, co vás právě zajímá či trápí. Co vám diskuze mohou přinést?

• Něco vás trápí nebo si s něčím nevíte rady – diskuzní fórum je ideální místo, kde můžete získat cenné rady a zkušenosti od ostatních uživatelů. Kdo ví, třeba někdo řeší či řešil docela stejnou situaci, jako vy.
  • Procházíte určitou životní etapou či řešíte něco nepříjemného a cítíte, že jste v tom sami? Zkuste se v diskuzi svěřit ostatním. Možná najdete útěchu ve skutečnosti, že i někoho další, prochází tím samým. Vzájemná podpora je nedocenitelná.
  • Máte problém, se kterým se stydíte svěřit i vašim nejbližším? V diskuzi eMimina se ostýchat nemusíte. Pro větší pocit soukromí lze sdílet i anonymně.
  • Zajímají vás názory ostatních na nejrůznější témata – Jak zvýšit šanci na otěhotnění? Jak vychovávat děti? Odpustit nevěru? Funguje homeopatie? V diskuzích najdete (skoro) vše.
  • Nebo si jen zkrátka chcete popovídat o společných tématech či zájmech?

O čem diskutovat

V diskuzích se můžete ptát na cokoli, co vás zajímá. Nemusíte se bát otevřít ani choulostivá témata, nikdo se vám nebude posmívat, ani vás soudit.
Nejdiskutovanější okruhy témat jsou:

• Snažíme se o miminko: Ovulace, plodné dny, testování, těhotenský test, centra asistované reprodukce. Snažení se o miminko je víc než čekání na dvě čárky.
  • Těhotenství a porod: První příznaky těhotenství, jméno pro dítě, porodnice, porod a šestinedělí. V téhle kategorii si zkrátíte devítiměsíční čekání a zaženete poporodní chmury.
  • Novorozenec a kojenec: Vše, co potřebuje miminko do 12 měsíců. Výbavička pro miminko, kojení a krmení, pleny. Kolik dítě měří, kolik váží, jak se vyvíjí, jak spí nebo jí.
  • Od batolete až do puberty: První krůčky a batole, učení na nočník, předškolák a nástup do první třídy. Výchova školáka je výzva. A co teprve puberta?
  • Zdraví: Chřipka, angína, alergie… Dětské nemoci, nebo zdravotní problémy dospělých? Zjistěte, jak zvládnout dětské úrazy, jak poskytnout první pomoc, kde najít dobrého pediatra a co na bolest zubů.
  • Vztahy: Zamilovanost, láska, partnerské vztahy. Nebo nevěra v manželství, problémy s tchýní, rozchod na spadnutí? Ve dvou se zvládá všechno líp. A co teprve v diskuzi?
  • Finance: Zaměstnání nebo mateřská dovolená, každá rada, jak na rodinné finance, se hodí. Daňové přiznání, půjčky, exekuce. Poraďte se, jak na spoření a kde pojistit sebe i rodinu… a mnoho dalšího.

Dodržujte pravidla diskuze eMimino

Diskuze jsou přístupné všem registrovaným uživatelům. Aby však v diskuzních fórech nezavládl chaos a uživatelé se zde vždy cítili dobře, je důležité dodržovat pravidla diskuze eMimino.

Pamatujte, že do diskuzí nepatří příspěvky, které:

• obsahují reklamu, či osobní inzerci. Takové příspěvky patří do kategorie Bazar
  • urážejí a napadají ostatní uživatele eMimina, obsahují vulgarismy
  • porušují platné právní předpisy
  • vědomě obsahují zavádějící či nepravdivé informace
  • obsahují text, porušující autorská práva. Vždy raději uvádějte zdroj původního textu.
  • obsahují osobní nebo kontaktní údaje uživatele.

Zde najdete Úplná pravidla diskuzí.

Při porušení pravidel diskuze může být váš příspěvek upraven, či smazán.