Paměťová karta

198
1.6.11 18:05

pametova karta

Dobry den.potřebuju poradit,mam pametovou kartu do fotaku a z ničeho nic mi nefunguje.Na displeji se ukazuje chyba karty…už vim že proste pamnetovka se zkazila ale bohuzel na ni mam fotky ktere jsem si nestihla stahnout do pocitače.Nemate nekdo s timto zkušenost.Vim kdyby se fotky nechtic smazaly tak to vytahnout jde,ale takhle nevim???diky za rady -jakekoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
780
1.6.11 18:07

bohuzel to nejde taky jsme to zkousele ale nenacte se mozna nekde v servisu to umí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
1.6.11 18:37

To je moje noční můra-že třeba na dovolené se stane,že karta " odejde" a my se vrátíme bez fotek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18425
1.6.11 18:53

No, zkoušela bych to načíst v různých zařízeních (čtečkách, jiných foťácích atd.) ale pokud ani to nepomůže, tak taky bohužel neporadím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
1.6.11 18:53

Mě se tohle stalo u mobilu. Zničehonic se karta prostě nedala načíst a hotovo. Všechny fotky z dovolené v Jeseníkách byly fuč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
198
1.6.11 22:12

diky zatim za vsechny odpovedi .v jakem servise??ale tam to stoji moc penez od 5000 do 15000 asi??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
2.6.11 08:29

Jestli se ti to z toho vymazalo jak mě, tak už ti žádný servis nepomůže. Mě zrovna nedávno jeden známej říkal: Všechno zálohovat!!! I z počítače, protože nikdy nevím, kdy se co pos..... a pak budu mít akorát oči pro pláč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
198
3.6.11 12:34

data tam jsou jen diky poškozene karte nejdou ven tak nevim jak na to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
5.6.11 09:59

Tak přesně tohlr se mi stali taky a 1200 fotek je fuč. Kamarád mi poradil alespoň malou útechu, jak napřístě tomu zabránit. Místo klasické velké paměťovky, koupit malou jaké jsou v telefonech a adaptér, když se něco stane, tak to odnese adaptér a karta je v poho. A můj postřeh - když nám došla paměť na kartě, to co jsem měla v telefonu na krtě jsem zkopírovala do telefonu ( je pravda, že toho moc v telefonu nemám), kartu sem šoupla do foťáku a jeli sme dál :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lys
6155
5.6.11 10:02

zakladatelko, zkus to donést někam, kde servisují PC. Když budeš mít štěstí a kápneš na nějakého šikovného chlapíka, tak ti kolikrát dovedou zázraky. Třeba nezachrání vše, ale něco ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
198
5.6.11 14:19

zatim diky za odpovedi uvitam dalsi napady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
198
6.6.11 13:43

dnes jsem sla okolo fota a zeptala jsem se na problem s kartou pan mi rek ze to delaji tak snad mne pochopil a fotky z karty vytahne bude to stat asi 200kč jsem zvedava pak napisu jestli to zvladl nebo ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
198
11.6.11 22:28

pochopil mne ale nešlo to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
19.4.13 08:21

Zdravím všechny - mám podobný problém. Ve foťáku mám KINGSTON SDHC 4GB. Celou dobu mi fungovala bez problémů, ať už ve foťáku nebo v notebooku. Připojovala jsem jí buď přes čtečku, nebo přímo vložením do slotu v notebooku a vždy se načítala bez problémů. Jednoho dne asi vybouchla čtečka, či co, protože přestala číst nejen tuhle „velkou“ kartu, ale i microSD, a od té doby mi kartu nechce přečíst ani komp :nevim: Čtečku jsem vyhodila, zkontrolovala, jestli se karta nezamkla např. posuvníkem na straně, ale ne - prostě jí notebook nevidí, neregistruje :,( Přitom ve fiťáku funguje normálně - můžu fotit, prohlížet, mazat… Může mi někdo poradit, co s tím? Podobný problém měl kdysi můj přítel, kartu odnesl k odborníkovi a ten jí nějak odblokoval, ale mě se moc nechce platit ohromné peníze za něco, co může být třeba jen banalita :think: Můžete mi, prosím, někdo pomoci? :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101751
19.4.13 08:49

@bolecek Stáhni z ní data přes kabel a pak ji přeformátuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí