Paměťová karta
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
pametova karta
Dobry den.potřebuju poradit,mam pametovou kartu do fotaku a z ničeho nic mi nefunguje.Na displeji se ukazuje chyba karty…už vim že proste pamnetovka se zkazila ale bohuzel na ni mam fotky ktere jsem si nestihla stahnout do pocitače.Nemate nekdo s timto zkušenost.Vim kdyby se fotky nechtic smazaly tak to vytahnout jde,ale takhle nevim???diky za rady -jakekoliv.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
bohuzel to nejde taky jsme to zkousele ale nenacte se mozna nekde v servisu to umí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To je moje noční můra-že třeba na dovolené se stane,že karta " odejde" a my se vrátíme bez fotek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No, zkoušela bych to načíst v různých zařízeních (čtečkách, jiných foťácích atd.) ale pokud ani to nepomůže, tak taky bohužel neporadím…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě se tohle stalo u mobilu. Zničehonic se karta prostě nedala načíst a hotovo. Všechny fotky z dovolené v Jeseníkách byly fuč.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
diky zatim za vsechny odpovedi .v jakem servise??ale tam to stoji moc penez od 5000 do 15000 asi??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jestli se ti to z toho vymazalo jak mě, tak už ti žádný servis nepomůže. Mě zrovna nedávno jeden známej říkal: Všechno zálohovat!!! I z počítače, protože nikdy nevím, kdy se co pos..... a pak budu mít akorát oči pro pláč.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
data tam jsou jen diky poškozene karte nejdou ven tak nevim jak na to
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak přesně tohlr se mi stali taky a 1200 fotek je fuč. Kamarád mi poradil alespoň malou útechu, jak napřístě tomu zabránit. Místo klasické velké paměťovky, koupit malou jaké jsou v telefonech a adaptér, když se něco stane, tak to odnese adaptér a karta je v poho. A můj postřeh - když nám došla paměť na kartě, to co jsem měla v telefonu na krtě jsem zkopírovala do telefonu ( je pravda, že toho moc v telefonu nemám), kartu sem šoupla do foťáku a jeli sme dál ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
zakladatelko, zkus to donést někam, kde servisují PC. Když budeš mít štěstí a kápneš na nějakého šikovného chlapíka, tak ti kolikrát dovedou zázraky. Třeba nezachrání vše, ale něco ano.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
dnes jsem sla okolo fota a zeptala jsem se na problem s kartou pan mi rek ze to delaji tak snad mne pochopil a fotky z karty vytahne bude to stat asi 200kč jsem zvedava pak napisu jestli to zvladl nebo ne
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím všechny - mám podobný problém. Ve foťáku mám KINGSTON SDHC 4GB. Celou dobu mi fungovala bez problémů, ať už ve foťáku nebo v notebooku. Připojovala jsem jí buď přes čtečku, nebo přímo vložením do slotu v notebooku a vždy se načítala bez problémů. Jednoho dne asi vybouchla čtečka, či co, protože přestala číst nejen tuhle „velkou“ kartu, ale i microSD, a od té doby mi kartu nechce přečíst ani komp
Čtečku jsem vyhodila, zkontrolovala, jestli se karta nezamkla např. posuvníkem na straně, ale ne - prostě jí notebook nevidí, neregistruje
Přitom ve fiťáku funguje normálně - můžu fotit, prohlížet, mazat… Může mi někdo poradit, co s tím? Podobný problém měl kdysi můj přítel, kartu odnesl k odborníkovi a ten jí nějak odblokoval, ale mě se moc nechce platit ohromné peníze za něco, co může být třeba jen banalita
Můžete mi, prosím, někdo pomoci? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit