Pampers Active Baby - trhají se

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
30420
17.6.11 11:03

Pampers AB

Maminy, máte taky takový problém s těmato plenkama? Doteď jsem používala jen tyhle pleny, ale balík co teď máme je hrozný :cert: plinky špatně drží a hlavně, asi po 2h se normálně roztrhají a začně se z nich sypat to „želé“ :-? Tohle se mi fakt ještě nestalo a jsem docela naštvaná :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7257
17.6.11 11:33

Ahoj, mě přijdou OK, nikdy jsem neměla problém. Ale ono se na každé značce plen něco najde :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
17.6.11 11:34

Taky se poohlížím po jiné značce-jsou děsný :pocitac: špatně drží a malej si trochu čurne a má plínu až u kolen :-x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
17.6.11 11:35

Tak jsem taky docela naštvaná, mám trochu jiný problém. V mém balení je téměř půlka plen, co má jaksi posunuté absorbční jádro k jedné straně, takže malá je na jedné straně pročuraná a už mě to hezky štve. Vezmu jednu plínu a s pořádným dopisem ji odešlu na adresu pampers. :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
17.6.11 11:40
mamaho píše:
Tak jsem taky docela naštvaná, mám trochu jiný problém. V mém balení je téměř půlka plen, co má jaksi posunuté absorbční jádro k jedné straně, takže malá je na jedné straně pročuraná a už mě to hezky štve. Vezmu jednu plínu a s pořádným dopisem ji odešlu na adresu pampers. :evil:

je pravda, že jednou jsem taky koupila balík a ta absorbční plocha byla posunutá víc k zadku,ale nějak jsem to nevnímala protože celej balík byl spotřebován bez nehody. Ale to jsem měla spíš štěstí, že to prostě prcek nepročůral.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
17.6.11 12:50

Ahoj, psala jsem to nedavno…
ted jsem otevrela balik a je strasny!!! :twisted: mala procura snad kazdou druhou plinu, trhaji se a pada z nich ten sajrajt a pasky okolo briska vubec nedrzi, kdyz jenatahnu, nevrati se zpet a dva se mi uplkne pretrhly!!!
Zase mela sluzbu asi spatna smena!!! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
17.6.11 14:27

Ahoj,teda neříkám,že jsou kvalitně na tom jako dřív,ale aby se mi celé roztrhaly a padal z nich gel?No,to je trochu přehnané,to bych je musela rvát v zubech :mrgreen: .Ale taky se mi to stalo asi dvakrát,že jsem mu zapínala ten pásek na jedné straně a asi jsem ho nějak víc napnula a kus se mi utrhnul :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
17.6.11 14:35

já jsem s něma max spokojená, máme spotřebu jak blázen, ale pročůraný jsme jen tehdy pokud pije jak najatej a mě to netrkne, abych u plenu vyměnila a pásek jsem snad utrženej nikdy neměla, a silikagel se mi z toho nesype, asi jsem na tu špatnou šarži plen nenarazila. nezastírám, že jsem nadávala, když se změnily, ale je to o zvyku. A pokud narazím na akci, tak vycházejí cenově výborně. já by neměnila a prdelka našeho Kryštofa asi taky ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
17.6.11 14:52

no,pokud nejsou v akci,tak cenově nejsou nic moc :-? V tescu 82ks maxi asi 420kč,což teda je hodně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
17.6.11 18:44

no já jsem právě doteď byla taky spokojena a teď tohle :cert: :cert: plínka je trochu počůraná a visí to malé až ke kolenům, vždycky řádila stejně a nic a teď se ta plínka normálně rve a lítá to z toho :-x a o páskách už nemluvě, no doufám, že příští balík bude lepší, jinak to osobně někomu z pampersáků půjdu hodit na hlavu :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
17.6.11 19:13
kecačka píše:
Ahoj,teda neříkám,že jsou kvalitně na tom jako dřív,ale aby se mi celé roztrhaly a padal z nich gel?No,to je trochu přehnané,to bych je musela rvát v zubech :mrgreen: .Ale taky se mi to stalo asi dvakrát,že jsem mu zapínala ten pásek na jedné straně a asi jsem ho nějak víc napnula a kus se mi utrhnul :roll:

Ony se mi netrhaji ale cele… nevim jak to mam vysvetlit… je to jako by v lemu, nebo ve svu te plenky… vzdycky v trislu… :nevim: a jak to pocura, tak se to zacne hrudkovatet a ma to nalepeny na pipi a dupce… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
17.6.11 20:51
jjj, mi to dělá úplně to samé :cert: ďurka je tak 1cm a sype a sype :-(
BaraDolezal píše:
kecačka píše:
Ahoj,teda neříkám,že jsou kvalitně na tom jako dřív,ale aby se mi celé roztrhaly a padal z nich gel?No,to je trochu přehnané,to bych je musela rvát v zubech :mrgreen: .Ale taky se mi to stalo asi dvakrát,že jsem mu zapínala ten pásek na jedné straně a asi jsem ho nějak víc napnula a kus se mi utrhnul :roll:
Ony se mi netrhaji ale cele… nevim jak to mam vysvetlit… je to jako by v lemu, nebo ve svu te plenky… vzdycky v trislu… :nevim: a jak to pocura, tak se to zacne hrudkovatet a ma to nalepeny na pipi a dupce… :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
18.6.11 19:38

Hnusny to je, zitra naciname novy balik,tak jsem zvedava…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4513
18.6.11 19:44

A co zkusit jinou značku plínek? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
18.6.11 20:03
MarkyM píše:
A co zkusit jinou značku plínek? :think:

Do tedc jsem byla s Pampers maximalne spokojena!!! Proto to i tak nechapu… :nevim: a take mam zasobu, tak budeme doufat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí