Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Maminy, máte taky takový problém s těmato plenkama? Doteď jsem používala jen tyhle pleny, ale balík co teď máme je hrozný
plinky špatně drží a hlavně, asi po 2h se normálně roztrhají a začně se z nich sypat to „želé“
Tohle se mi fakt ještě nestalo a jsem docela naštvaná ![]()
Ahoj, mě přijdou OK, nikdy jsem neměla problém. Ale ono se na každé značce plen něco najde
.
Taky se poohlížím po jiné značce-jsou děsný
špatně drží a malej si trochu čurne a má plínu až u kolen ![]()
Tak jsem taky docela naštvaná, mám trochu jiný problém. V mém balení je téměř půlka plen, co má jaksi posunuté absorbční jádro k jedné straně, takže malá je na jedné straně pročuraná a už mě to hezky štve. Vezmu jednu plínu a s pořádným dopisem ji odešlu na adresu pampers. ![]()
mamaho píše:
Tak jsem taky docela naštvaná, mám trochu jiný problém. V mém balení je téměř půlka plen, co má jaksi posunuté absorbční jádro k jedné straně, takže malá je na jedné straně pročuraná a už mě to hezky štve. Vezmu jednu plínu a s pořádným dopisem ji odešlu na adresu pampers.
je pravda, že jednou jsem taky koupila balík a ta absorbční plocha byla posunutá víc k zadku,ale nějak jsem to nevnímala protože celej balík byl spotřebován bez nehody. Ale to jsem měla spíš štěstí, že to prostě prcek nepročůral.
Ahoj, psala jsem to nedavno…
ted jsem otevrela balik a je strasny!!!
mala procura snad kazdou druhou plinu, trhaji se a pada z nich ten sajrajt a pasky okolo briska vubec nedrzi, kdyz jenatahnu, nevrati se zpet a dva se mi uplkne pretrhly!!!
Zase mela sluzbu asi spatna smena!!! ![]()
Ahoj,teda neříkám,že jsou kvalitně na tom jako dřív,ale aby se mi celé roztrhaly a padal z nich gel?No,to je trochu přehnané,to bych je musela rvát v zubech
.Ale taky se mi to stalo asi dvakrát,že jsem mu zapínala ten pásek na jedné straně a asi jsem ho nějak víc napnula a kus se mi utrhnul ![]()
já jsem s něma max spokojená, máme spotřebu jak blázen, ale pročůraný jsme jen tehdy pokud pije jak najatej a mě to netrkne, abych u plenu vyměnila a pásek jsem snad utrženej nikdy neměla, a silikagel se mi z toho nesype, asi jsem na tu špatnou šarži plen nenarazila. nezastírám, že jsem nadávala, když se změnily, ale je to o zvyku. A pokud narazím na akci, tak vycházejí cenově výborně. já by neměnila a prdelka našeho Kryštofa asi taky ne
no,pokud nejsou v akci,tak cenově nejsou nic moc
V tescu 82ks maxi asi 420kč,což teda je hodně..
no já jsem právě doteď byla taky spokojena a teď tohle
plínka je trochu počůraná a visí to malé až ke kolenům, vždycky řádila stejně a nic a teď se ta plínka normálně rve a lítá to z toho
a o páskách už nemluvě, no doufám, že příští balík bude lepší, jinak to osobně někomu z pampersáků půjdu hodit na hlavu
![]()
kecačka píše:
Ahoj,teda neříkám,že jsou kvalitně na tom jako dřív,ale aby se mi celé roztrhaly a padal z nich gel?No,to je trochu přehnané,to bych je musela rvát v zubech.Ale taky se mi to stalo asi dvakrát,že jsem mu zapínala ten pásek na jedné straně a asi jsem ho nějak víc napnula a kus se mi utrhnul
Ony se mi netrhaji ale cele… nevim jak to mam vysvetlit… je to jako by v lemu, nebo ve svu te plenky… vzdycky v trislu…
a jak to pocura, tak se to zacne hrudkovatet a ma to nalepeny na pipi a dupce… ![]()
BaraDolezal píše:kecačka píše:Ony se mi netrhaji ale cele… nevim jak to mam vysvetlit… je to jako by v lemu, nebo ve svu te plenky… vzdycky v trislu…
Ahoj,teda neříkám,že jsou kvalitně na tom jako dřív,ale aby se mi celé roztrhaly a padal z nich gel?No,to je trochu přehnané,to bych je musela rvát v zubech.Ale taky se mi to stalo asi dvakrát,že jsem mu zapínala ten pásek na jedné straně a asi jsem ho nějak víc napnula a kus se mi utrhnul
a jak to pocura, tak se to zacne hrudkovatet a ma to nalepeny na pipi a dupce…
MarkyM píše:
A co zkusit jinou značku plínek?
Do tedc jsem byla s Pampers maximalne spokojena!!! Proto to i tak nechapu…
a take mam zasobu, tak budeme doufat…