Panenka pro 2 letou dceru

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9
21.1.23 09:32

Panenka pro 2 letou dceru

Ahojte,

prosím doporučte mi nějakou panenku (miminko) pro dvouletou dcerku. Něco tak do 1500 Kč max. Chtěla bych nějakou fakt pěknou a kvalitní k jejím narozeninám 🙂 koukala jsem na Antonio Juan a Nines, ale nevím jaké mají to tělo. Píšou, že měkké tělo a ruce z vinilu (asi to byl vinyl) jsou k tomu tělu přišité. Nikde jsem na internetu nenašla i fotku nahaté panenky abych to mohla zhodnotit :D Nechtěla bych, aby ty přechody, kde jsou ty ruce přišité, byly hodně znatelné (jako to bývá u těch levnějších). Máté nějaké tipy prosím? Klidně i fotky :)

Děkuji moc a jestli už tady to téma je někde, tak se omlouvám, ale nedohedala jsem 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Eva2610
21.1.23 09:56

Naši dceři jsou dva roky a kousek a panenek má víc - u babiček, doma…no a překvapivě nejvíc frčí panenka Hamiro - to je taková ta velká retro panenka- miminko. Teď jsem ji objednávala domu (má u babiček). Výhoda je, že má 50 cm a dají se na ni dát oblečky na mimino. Moc dceru neberou takové ty menší panenky - co sice jsou realistické, ale mají třeba jenom 35 cm. Takže Hamiro u nás vede🙂.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.1.23 10:07

Já bych koupila tyto https://www.babymall.cz/…124_132.html A nebo Antonio Juan - ty jsou fakt nádherné

• Citovat
  • Upravit
12179
21.1.23 10:09

Baby Annabell :palec: Je super pro takove prcky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58833
21.1.23 11:24

Dcera 2 roky má baby anabell a k narozeninám dostala baby born little. S panenkami si hraje. Baby born dostala, protože brala starší sestře tu větší, která na ni byla moc velká a těžká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
21.1.23 11:47

Dcera má od dvou let taky baby anabell… do dneška sní spí…už jí je skoro 7 :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
794
21.1.23 12:31

Dcera je tedy starší, ale má Antonio Juan, berenguer i různé baby born :lol:. Ta první nosí velikost 56 na miminko a je pěkně lehká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
21.1.23 12:39

@maky 1993 a který typ te Antonio Juan? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
794
21.1.23 13:33

@Barczusek Máme holčičku Bertu se zvukem, 52cm, byla podobná dceři :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eva2610
21.1.23 13:35
@maky 1993 píše:
Dcera je tedy starší, ale má Antonio Juan, berenguer i různé baby born :lol:. Ta první nosí velikost 56 na miminko a je pěkně lehká.

Mohu se zeptat, jestli zavírá oči? Díky 🙂

• Citovat
  • Upravit
794
21.1.23 14:21

@Eva2610 Oči nezavírá. Pouze baby annabell a baby born.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí