Panenky Disney animators

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
621
11.5.14 13:55

Panenky Disney animators

Nemáte někdo panenku z kolekce Disney Animators? Chci jí koupit dceři k narozeninám a zajímá mě jestli se dají koupit nějaký náhradní šatičky, nebo jestli našel někdo nějakou alternativu. Malá ráda panenky převlíka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1452
11.5.14 14:35

Ahoj, ja chci taky koupit pro malou k narozkám tu Rapunzel.
Alternativou jsou panenky od Jakks Pacific, ty jsou myslim ale mensi, ale jsou k nim myslim přibaleny i stejne šaty pro ditě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
621
11.5.14 14:48

@burgundy tak o panence ja mam jasno, spis jen chci ty saticky nahradni na prevlekani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9226
11.5.14 16:01

Dcera ma Lociku/Rapunzel a Meridu/Rebelku a pravda, jsou vetsi nez klasicky miminko panenka, ale navlece jim vsechno bez problému. Prevlika je navzájem, ale nedivala jsem se po šatech v obchodech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
621
11.5.14 22:06

@babetka333 takže pouzivate obleceni na jine panenky? My budem kupovat Annu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9226
16.5.14 13:32

Používá oblečeni od ostatních panenek a něco je jim dobre a něco malé.
At se líbí, dcera je z těch dvou nadšena, jasne ze by brala další, ale my uz ne:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
8.8.14 11:54

@Leentilkaa zrovna objednávám Lociku a koukala jsem, že na mimibazaru paní šatičky šije - byli tam konkrétně bílé svatební šaty za 350 kč. Ale fakt nádherné. Nějaké obyčejnější by třeba byli za míň.

Mimo to je tam i dost návudů na šité, hačkované i pletené oblečky na tyto panenky.

http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

http://www.mimibazar.cz/navod.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
22.9.15 15:17

Ahoj,

prosim nezmeril by mi nekdo obvod hlavicky treba Lociky, pripadne jine animator panenky? Mam ji pro dceru k Vanocum, tak ji nechci rozbalovat a chtela bych ji k tomu dat i cepicku.

Pripadne mi poradte, kde kupujete na ne obleceni :)

Díky!

• Citovat
  • Upravit
10680
14.11.16 14:15

Ahoj holky, nikde to nemůžu najít, ale tady u těch Animators panenek jdou normálně vysvlékat šaty? A třeba u Zvonilky se dají sundat křídla? Nevíte někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
14.11.16 14:27

@Tarinka Máme Lociku a té jdou šaty normálně vysléct. Jen má přímo na těle namalované fialové kalhotky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
14.11.16 14:33

Děkuji, jsem se bála, aby tam ty šaty nebyly našitý napevno, to by bylo u nás peklo :) Já doufám, že to půjde i u té Zvonilky, ono to bude asi u všech stejné. A vyhrály si s ní vaše děti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
14.11.16 15:05

@Tarinka Dcerka ji má docela ráda, ale raději má nakonec menší panenku od Gotz, kterou dostala minulý rok k narozeninám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
14.11.16 15:15

Já právě váhám, máme dvě holky, jedna má 4,5 a jedna má 2 roky a pořád si hrajou s Annou a Elsou, ale těma Barbie, už jsou chudáci úplně zdevastovaný, teď si ta mladší oblíbila pohádku Zvonilku a starší Meridu, tak nevím, jestli jim pořídit taky nějaký typu Barbie nebo tady ty Animators :think: zas dostanou kočárky, tak by tam tydle panenky byly akorát, vůbec nevím. Ale ty Animatorky maj takový roztomilý kukuče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
14.11.16 15:20

Roztomilá ta Locika je, to jo, ale už má zacuchané vlasy a ani namočení ve vodě s aviváží nepomohlo…takže já bych raději volila nějakou jinou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
14.11.16 15:22
@MisaHanuska píše:
Roztomilá ta Locika je, to jo, ale už má zacuchané vlasy a ani namočení ve vodě s aviváží nepomohlo…takže já bych raději volila nějakou jinou.

no ty naše Elsa s Annou už maji taky vlasy tragický, ony už taky plavaly leckde, v kafi, v moři, v záchodě… :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí