Paní na úklid? Plzeňsko
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Pani na uklid plzensko
Hledam pani na uklid, ktera je ochotna dojizdet jednou tydne 30km za Plzen. Jedna se o RD, uklid jako myti podlah, koupelen, oken, kuchynske linky apod. Vse po domluve. Posilejte prosim vase nabidky, pripadne pozadavky do zprav, budu se tesit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Petruna21 Nebo to lze brat tak, ze da vydelat treba mamince na md. Kdyby nebylo takovych lidi, kteri si zaplati tuto sluzbu, tak se treba ja jedno obdobi chodim past…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petruna21 Proč líní? Třeba má paní spoustu práce a nemůže se věnovat úklidu. Ráda si raději zaplatí za úklid a volný čas bude věnovat dětem.
Já bych na takovou nabídku reagovala hned, být to v jiném městě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Proc hned lenost? Mam taky pani na uklid. Hodne pracuji, ale chci se i venovat dceri a manzelovi. Jinak by to dopadlo, ze stravim celou sobotu uklidem a manzel celou nedeli dodelavkami domu. Jeden by hlidal, druhy makal. Takhle mame aspon cast vikendu jako rodina pro sebe. A rada dam pani na uklid vydelat za perfektne odvedenou praci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Presne tak, dekuju za podporu. Mam sve duvody. Samozrejme je to i privydelek pro maminky na MD. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Být Vámi tak byste měla napsat, jak je to s proplacením cesty a cestovného. Nemůžete čekat, že k Vám někdo pojede hodinu (jednu cestu) a vy mu dáte 80 Kč na hodinu za práci a tím to hasne, když projede třeba 150 Kč.
- Citovat
- Upravit
Děkuji za připomínku. To jste řekla ale vy. Já jsem napsala,„vše po domluvě. Posílejte prosim vase nabidky, pripadne pozadavky do zprav.“ Tím jsem myslela, že každý, kdo by měl eventuelně zájem, napíše svou cenovou nabídku, na které se schodnem, či ne.
Opravdu nečekám, že bude někdo uklízet za 80kc/hod a bez proplacen cesty:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucimiminko píše:
Děkuji za připomínku. To jste řekla ale vy. Já jsem napsala,„vše po domluvě. Posílejte prosim vase nabidky, pripadne pozadavky do zprav.“ Tím jsem myslela, že každý, kdo by měl eventuelně zájem, napíše svou cenovou nabídku, na které se schodnem, či ne.
Opravdu nečekám, že bude někdo uklízet za 80kc/hod a bez proplacen cesty:)
Bohužel 80 Kč za hodinu je běžná cena úklidu v Plzni (brigádně), takže proto nastavená takováto částka.
- Citovat
- Upravit
@blabla123 píše:
Být Vámi tak byste měla napsat, jak je to s proplacením cesty a cestovného. Nemůžete čekat, že k Vám někdo pojede hodinu (jednu cestu) a vy mu dáte 80 Kč na hodinu za práci a tím to hasne, když projede třeba 150 Kč.
Naopak, napíšu, kde to je, nabídnu cenu a dotyčná ať se rozhodne, zda je to pro ni atraktivní.
Dávala jsem jednou totoznou poptávku, ozvala se mi paní 40 km daleko, ze nemá auto, ani vhodny spoj. ![]()
Jako moc si nedovedu představit, že bych sr ozvala zaměstnavateli s tím, ať si pro mě jezdí. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To je pravda, manžel hledal jednou ulízečku, pěkná práce úlid kanceláří, možnost pracovního poměru a místo slušné žádosti a životopisu chodily věty jako,,A kde to je? Nebudu mít asi spojení, nemůžu dělat odpoledne atd. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den, uklizím baráčky a kanceláře. Nechám Vám kontakt na mě a pokud budete mít zájem klidně volejte.tel.*******
Pěkný den. M. Langmaierová
edit admin - odstraněna kontaktní adresa
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobry pani, pani Langmaier mela byste jeste zajem o uklid RD za Plzni (10 minut autem)?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den,
také sháním paní na úklid, byt 3+1 v Plzni. Jednalo by se o jednorázovou akci (zatím), ale jistě celodenní (odhad 8h?). Více info po emailu. Těším se na Vaše nabídky a dotazy. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Helciiik
Snad nebude vadit tohle doporučení adminum, ale zkuste hlidacky.cz, nabízejí tam i úklid hlídání děti a venceni psu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit