Pánský elektrický holící strojek
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
pánský elektrický holící strojek
Zdravím ![]()
ráda bych tátovi k Vánocům koupila elektrický holící stojek (vždycky si ho přál
). Jen nevím jaký..
Manžel elektrický nepoužívá, takže se v tom ani jeden nevyznáme.. Jaké holící strojky mají Vaši muži? Planžetový nebo frézičkový?
Pokud má Váš muž takový, se kterým je opravdu spokojený, budu ráda, když mi napíšete značku, model, popř. odkaz. Nejlepší reklama je dobrá zkušenost ![]()
Předem moc děkuju a užívajte prvního sněhu ![]()
J.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Manžel má již cca 4 roky tento http://www.kasa.cz/…ncropro-c-r/ Je maximálně spokojený co se oholení týká. A taky si chválí ten čistící systém. Strojek ale asi není už vůbec v prodeji.
Sníh? Hmm, v Brně jen prší ![]()
- Citovat
- Upravit
Táta používá značku Braun, pokaždé mu vydržel přes 5let. Planžetu vždy kupuje novou asi tak jednou za dva roky, holí se každý den. S jinačí značkou nemáme zkušenosti, protože přítel se holí žiletkami.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
http://holici-strojky.heureka.cz/…ips-hs-8420/
manzel ma tenhle a miluje ho, ma mokre i suche holeni, je kvalitni
predtim mel stejnou znacku a vydrzel mu 12 let
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přítel má frézkový od Philipse, označení hq7310. Ale už se neprodává.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Najdi si nějaké recenze, co píšou sami muži, na nějakých jejich fórech. Jde o to, že každému vyhovuje něco jiného (planžetyXfrézy), záleží na tom, jak často se tvůj muž holí (denně/po několika dnech) a pak na sumě, kterou chceš investovat. Některé strojky mají kabel a akumulátor, jiné jsou na baterie, zvládnou holení na mokro i na sucho, nebo dokonce holení pod sprchou. Dražší modely mají čistící stanici… Vybavení je dost různorodé, tak popátrej spíš na těch chlapských webech.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zajímalo by mě který je lepší, jestli ten s těmi třemi kolečky a nebo normální ![]()
- Citovat
- Upravit
@Sylviii píše:
Zajímalo by mě který je lepší, jestli ten s těmi třemi kolečky a nebo normální
Záleží, čemu říkáš „normální“.. Jestli máš na mysli rozdíl mezi frézkovým a planžetovým, tak když jsme to zjišťovali v elektru při koupi, tak jsme se bavili s panem prodavačem, který nám říkal, že frézkový holící strojek je při holení šetrnější, že ho také používá, ale je to spíš o tom, že každému vyhovuje něco jiného. Můj přítel se dříve holil žiletkou a prodavač mu řekl, že by mu doporučil raději ten frézkový.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Verronika JJ myslím jaký je rozdíl mezi tím frézkovým a planžetovým, nevím jaký k vánocům, ale asi ten frézkový
- Citovat
- Upravit
Ahoj ![]()
Nemaji vasi muzi zkusenost s holicim strojkem z lidlu? Ten jejich silver crest. Manzel ma dost citlivou plet. Diky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chci zaktualizovat diskuzi-jaký pánský holcí strojek je pro vaše muže nejlepší? A kdyby si měli kupovat nový, tak které funkce jsou zbytečné a které by naopak bývali využili a nemají je?
Manžel má Philips už asi 10 let a nevím, zda nechat vymenít holíci „kolečka“,nebo koupit pod stromeček nový. Holí se každý den, tak bych ráda, aby měl komfort.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
BRAUN Cooltec - CT2s
Nový super holicí strojek, používám ho 14 dní a je naprosto skvělý. Nová funkce chlazení během holení, bezkunkurenční vymoženost. Pokud nevíte jaký dárek koupit tak toto je dárek, kterým potěšíte každého!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak který? planžetový /hlavice je obdélník) nebo frezkový /hlavice je dvě až 3 kolečka). Někdy mám pocit, dle recenzí, že ten frezkový líp oholí, ale víc event. odře.
a ještě - když planžetový, myslíte, že stačí jedna planžeta? našla jsem i dvě nebo dokonce tři.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chtěla bych prosit o radu. Chci manželovi koupit holící strojek na Vánoce, zatím se holí strojkem se žiletkou, ale chce zkusit elektrický holící strojek. Nechci nic drahého pokud by mu elektrický nevyhovoval, pak by asi ležel ve skříni. Bohužel si ale nevím rady s výběr, nevím který je lepší zda frézkový nebo planžetový. Děkuji za rady.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No co jsem tak slyšela od chlapů, tak hlavní problém je, že ty levný holí naprd, tím pádem to vyzkoušíš, zjistíš, že je to špatně, a pak ti ten strojek opravdu leží doma ve skříni…
Ale značky neporadim, chlap to nakonec vzdal a „holí“ se zastrihávačem bez nástavce na milimetr, protože dohladka ho nikdy žádný strojek nevyholil a žiletky mu vadí na citlivou pleť. Ale když už strojek, tak všichni říkali frézkový.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit