papání

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
70
27.7.08 18:21

papání

Ahojky. mám takový dotaz.
Měli sme lahvičky canon baby, nova baby, boček (všechny ano opravdu všechny mi chvíli vydrželi a pak začali týct proudem…) teď sem si objednala od aventu - došli mi v pátek. zezačátku absolutní spokojenost a najednou je synáček takovej nevrlej, a málo toho spapá.
předtím mi spapal tak 80 - 130 ml za jedno jídlo a teď poslední tři jídla 53 a víc ne a ne spapat. a vůbec dneska papá hrozně málo.
prdíky nemá na ty už netrpíme.
synovi jsou 10 týdnů a 4 dny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
andela
27.7.08 23:22

To nemusí ale vůbec souviset s lahvema které používáš … teď je vedro, syn může jíst i kvůli tomu málo. Možná mu vyhovovalo že předtím nemusel toliko tahat a ty jsi mu dala jinou flašu a on je línej se namahat a tahat … nebo má útlum a prostě nemá takovej hlad. Koukej na to jestli přibírá (v rámci cca týdne) a ne na to kolik denně sní.

Vím že je můj syn už velkej oproti tvýmu, ale taky … má ráno a večer mlíko, které vyslope raz dva do mrtě, a přes den i něco sní (oběd sváči a pod) a jsou dny, kdy nechá půl mlíka ráno i večer, nebo ráno nevypije nic … a přes den do hubičky nestrčí taky ani ň …

• Citovat
  • Upravit
618
28.7.08 13:11

Ahoj,taky bych to nehrotila. Naše malá takhle pije vpodstatě od narození. Jeden den pije jak nezavřená a pak zas skoro nic nechce. Zkus dát třeba jen vodu nebo čajík - jestli nemá jen žízeň. Teď jak je zas teplo, tak toho taky moc nepojíme, ale vodu pije.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí