Papírky do pračky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1941
20.3.24 18:59

Ja jsem je dala k tmavému prádlu a měla jsem ho trochu jako kdybych ho vyprala s papírovym kapesníkem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
20.3.24 19:00
@nick mandarinka píše: Více

S černým jsem ho asi nikdy nedala, dávám vždy do barevné várky a potom ty na bílé prádlo do bílé várky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1941
20.3.24 19:03

@Liiiiiiinda ja to dala s tmavym, protože mam jedno tričko a je tmavé a má bílé pruhy, ale asi už nedam byli jsme celí ožmolkovaný a to tričko také, prostě jako když vyperu s papírákem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
20.3.24 19:40
@Hanka1 píše: Více

Jaké jsou ty prací papírky? Chtěla bych je zkusit, ale kolem mě je zatím nikdo nepoužívá. Perou dobře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14579
20.3.24 19:42

Tak se vybodni na nějaký papírky a začni lip třídit, ne? :lol: Jednou by mi to vlezlo do filtru a šly by :lol: (já je sice nepoužívám, sle vím, co to je).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
20.3.24 19:47
@Semtex píše: Více

No já třídím bílé, černé, barevné a někdy dám várku béžové…. Mám ale 3 děti a barevného máme hodně, hlavně máme celkově i hodně prádla které potřebuji mít rychle vyprané, čekat než bude víc prádla do třeba zelené barvy je v našem případě blbost :dance:. Tyhle papírky jsou super, jednou jsem omylem obarvila světlé prádlo na růžovo a hned jsem to znovu vyprala s papirkem, vše bylo opět krásně bílé :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1250
20.3.24 19:48

Tyhle ubrousky nikdy víc. Koupila jsem si na barevné prádlo. Nevím už, jaké to byly, myslím že z Lidlu. A normálně mi ten ubrousek v pár kouscích vyžral barvu, vypadalo to jak batikované. Ale tedy je to důkaz, že opravdu fungují :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
20.3.24 19:49
@Erinne píše: Více

Tyjo tak to se mi nikdy nestalo :think:, kupuji pořad ty stejné z drogerie už několik let a už mě i parkrát zachránily prádlo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1250
20.3.24 19:52

@Liiiiiiinda no, tak mně ho zlikvidovaly :D vyhodila jsem je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
@Valdik80 píše: Více

Jo já jsem s nima spokojena, koupila jsem si ten testovaci set. Vyzkoušela jsem na tmave, barevne a ložní, na různě dlouhe prací programy a teploty v pračce.

Sleduju Tehotneho kuchaře a ten je daval do pracky s bilym prádlem a klasicky zaprasenyma bilyma fuseklema a vypraly dobre.

• Citovat
  • Upravit
12876

Já je dávám do síťky na jemné prádlo.

Bez nich se mi už občas stalo, že něco nečekaně pustilo. Navíc mám i bělící.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14579
20.3.24 19:53

@Liiiiiiinda chapu. No, já mám taky tři děti a prdim na to :mrgreen: delim jako ty, barevné bile černé a někdy barevné svetle, když se sejde. Jen jednou jedinkrát jsem udělala fakt velkej zasek, a sice ze jsem v barevném vyprala nové tmave modré oblečení, což by nevadilo, kdyby nebylo barvene indigem. Nevěděla jsem, ze je to indigo a ze to tak šíleně pustí, bylo to normálně od konvenční značky, a dost věci mi to obarvilo. A na to indigo byl krátkej i odbarvovac :zed: :zed: :zed: takže něčemu to nevadilo, ani když to bylo domodra, jednomu kusu to dokonce řekla bych prospělo a vypadá lépe :P a par věci jsem holt musela vyhodit :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
20.3.24 19:54

Papírky používám dvacet let. Kdy jsem si je prvně dovezla z Anglie. Pak to švagrová posílala, než se stejná značka dala koupit u nás. A teď je léta kupujeme tady. Ani u jedné pračky nebyl problém. Papír vždy strčíme do haldy prádla. Někde do středu pračky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3403
20.3.24 20:06

Používám ty z DM, jsou super. Jsou velké jako kapesník, nikdy neucpaly filtr, vždy je vyndám s prádlem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí