Papírky do pračky

132
20.3.24 17:56

Papírky do pračky

Zdravím :oops:, mám takový dotaz ohledně pračky a papírků proti obarvení prádla. Mám novou pracku Samsung, je to ta novější a nebyla zrovna levná, už dvakrát se mi ale stalo že začala hlásit abych vyčistila odtokový filtr a když jsem to udělala vždy tam byl zaseknutý právě tento papírek, samozřejmě když jsem ho vyndala tak vyteklo x litrů vody ven :zed: …. Nemáte s tím někdo zkušenost? Jak je to možné? U staré pračky se mi tohle nikdy nestalo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
718
20.3.24 18:02

Jak jako je to možné? No zkrátka ten filtr pojme vše, co do pračky kromě prádla nepatří, třeba ty ubrousky atd.
Tak je tam nedávej ( já je nikdy nepoužívala a žiju bez problémů),per tak, jak máš podle barev a je to :nevim:
Vůbec bych se nad tím nepozastavila, už při prvním ucpání by šly papírky pěkně do koše, protože evidentně do této pračky nepatří. Lepší prát stokrát bez nich a dávat si na třídění prádla pozor, než si oddělat drahou novou pračku, která má pravděpodobné citlivější senzory a jiný typ filtru.

Příspěvek upraven 20.03.24 v 18:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
20.3.24 18:08

Jaký papírky? Jako prací papírky?

Ja pouzivam ty od EcoHausu a ty se rozpustí hned.

Jestli myslis papirove kapesniky, tak ty muzou ucpat filtr raz dva, ja kupuju uz jen od Zewa, ty drzi a nerozpadnou se. Deti jsou taky experti na nechávání papírových kapesniku ve věcech….

• Citovat
  • Upravit
132
20.3.24 18:08
@Hanka1 píše: Více

Myslím takové ty papírky aby se oblečení neobarvilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
20.3.24 18:12
@Liiiiiiinda píše: Více

Aha tak to nepoužívám, tridim a peru podle barev

• Citovat
  • Upravit
132
20.3.24 18:14

Já taky ale třeba když mám plnou pracku barevného tak ho tam pro jistotou hodím… mám i papírky na bílé prádlo aby nezažloutlo.. je to docela fajn věc ale bohužel už to asi taky používat nebudu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
718
20.3.24 18:17

@Liiiiiiinda na bílé prádlo dávej odstraňovač skvrn na bílé prádlo, bělič prádla v prášku přímo do bubnu. Tyhle papírky předpokládám budou mít úplně minimální efekt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
20.3.24 18:18

My je občas používáme a tedy prádlo se neobarví a pračku neucpou.

• Citovat
  • Upravit
132
20.3.24 18:20
@kocourGarfield píše: Více

Mne se to stalo teď potřetí a pracku používám asi 4 měsíce no … ale u staré se mi to nestalo nikdy a to jsem ji mela 3 roky :think: …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
20.3.24 18:21

@Liiiiiiinda důvod netuším. My je občas použijeme roky. Nevím, 5 let a stále dobrý. Používali jsme v minulé i nyní ( asi 3 roky). Ale proč ti pračka ucpava filtr netuším..

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
20.3.24 18:22
@Liiiiiiinda píše: Více

Ho je fakt, ze jaem kdysi mela na černé pradlo, aby nebledlo, tudim ze z Lidlu, ale pak uz jsem to nekupovala.

Ja si zas poridila vzorky Puella avivaz. Mam taky novou pracku asi mesic a kdyz jsem se docetla, ze to rozezira plasty, tak jsem to radsi věnovala

• Citovat
  • Upravit
132
20.3.24 18:25

Puellu jsem několikrát měla a teda nikdy se pračce nic nestalo, vím že někdo říká že se to děje ale já jsem ji dokonce jednou vylila omylem a zateklo to do rohu, všimla jsem si toho asi až za týden plastu se nic nestalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
20.3.24 18:27

Jediné co mi trosku vadilo byla až moc intenzivní vůně, fakt tím voněla celá šatna, koupelna a ložnice když jsem v tom vyprala povlečení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
20.3.24 18:35

Náhodou jsou tyhle papírky super. Já používám z DM ale nikdy se mi nikde nezaskl. Vždy vyndam spolu s prádlem. Taky mám novou pračku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tartaletka
20.3.24 18:47

Já jsem měla pračku, která hlásila ucpaný filtr každou chvíli a teď mám další pračku přes 7 let a nikdy nic. Papírky používám taky, skvělá věc

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí

Roborock S5 Max