Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ženy, asi budu za blbku, ale i tak se zeptám.
![]()
1. Na co jsou ty otvory ve fusaku? Je to na přidělání ke kočárku a pak už jen vyndávám mimi? ![]()
2. Můžu hned po porodu pít i fenyklový čaj, jako prevenci proti bolení bříška miminka? ![]()
3. Má se v dětské postýlce nadzvednout trochu matrace pod hlavičkou, aby mimi neleželo úplně rovně? ![]()
@SarkaLo
1. otvory jsou na pásy ve sporťáku.
2. asi bych ho pila jen v případě problémů, nebo pij kojící čaje tam je fenykl taky.
3. zvedala jsem jen při rýmě.
1. otvory ve fusaku neres v korbicce. Ve sportovni nastavbe nebo ve vajicku temi otvory protahnes ksiry.
2. ano
3. muzes. Davala jsem pod matraci deky a polstar. Obe deti byli blinkaci, takze jsem polohovala i timhle zpusobem
Blbku neřeš ![]()
1. otvory jsou jak píšeš, spíše do sporťáku
2. ano
3. nemusí, spíš se zvedá při rýmě či zvracení
@SarkaLo píše: Ženy, asi budu za blbku, ale i tak se zeptám.![]()
![]()
![]()
1. Na co jsou ty otvory ve fusaku? Je to na přidělání ke kočárku a pak už jen vyndávám mimi?
2. Můžu hned po porodu pít i fenyklový čaj, jako prevenci proti bolení bříška miminka?
3. Má se v dětské postýlce nadzvednout trochu matrace pod hlavičkou, aby mimi neleželo úplně rovně?
Na otázku č1. ano ty díry ve fusaku jsou na protažení pásů v kočárku
č2. feniklový čaj můžeš pít hned po porodu. č3. zvednutá postýlka není kvůli tomu aby miminko neleželo rovně ale hlavně pro blinkací miminka aby se neudusily kdy si ublinknou.
@SarkaLo Jo, taky muzes podlozit napriklad knizkami nohy od postylky…
2.fenyklový čaj bych preventivně nepila. Děti nemívají koliky hned od narození, a druhá věc - fenyklový čaj může koliku i způsobovat (vlastní zkušenost), takže opatrně a řešila bych to až když koliky opravdu nastanou (jestli nastanou) ![]()
3. já měla menší polštářek pod matrací, aby byl jakoby v nakloněné rovině. Ale jen proto, že náš malý večer zásadně neubrnkne ![]()
Fenyklový čaj můžeš pít ty, a nebo dítě od 1.týdne…
postýlku jsme měli nakloněnou-podloženou knihami..
To je teda úroveň, podkládat postýlku knihami
my tam měli konzervy ![]()
@K-Black píše:
To je teda úroveň, podkládat postýlku knihamimy tam měli konzervy
Jste stylovější ![]()
@K-Black píše:
To je teda úroveň, podkládat postýlku knihamimy tam měli konzervy
1. otvory jsou na pásy, aby jsi mohla dítko připoutat i ve fusaku
2. rozhodně pít můžeš, nebo nějaký kojící, taky mají fenykl ve složení
3. Miminko by mělo ležet narovině. Případně se polohuje celá matrace (postýlka), když dítko hodně blinká nebo při rýmě. My měli (máme) zvednuto u ubou.
@Acinore píše:tak to jsem trapná no, já dávala knížky
![]()
my jsme podložili složenou dekou ![]()
Hlavně bacha na ten fenykl. Ve větším množství nadýmání způsobuje. Lepší popíjet anyzovy čaj.