Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Když ti nejde vzít OČR, jak si tedy ten „paragraf“ pořídíš jinak?
Mám teď paragraf na nemocnou tak se ptám když si vezmu po paragrafu 3 dny volna jde pak z druhým už tím operovaným dítětem vzít znovu paragraf…
@Ivan PPZ co to meles? Paragraf mi nejde vzít na operaci s dítětem potom už nárok mam tak se ptám zda musím 1 den do práce nebo to lze takhle udělat?
@Anonymní píše:
Mám teď paragraf na nemocnou tak se ptám když si vezmu po paragrafu 3 dny volna jde pak z druhým už tím operovaným dítětem vzít znovu paragraf…
Takže teď máš OCR na dítě č.1. Pak si budeš brát dovolenou (mohla by jsi mít i neschopenku když budeš hospitalizována s dítětem) a pak si budeš brát OCR na dítě č.2. Chápu to dobře? Tohle udělat jde a do práce chodit nemusíš.
@Anonymní píše:Jejky, jaká ty jsi mocná. Paragraf je laicky řečené OČR,
@Ivan PPZ co to meles? Paragraf mi nejde vzít na operaci s dítětem potom už nárok mam tak se ptám zda musím 1 den do práce nebo to lze takhle udělat?
@Anonymní píše:
Ptám se kvůli neplanovanému zákroku na který mi OČR nejde vzít
@Ivan PPZ píše:
Já jsem to pochopila že si na zákrok bere dovolenou. Ale až po tom jejím druhém příspěvku. První psala jak tatar
@Anonymní píše:
Meleš akorát ty, píšeš jako tatar. Nauč se pořádně vyjadřovat a přestaň urážet ostatní.
@JancaS84 nemůžu dcera má 7 let a jde to jen do 6ti let jako nemocenskou dát v nemocnici ale v nemocnici mi řekli že nemam nárok na nemocenskou
@Anonymní píše:
@JancaS84 nemůžu dcera má 7 let a jde to jen do 6ti let jako nemocenskou dát v nemocnici ale v nemocnici mi řekli že nemam nárok na nemocenskou
Jinak díky to jsem chtěla vědět
Zdravím holky nevíte jak to je? Když si vezmu paragraf ted na 5 dni 6 den si vezmu 3 dny dovolené tak můžu pak znovu na paragraf nebo musím do 1 den do práce? Ptám se kvůli neplanovanému zákroku na který mi OČR nejde vzít