Paragraf 2024

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
5.3.24 14:27

Paragraf 2024

Zdravím holky nevíte jak to je? Když si vezmu paragraf ted na 5 dni 6 den si vezmu 3 dny dovolené tak můžu pak znovu na paragraf nebo musím do 1 den do práce? Ptám se kvůli neplanovanému zákroku na který mi OČR nejde vzít

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2003
5.3.24 14:38

OČR=paragraf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
5.3.24 14:44

Když ti nejde vzít OČR, jak si tedy ten „paragraf“ pořídíš jinak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.3.24 15:27

Mám teď paragraf na nemocnou tak se ptám když si vezmu po paragrafu 3 dny volna jde pak z druhým už tím operovaným dítětem vzít znovu paragraf…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.3.24 15:28

@Ivan PPZ co to meles? Paragraf mi nejde vzít na operaci s dítětem potom už nárok mam tak se ptám zda musím 1 den do práce nebo to lze takhle udělat?

• Citovat
  • Upravit
35462
5.3.24 15:32
@Anonymní píše:
Mám teď paragraf na nemocnou tak se ptám když si vezmu po paragrafu 3 dny volna jde pak z druhým už tím operovaným dítětem vzít znovu paragraf…

Takže teď máš OCR na dítě č.1. Pak si budeš brát dovolenou (mohla by jsi mít i neschopenku když budeš hospitalizována s dítětem) a pak si budeš brát OCR na dítě č.2. Chápu to dobře? Tohle udělat jde a do práce chodit nemusíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
5.3.24 15:39
@Anonymní píše:
@Ivan PPZ co to meles? Paragraf mi nejde vzít na operaci s dítětem potom už nárok mam tak se ptám zda musím 1 den do práce nebo to lze takhle udělat?
Jejky, jaká ty jsi mocná. Paragraf je laicky řečené OČR,
Nejde ti vzít paragraf = nejde ti vzít OČR.
Máš OČR =máš paragraf.
@Anonymní píše:
Ptám se kvůli neplanovanému zákroku na který mi OČR nejde vzít
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2003
5.3.24 15:46
@Ivan PPZ píše:

Já jsem to pochopila že si na zákrok bere dovolenou. Ale až po tom jejím druhém příspěvku. První psala jak tatar

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
5.3.24 16:11
@Anonymní píše:

Meleš akorát ty, píšeš jako tatar. Nauč se pořádně vyjadřovat a přestaň urážet ostatní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.3.24 16:18

@JancaS84 nemůžu dcera má 7 let a jde to jen do 6ti let jako nemocenskou dát v nemocnici ale v nemocnici mi řekli že nemam nárok na nemocenskou

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.3.24 16:18
@Anonymní píše:
@JancaS84 nemůžu dcera má 7 let a jde to jen do 6ti let jako nemocenskou dát v nemocnici ale v nemocnici mi řekli že nemam nárok na nemocenskou

Jinak díky to jsem chtěla vědět

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí