Pardubice, kam s dětmi

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2457
1.11.12 09:57

pardubice kam s dětmi

Ahoj, prosím všechny z Pardubic a blízkého okolí o radu. V sobotu vezeme babičku na sraz do Pardubic. Budeme tam mít tak 2-4 hod. čas. Jelikož počasí moc procházkam venku nepřeje, tak zjistuji, jestli je tam nějaké vnitřní hřiště nebo herna, prostě něco, kam by jsme s dětmi zalezli. V nejhorším případě i něco někde v obchodáku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
40270
1.11.12 10:10

No píšeš v nejhorším případě, ale zrovna v centru je Afi palác (dole se dobře parkuje) a nahoře v 1. patře mezi kinem a Kenvelem je průchod do uzavřenýho dětskýho koutku. Hned vedle schodů u občerstvení je taky něco, ale to je takový naprd, ten koutek je uzavřenější. Víc neporadím.
http://www.palacpardubice.cz/…-afi-palace/ 1. patro

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
1.11.12 10:15

A co třeba navštívit Aquacentrum?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2457
1.11.12 10:30

Zkusime mrknout do toho obchodaku. Dekuji.

Deti jsou po nemoci, tak bazen nehrozi. Ale i presto diky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
1.11.12 10:34

V sobotu dopoledne byste mohli do OC Pyramida. Nebo v centru ještě funguje dětský klubík, více na http://www.detskyklubik.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2457
1.11.12 10:51

My tam budeme až odpoledne a v tom dětském klubíku je v sobotu uzavřená oslava. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2457
1.11.12 11:11

A to hřiště v tom OC Pyramida je otevřeno pouze dopoledne? Koukala jsem, že OC je otevřeno až do večera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
1.11.12 13:08

V sobotu je Pyramida otevřená jen dopoledne. Adresa toho vnitřního hřiště tam je: http://www.kidplace.cz/contact

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2457
1.11.12 13:17

Prehlidla jsem, kazdy „vsedni“ den. Skoda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
1.11.12 13:57

Přijde mi, že Pardubice jsou na tohle strašné… Škoda že jste to neměli na minulý týden, mohli jste jít na výstavu Krtečka, to by třeba zabralo i na malého. Tento týden je jen na zámku výstava modelů a to nebude asi to pravé ořechové… Takže mě napadá jen to Afi, nebo McDonald…bída, co? Ještě jsem zahlídla nějakou kavárnu na Karlovině, tak zapátrám po té :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
1.11.12 14:03

Tak na Karlovině v sobotu taky jen dopoledne… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2457
1.11.12 15:39

@dair dekuji moc za snahu. Asi skoncime v tom Afi. Manzela poslu s malou do kina a ja to tam s malym projdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ormlpk
1.11.12 21:13

Perníková chaloupka :-)

• Citovat
  • Upravit
Ousek
2.11.12 11:57

A co do hradce a tonga?

• Citovat
  • Upravit
2457
2.11.12 13:34

Super!!! Přesně něco takového jsem hledala. Sice to je v Hradci, ale to není zas tak daleko. Moc děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.