Parfém pro přítele

Napsat příspěvek
Velikost písma:
148
16.8.23 00:11
@terien píše:
Ty zas píšeš dokola to samé :nevim:

Když nerozeznáš rozdíl mezi parfémem a EdT. Asi to nikdy nepochopíš ve své jednoduchosti… Zkusil jsem Ti to vysvětlit, nechápeš. Tak promiň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
16.8.23 00:14
@NickKV píše:
Když nerozeznáš rozdíl mezi parfémem a EdT. Asi to nikdy nepochopíš ve své jednoduchosti… Zkusil jsem Ti to vysvětlit, nechápeš. Tak promiň.

Já ti to odpustím :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
16.8.23 00:17
@terien píše:
Já ti to odpustím :*

To též nezvládneš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
16.8.23 00:19
@NickKV píše:
To též nezvládneš…

Když myslíš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
403
16.8.23 07:30

Nepíšeš jaký je tvůj budget. Každopádně hezky voní Dior, Versace, Dolce & Gabbana. Chtělo by s ním vyrazit někam to ovonět. Jestli nemá rád moc silné vůně, tak bych zkusila nějakou od Versace, ty mi i jako parfémy nepřijdou tak silné, vždycky mi to přišlo decentní a zároveň ne tak drahé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.8.23 07:42
@NickKV píše:
Proč? Protože se v tom nevyznáte.
Osobně používám jen EdP, mám jich několik, dle nálady. Jen bych nikdy nikomu neřekl, že mám parfém. Nebudu přeci nikomu lhát.

taky mě strašně mrzí, že nejsem chlap, co se vyzná v parfémech a nemá jich několik na každý den 🙈

a růžovou elektro koloběžku máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
16.8.23 07:48

Zkuste třeba někde otestovat cokoli od Hermes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3764
16.8.23 07:57

Hermés nebo Cartier mám na svých mužích (manžel a syn) moc ráda. Pozastavila bych se ale nad tím, že ti nevoní přítelovo pižmo. To není dobře… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
16.8.23 08:02

@Pavča7 4711
Ale to je edc, přečetla jsem tvůj požadavek špatně, ty chceš jen edp

Příspěvek upraven 16.08.23 v 11:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
16.8.23 09:29

Spíš než takhle naslepo, doporučuji opravdu zajít do parfumerie a vyzkoušet na těle. Co mi voní na papírku mi na chlapovi voní kolikrát úplně jinak, hlavně zjistíš jak to reaguje s tím jeho pižmem.

Co je fakt silný, je Dior Sauvage, ale mně třeba smrdí. Používal ho bývalý a kolikrát mě z něj až lechtal nos.

Jinak je to jen můj pocit, nebo celkově chlapský vůně víc vydrží? Kupovala jsem nám teď ne takové to běžné nošení od Karla Lagerfelda, já mám EdP a přítel EdT a na něm to prostě voní i odpoledne, kdy já už nevoním :D To samý se Shockama od Calvina… Štve mě to :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
16.8.23 09:41
@Amalthea píše:
Pokud ti nevoní, není pro tebe vhodným partnerem a žádný parfém to nezmění.

Přesně jsem to chtěla napsat. Skutečně nepodceňuj tyhle biochemické vazby, je to jeden ze základů kompatibility páru. Když máte sex, tak si zacpáváš nos, abys jeho „pižmo“ necítila nebo jak? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
16.8.23 11:39

A teda, člověk má pižmo? To asi těžko, každém má osobitou vůní. Pro dodržení hygieny mi snad nikdo nesmrdel, teda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tosidelassrandu
16.8.23 11:54

Jak se partner stravuje, že smrdí?

• Citovat
  • Upravit
29
17.8.23 16:54

Koukla bych se na Notino nebo zašla na nějakou pobočku osobně. Tam ti poradí, i co se týče složení atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
17.8.23 16:57

Ale, když už jsme u tipů. Tak já osobně mám momentálně nejradši Maison Margiela: https://www.notino.cz/…/p-16106745/. Je to dražší značka, ale hodně dlouho vydrží a vůně je intenzivní. (i když to není EDC) Dostala jsem na to už mnoho komplimentů. A jejich vůně jsou hodně unisex. Tak si můžete půjčovat navzájem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí