Parkování u O2 arény
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Parkování u O2 arény
Holky kdo jezdíte občas na nějaké „show“ do arény, jak řešíte parkování? My jedem prvně, nemám ani odhad, v kolik vyjet z domova a zjišťovala jsem, že parkovat se dá buď v OC-Harfa? Nebo je tam jakýsi „parkovací dům“ který se otevírá prý jen na akce v O2…Pár lidí mi taky řeklo, že je dobré zaparkovat u Ikei na Zličíně a následně se dostat k aréně metrem-tak fakt nevím ![]()
Moje ségruša má trochu obavy, aby jsme nějaké parkovací místo stihli, já zas mám docela strach z toho přejezdu de facto přes celou Prahu-absolutně neodhadnu, jak dlouho to může trvat, přijedem směrem od Chomutova…
Tak by mě docela zajímaly ty parkovací kapacity, jakou máte zkušenost-jestli jste zaparkovali přímo v tom parkovacím domě, nebo v té Harfě v pohodě, nebo s obtížema
?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Naposledy jsme při mistrovství světa v hokeji normálně parkovali v Harfě a úplně bez problémů a to byla hala vyprodaná.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U parkovišť OC si pohlídej jen otvírací dobu. Mimo ni tě můžou odtáhnout (i když jsem nikdy neslyšla, že se to dělá) nebo nebudeš moci vyjet (závora).
A pokud bude zrovna skarede, tak v OC byva docela dost lidi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Proc pres celou Prahu? Jestli jedete od Chomutova, nechte auto na Zlicine a k O2 dojedte metrem trasa B Ceskomoravska. Vychod primo u areny. Pokud se teda nebudete vracet po pulnoci. Nechate to na parkovisti Metropole Zlicin. Metro je hned u toho. Parkovani je tam zdarma a parkoviste zavira v 1:00. Metrem na Ceskomoravskou bez prestupu to mate tak 35 minut.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ditta77
My tam byli ted v utery a parkovali jsme kousek vedle v arealu jakesi firmy, nikdo tam nebyl a parkovat se tam mohlo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@qipa Právě proto, že se nám nikomu metrem zrovna dvakrát nechce
ale pokad je to lepší varianta, tak halt jí využijem…právě zvažujeme, co je lepší varianta ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ditta77 píše:
@qipa Právě proto, že se nám nikomu metrem zrovna dvakrát nechceale pokad je to lepší varianta, tak halt jí využijem…právě zvažujeme, co je lepší varianta
Ja bydlim primo vedle Harfy. Zaparkujete tam uplne v pohode a kdyz vylezete z Harfy spravnym vchodem tak to mate do areny 8 kroku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Šarlota4 píše:
Ja bydlim primo vedle Harfy. Zaparkujete tam uplne v pohode a kdyz vylezete z Harfy spravnym vchodem tak to mate do areny 8 kroku.
No právě když je to takhle pohodlný-sakriš, tak se mi tím metrem fááááákt nechce ![]()
Šarlot prosímtě a do kdy, že je ta Harfa otevřená?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na Zličíně bych zaparkovala bud u Metropole Zličín nebo na parkovištích P+R, to je hned u metra. Ikea je hrozně daleko. Já většinou parkuju na Butovicích u metra a pak jedu na Českomoravskou metrem, je to tak 20 min.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.