Parkování u O2 arény

4239
31.10.15 09:32

Parkování u O2 arény

Holky kdo jezdíte občas na nějaké „show“ do arény, jak řešíte parkování? My jedem prvně, nemám ani odhad, v kolik vyjet z domova a zjišťovala jsem, že parkovat se dá buď v OC-Harfa? Nebo je tam jakýsi „parkovací dům“ který se otevírá prý jen na akce v O2…Pár lidí mi taky řeklo, že je dobré zaparkovat u Ikei na Zličíně a následně se dostat k aréně metrem-tak fakt nevím :think:
Moje ségruša má trochu obavy, aby jsme nějaké parkovací místo stihli, já zas mám docela strach z toho přejezdu de facto přes celou Prahu-absolutně neodhadnu, jak dlouho to může trvat, přijedem směrem od Chomutova…
Tak by mě docela zajímaly ty parkovací kapacity, jakou máte zkušenost-jestli jste zaparkovali přímo v tom parkovacím domě, nebo v té Harfě v pohodě, nebo s obtížema :mrgreen:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15430
31.10.15 09:45

Naposledy jsme při mistrovství světa v hokeji normálně parkovali v Harfě a úplně bez problémů a to byla hala vyprodaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
31.10.15 09:49

U parkovišť OC si pohlídej jen otvírací dobu. Mimo ni tě můžou odtáhnout (i když jsem nikdy neslyšla, že se to dělá) nebo nebudeš moci vyjet (závora).

A pokud bude zrovna skarede, tak v OC byva docela dost lidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
31.10.15 09:54

Holky dík ;-)
@ivašot. Ivi a v kolik jste tam dorazili?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5894
31.10.15 10:01

Galerie Harfa, parkoviště k tomu určené a je hned vedle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7643
31.10.15 10:08

Proc pres celou Prahu? Jestli jedete od Chomutova, nechte auto na Zlicine a k O2 dojedte metrem trasa B Ceskomoravska. Vychod primo u areny. Pokud se teda nebudete vracet po pulnoci. Nechate to na parkovisti Metropole Zlicin. Metro je hned u toho. Parkovani je tam zdarma a parkoviste zavira v 1:00. Metrem na Ceskomoravskou bez prestupu to mate tak 35 minut.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
31.10.15 10:13

Na harfe je parkovani celkem pohodlne a zdarma :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
31.10.15 10:27

@Ditta77
My tam byli ted v utery a parkovali jsme kousek vedle v arealu jakesi firmy, nikdo tam nebyl a parkovat se tam mohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
31.10.15 10:30

@qipa Právě proto, že se nám nikomu metrem zrovna dvakrát nechce :mrgreen: ale pokad je to lepší varianta, tak halt jí využijem…právě zvažujeme, co je lepší varianta :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6879
31.10.15 10:46

Jedete dnes vecer na Flatleyho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
31.10.15 11:17
@Ditta77 píše:
@qipa Právě proto, že se nám nikomu metrem zrovna dvakrát nechce :mrgreen: ale pokad je to lepší varianta, tak halt jí využijem…právě zvažujeme, co je lepší varianta :think:

Ja bydlim primo vedle Harfy. Zaparkujete tam uplne v pohode a kdyz vylezete z Harfy spravnym vchodem tak to mate do areny 8 kroku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
31.10.15 11:40
@Jogrr píše:
Jedete dnes vecer na Flatleyho?

Yeeeeees :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
31.10.15 11:42
@Šarlota4 píše:
Ja bydlim primo vedle Harfy. Zaparkujete tam uplne v pohode a kdyz vylezete z Harfy spravnym vchodem tak to mate do areny 8 kroku.

No právě když je to takhle pohodlný-sakriš, tak se mi tím metrem fááááákt nechce :mrgreen:

Šarlot prosímtě a do kdy, že je ta Harfa otevřená?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
31.10.15 11:46

Na Zličíně bych zaparkovala bud u Metropole Zličín nebo na parkovištích P+R, to je hned u metra. Ikea je hrozně daleko. Já většinou parkuju na Butovicích u metra a pak jedu na Českomoravskou metrem, je to tak 20 min.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
31.10.15 12:00

Holky všem moc dííík ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.