Parkování v Brně
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Parkování v Brně
Přeji hezké dopoledne,
protože je období výletů, řešíme teď aktuálně možnost parkování v Brně. Potřebujeme nechat auto zaparkované na celý všední den někde poblíž hotelu Grand v Brně - pojedeme pak se Student Agency. Nevíte, prosím, kde je možné za rozumný peníz auto bezpečně nechat?
Dívala jsem se, že by asi poměr cena - výkon vycházelo nejlépe parkoviště Zvonařka (200,– na den), ale nevím, jestli jsou info na stránkách aktuální. Brněnské maminky, nevíte, jestli se dá na Zvonařce stále za tuto cenu parkovat a zda tam bývá ve všední den brzy ráno volno? Nebo další místa?
Moc děkuji. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
My někdy necháváme auto na parkovišti vedle autobusového nádraží na Zvonařce. Už si nepamatuji, kolik jsme platili, ale nebylo to moc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja parkuji ve Vankovce. Prvni hodina zdarma, druha 20 a pak nejak 25…nejsem si jista presne jak, ale jina parkoviste chteji vetsinou 30…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Manhattan To je právě to, které jsem měla na mysli. Takže by mělo být v provozu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zuzka1111 Jenže Vaňkovka má parkoviště v provozu až od 7. My potřebujeme cca od šesti. I tak díky. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hermina.p Tam jsem koukala. Ale celodenní parkování vychází u všech na strašné peníze… Všechna parkoviště si účtují po jednotlivých hodinách.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nebo zaparkujte u toho Ustredniho hrbitova zadarmo a dojedte salinou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pukacu píše:
@Hermina.p Tam jsem koukala. Ale celodenní parkování vychází u všech na strašné peníze… Všechna parkoviště si účtují po jednotlivých hodinách.
No ale já si myslím,že u té Zvonařky si taky nepomůžete, tam je normálně brána a vrátný co vybírá a cena je tak nějak podobná jako jinde. Možná by jste to mohli dát k malému Tescu, zaparkovat co nejblíž tesca, jsou tam parkovací hodiny, ale dá se to trochu ošidit a neplatit celý den, tam se nevybírá…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pukacu Je v provozu a myslím, že to tam stojí kolem 20kc na hodinu, to není moc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pukacu Nebo mě napadlo, že kousek od Vaňkovky je lidl a tam je to zadarmo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Manhattan tam je to hlavne rozboreny jako blazen, vubec nevim jak je ten lidl pristupny autem… to bych nebrnakovi nedoporucovala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Manhattan V ceníku na netu je Zvonařka uvedena za 200,–/celý den. To by byla super cena. Takže pokud je v provozu, je rozhodnuto. Nejsem takový šetřílek, abych za parkování něco nezaplatila. Jen je mi líto dát třeba 900,–, což by podle propočtu stálo na parkovišti na tom starém autobusáku. To už si raději užiju za ušetřených 700,– něco na výletě. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Obnovuji diskusi - je tu nějaká brňačka? Pojedu do Brna a potřebuju zaparkovat na 24 h někde kolem Mendlova náměstí. Koukala jsem, že na západ od náměstí už to není zařazeno do těch brněnských park. zón. Znamená to tedy, že tam je možno parkovat zdarma?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.