Parní čistič a okna

60
28.11.12 20:42

parní čistič a okna

Ahoj holky, už delší dobu přemýšlím o koupi parního čističe. Tedy, potřebuji ho hlavně na mytí oken - to asi využiji nejvíc. Samozřejmě využiji i další možnosti. Mohli byste mi poradit? Opravdu se s tím dobře myjí okna? Jaké máte zkušenosti? díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
eevcca
28.11.12 20:51

Ahoj, m máme tady ten http://parni-cistice.heureka.cz/…-vapor-prof/ , popravdě na podlahu je super, koberce taky, kachličky v koupelnách atd… bomba.. ale na okna?? Akurát se s tím dost nadřeš a nejsou tak krásně lesklý jako když je umyješ ručně a pak ještě vyleštíš novinama, okna s tím jsou opravdu taková matná, žádný lesk!! Dokonce když sme uklízely po babičce tak mi ani tu zaschlou špínu v koupelně z kachliček nechtělo pustit… Jinak je super, ale nadřeš se.. měla jsem i H2O mop atd… no hrůza, s tím sem neumyla vuubec nic! Tak buď si zainvestuj, nebo raděi nekupuj nic, radím opravdu ze zkušenosti :-)

• Citovat
  • Upravit
60
28.11.12 20:56

Nastěhovali jsme se do baráku se spoustou oken a prosklených dveří a tak se mi to právě nechce mýt růčo… Proto hledám, ale zase nechci vyhodit peníze. Popravdě, ani nevím, jak se to okno tím čističem myje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eevcca
28.11.12 21:03
@Rimnaha píše:
Nastěhovali jsme se do baráku se spoustou oken a prosklených dveří a tak se mi to právě nechce mýt růčo… Proto hledám, ale zase nechci vyhodit peníze. Popravdě, ani nevím, jak se to okno tím čističem myje…

To máš jak tu teleskopickou tyč na jedné straně stěrač a na druhé něco podobného ale z toho jde pára, takže napřed umyješ párou a pak setřeš tím stěračem. Ale věř mi, nadřeš se u toho stejně protože je to těžký a efekt žádnej. Zkoušela jsem to i z H2O a bleeee, okna byly furt špinavý a flekatý.. takže u oken jedině ručně.. jo a taky máme v baráku hooodně oken, spíš jsem zainvestovala na pořádný čistící prostředek a okna jsou krásná po celý rok, než z nějaké okeny…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí

Roborock S5 Max