Parní čistič - koupelna?

289
9.11.13 16:11

Parní čistič - koupelna?

Ahoj,

chtěla bych nějaký parní čistič na koupelnu.. mame tam mazaiku.. a drhnout to tím kartáčkem to je síla.. :(

poradíte?

díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
9.11.13 16:15

@neellaa např tento: klikni
Malý, lehký, snadno se ovládá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
289
9.11.13 16:35
@martina.se píše:
@neellaa např tento: klikni
Malý, lehký, snadno se ovládá..

marti a ty s ním máš zkušenosti? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
9.11.13 16:38

@martina.se To se mi líbí. A opravdu tím vyčistím celou koupelnu a kuchyň? A máš to vyzkoušené i na ta okna? Už delší dobu o něčem takovém uvažuji a tady je celkem přijatelná cena. Že bych napsala Ježíškovi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
9.11.13 16:43

Ahojky!
Já ho doma mám. Zkoušela jsem s ním čistit okna. Stříkala jsem pořád na jedno místo, aby pustita špína a pak jsem zjistila, že rychlejší bylo pomoct si nehtem!
Spáry v koupelně docela pustili, ale udělala jsem tak 3 kachle, protože bych u toho strávila mládí a upadla mi ruka.Jsem z toho dost zklamaná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenloth
9.11.13 17:18

Já myslím, že tyhle ruční parní čističe jsou celkem nahouby. S vodou to musí být do ruky těžké, navíc se bude často doplňovat. Taky jsem chtěla parní čistič a nakonec jsme koupili ten větší, Kärcher SC2550. Na mastnou starou špínu je to parádní, ale na kachličky teda žádný zázrak. Ale lepší než ručně kartáčkem, to jo.

• Citovat
  • Upravit
72725
9.11.13 17:51

@neellaa @AliTad mám vyzkoušeno, super se s tím pracovalo, takže bych do něj šla znovu - kámoška ho má v úklidové firmě, právě tím šmrdlá komplet kuchyně a koupelny, je to fakt super. Mi to půjčovala do bytu a paráda :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais
9.11.13 18:48

@neellaa pokud chceš kupovat parní čistič, tak nějaký větší, rozhodně ne nějaké šmudlátko do ruky.
Pak ho využiješ na celý byt, jsou tam různé nádstavce, takže vezmeš komplet celý byt (kuchyň, koupelnu, WC, podlahy - pokud máš dlaždice), okna, koberce, čalounění.
Já se teď chystám kupovat nový a půjdu do Karcheru
http://www.karcher.cz/…15123570.htm
Jediné, co si k němu dokoupím, tak je právě nádstavec na okna. Čistič používám už mininálně 10 let a lepšího pomocníka do domácnosti neznám.
Dneska už půjdu do dražší varianty, kde se dá voda doplňovat postupně, abych nemusela čekat, než nádrž vychladne, abych mohla doplnit vodu. Super, když děláš větší úklid, nebo čistíš koberce.

• Citovat
  • Upravit
25186
9.11.13 19:51

Se s dovolením přifařím a počkám na další příspěvky… taky nad ním uvažuju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
10.11.13 08:22

Parní čistič mám, ale spary cistim savem proti plísn. Jde to pak samo a bez drhnuti. Tou párou by se to muselo brát postupně, savem vezmu celou plochu naráz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
10.11.13 15:06

@martina.se Tak jsem se to snažila nastudovat. Takže tenhle je opravdu jen na koupelny a kuchyně, ale komplet? Můžu tím vyčistit celou okachlíkovanou stěnu? Nebude to trvat věčnost? Na tenhle se asi nedají koupit žádné další nástavce, že? A jak dlouho vydrží jedna dávka vody?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4672
13.11.13 14:41

Já se zamilovala do tohodle http://www.zelmer.cz/…__model_616/ Zelmer Wodnik Quattro 616, ale než jsem se stačila rozhoupat ke koupi, tak mi to všude hlásí že vyprodáno :nevim: :nevim: Umí to mýt okna, čistit párou koberce a sedačky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí