Parní mop - vůně?

2895
27.8.20 22:56

Parní mop- vůně?

Hezký večer :kytka: Mám tento parní mop, viz. obrázek, jsem spokojená, ale chybí mi po vytírání vůně čisticího prostředků :lol: Výrobce nic o přídavné vůní neuvádí, přemýšlela jsem, zda nezkusit napnout do vody třeba vonný olejicek apod. Nemáte někdo prosím zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
K82
2202
27.8.20 23:00

@marra2
Ja mam jinou znacku, ale nakapu 2-3 kapky primo na podlahu. dovnitr bych to nedavala, ta mastnota by mohla ten mop poskodit, dle mne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2895
27.8.20 23:14
@K82 píše:
@marra2
Ja mam jinou znacku, ale nakapu 2-3 kapky primo na podlahu. dovnitr bych to nedavala, ta mastnota by mohla ten mop poskodit, dle mne.

Ta podlaha je dobrý nápad, zítra vyzkouším. :kytka: Mně jde o to, že mop používám asi rok a když ho zapnu, tak se domem line smrad, zatuchlina :roll: a drží se docela dlouho. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
27.8.20 23:31

@marra2 Mam podobný a vyrobce jednoznačně zakazuje neco kapat do nádrže. Já kapu par kapek olejicku na ten vytírací hadr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Wendy.C94
28.8.20 07:42

Já do něj dala vonící přípravek na podlahy, ale nefunguje to :D

• Citovat
  • Upravit
2895
28.8.20 08:30
@Wendy.C94 píše:
Já do něj dala vonící přípravek na podlahy, ale nefunguje to :D

Teď jsem akorát vytirala a dala pár kapek, jak holky rádi přímo na hadru. A asi jsem dala moc, vůně je fakt EXTRA, takže stačí fakt jen lehce kapnout :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
28.8.20 09:53

@marra2 Jojo, fakt lehounce. Ale neboj, narozdil od zatuchliny tohle vycichne rychle :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
28.8.20 12:53
@marra2 píše:
Hezký večer :kytka: Mám tento parní mop, viz. obrázek, jsem spokojená, ale chybí mi po vytírání vůně čisticího prostředků :lol: Výrobce nic o přídavné vůní neuvádí, přemýšlela jsem, zda nezkusit napnout do vody třeba vonný olejicek apod. Nemáte někdo prosím zkušenost?

Jinak jste s tím mopem spokojená? Uvažuji o něm ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K82
2202
28.8.20 13:47

@Rachel_cz
Ja moc.0 chemie, hned pripravene. akorat mam vileda a nema samonavijeci kabel nebo aku, tak me trochu rozciluje ta snura.ale ne zas tak moc, jako kybl a hadr :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
28.8.20 18:09

@K82 Kdyby byl aku, to bych snad vytirala i ráda. Ale to by bylo už moc štěstí najednou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2895
28.8.20 22:20
@Rachel_cz píše:
Jinak jste s tím mopem spokojená? Uvažuji o něm ;)

No, v celku ano. Ale dnes už bych teda investovala a koupila takový, který i pořádně vysaje. Tento má slabší tah, takže většinou před vytíráním zámetu a pak ještě vytru…ale máme velkého psa a kočky, takže chlupů a chlupů. Ovšem koberec nevysaje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
29.8.20 18:39
@marra2 píše:
No, v celku ano. Ale dnes už bych teda investovala a koupila takový, který i pořádně vysaje. Tento má slabší tah, takže většinou před vytíráním zámetu a pak ještě vytru…ale máme velkého psa a kočky, takže chlupů a chlupů. Ovšem koberec nevysaje…

Diky, porozhlednu se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1