Parní mop - vůně?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Parní mop- vůně?
Hezký večer
Mám tento parní mop, viz. obrázek, jsem spokojená, ale chybí mi po vytírání vůně čisticího prostředků
Výrobce nic o přídavné vůní neuvádí, přemýšlela jsem, zda nezkusit napnout do vody třeba vonný olejicek apod. Nemáte někdo prosím zkušenost?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@marra2
Ja mam jinou znacku, ale nakapu 2-3 kapky primo na podlahu. dovnitr bych to nedavala, ta mastnota by mohla ten mop poskodit, dle mne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@K82 píše:
@marra2
Ja mam jinou znacku, ale nakapu 2-3 kapky primo na podlahu. dovnitr bych to nedavala, ta mastnota by mohla ten mop poskodit, dle mne.
Ta podlaha je dobrý nápad, zítra vyzkouším.
Mně jde o to, že mop používám asi rok a když ho zapnu, tak se domem line smrad, zatuchlina
a drží se docela dlouho. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@marra2 Mam podobný a vyrobce jednoznačně zakazuje neco kapat do nádrže. Já kapu par kapek olejicku na ten vytírací hadr.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já do něj dala vonící přípravek na podlahy, ale nefunguje to ![]()
- Citovat
- Upravit
@Wendy.C94 píše:
Já do něj dala vonící přípravek na podlahy, ale nefunguje to
Teď jsem akorát vytirala a dala pár kapek, jak holky rádi přímo na hadru. A asi jsem dala moc, vůně je fakt EXTRA, takže stačí fakt jen lehce kapnout ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@marra2 Jojo, fakt lehounce. Ale neboj, narozdil od zatuchliny tohle vycichne rychle ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@marra2 píše:
Hezký večerMám tento parní mop, viz. obrázek, jsem spokojená, ale chybí mi po vytírání vůně čisticího prostředků
Výrobce nic o přídavné vůní neuvádí, přemýšlela jsem, zda nezkusit napnout do vody třeba vonný olejicek apod. Nemáte někdo prosím zkušenost?
Jinak jste s tím mopem spokojená? Uvažuji o něm ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Rachel_cz
Ja moc.0 chemie, hned pripravene. akorat mam vileda a nema samonavijeci kabel nebo aku, tak me trochu rozciluje ta snura.ale ne zas tak moc, jako kybl a hadr ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@K82 Kdyby byl aku, to bych snad vytirala i ráda. Ale to by bylo už moc štěstí najednou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Rachel_cz píše:
Jinak jste s tím mopem spokojená? Uvažuji o něm
No, v celku ano. Ale dnes už bych teda investovala a koupila takový, který i pořádně vysaje. Tento má slabší tah, takže většinou před vytíráním zámetu a pak ještě vytru…ale máme velkého psa a kočky, takže chlupů a chlupů. Ovšem koberec nevysaje…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@marra2 píše:
No, v celku ano. Ale dnes už bych teda investovala a koupila takový, který i pořádně vysaje. Tento má slabší tah, takže většinou před vytíráním zámetu a pak ještě vytru…ale máme velkého psa a kočky, takže chlupů a chlupů. Ovšem koberec nevysaje…
Diky, porozhlednu se.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit