Paypal vydělávání

1349
26.3.24 18:35

Pay pal vydělávání

Ahojte, neporadil by mi nekdo jak si přivydělat online aby mi to chodilo na pay pal, jake hry jsou nejlepsi a efetivni a vse okolo toho predem dekuji😇

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
yomiko98
26.3.24 18:58

Paypal je platobný systém. V podstate zarob hocijako a nechaj si to poslať na paypal. Alebo neviem či správne chápem akú rolu tam hrá paypal.

• Citovat
  • Upravit
1349
26.3.24 19:03

@yomiko98 to je jedno, doporucil/la by si mi prosim pres co vydělat a co je pomerne efektivní

• Citovat
  • Upravit
yomiko98
26.3.24 19:38
@1349
@1349 píše: Více

Ja sa paypalu vyhýbal kvoli poplatkom ale paypal má výhodu pri predaji do zahraničia. Sama mám malý obchod cez Shopify kde sa dá platiť paypalom. Ak máš nejakú zručnosť tak sa dá freelancovať cez upwork alebo fiverr, a dá sa to vyplatiť na paypal. Ale inak by som sa paypalu vyhla, je vždy lepšie peniaze dostať priamo na účet.

• Citovat
  • Upravit
1238
26.3.24 20:02
@yomiko98 píše: Více

To ovšem nesmíš mít exekuce, že? Tady zakladatel(ka) v tom nejspíš bude až po uši

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
yomiko98
26.3.24 20:09
@Andante píše: Více

Na založenie paypalu je potreba bankový účet. Ale ak už založený paypal má tak by exekúcie nemali byť problém. Ak sa ale chystá zarobiť viac ako 2000eur ročne, tak by si mala založiť živnosť a tam exekúcie problém budú.

• Citovat
  • Upravit
28.5.24 01:07

Paypal business, paypal

Dobrý den chci se zeptat hraju uz delsi dobu nejaky hry ktere vyplaci pres paypal přišel my do imejlu že my chtějí poslat peníze ale že si musím dokončit profil ale já mám dva:paypal business, a pak jen paypal.na ten paypal business jsem se registrovala a ten druhý my píše že jsem propojená stim business paypal že se můžu přihlásit tam. a ten imejl co my poslaly abych dokončila profil paypalu business aby mě mohli vyplatit tak tam chtějí na tom jakou mám firmu.ale já žádnou firmu nemám. jsem na mateřské. Můžete my někdo poradit ptosim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.8.25 07:30

Jaké máš hry které vyplácí na PayPal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat