Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše: Více
Zkus at ti nabere hormony. Ale me normalni gyndar pcos neodhalil, dle nej jsem byla zdrava. Zjistili mi ho az v car. Neboj se tam jit, ikdyz nechces jeste dite.
Mela jsem typicke hladiny hormonu a zaroven vysetreni vajecniku na ultrazvuku to potvrdilo.
@Janee19 jestli pujdu v ten ctvrtek, jsem domluvena na dalsi vyvolqvacku, nebrat ji? ja bych si ji asi vzala, jednak neni to nic spatneho. Spis co se mam zeptat doktora? co dal kdyby ms neprisla? nebo jestli to nemuze zdiagnostikovat? protoze ve zprave mam napsano susp pcos..prijde mi nesmysl ze lekar toto neni schopen zjistit a pacientky si musi samy najit cestu jak si to potvrdit ne? aspon doporuceni by mel rict… ![]()
@Anonymní píše: Více
Jako ja bych na ni nesla. Proste ti ms dorazi treba za 14 dni. Budes mit vychozi pozici, budes vedet, jak dlouhy tvuj prirozeny cyklus je. Neni nejaka norma, ze cyklus musi mit 28 dni, aby byla zena zdrava. Jsou zeny, co maji cyklus treba 45 dni, nemaji rpoblemy, otehotni. To umele cpani 28 dni je k nicemu. Max bych zkusila ty prirodni preparaty, ale 28 dni z toho stejne nebude.
Mimichodem, pri pokusech meho doktora zkratit mi cyklus mi pak ma chodila po 15-21 dnech, to byl druhy extrem.
Jiank obycejny gyndar nema zkusenost s lecbou a diagnostikou takivychto anomalii, narozdil od lekaru v car, pro ktere je to denni chleba. Takze muj gyndar delal stejna vysetreni jako v car, ale neprisel na to. Na hodne vysokou hodnotu amh mi rekl, ze vajicek mam dost, ze se nemusim bat. Jenze to ze je to druhy extrem, na to uz neprisel…
@Janee19 jak rikam no.. nemam to jeste potvrzene. K doktorovi musim, na tu druhou jeste zajdu. Chtelo by to co nejrychleji zjistit co to je. Ms mam zpozdenou uz tak 20 dnu.