PCR testy do Tuniska

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
5.7.22 11:57

PCR testy do Tuniska

Ahoj holky..Ráda bych se zeptala zda jste se někdo v poslední době vrátil z Tuniska od moře..budeme potřebovat s manželem PCR testy tak jsem se jen chtěla zeptat jak moc to tam hlídají a zda po Vás chtěli certifikáty vidět či nikoliv?
Díky za každou radu!

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8619
5.7.22 12:11

Tam ani tolik ne, ale tady bez nich neodletíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21475
5.7.22 12:44

Pokud je to povinností pro vstup, tak to kontrolují na letišti před tím, než ti vystaví palubní lístky. Takže to nijak neobejdete a na testy budete muset jít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2423
5.7.22 13:05

My teda poletime jinam a za dyl, takže jsem si k tomu nic nezjistovala - PCR musí mít i ockovani? Už dávno nesleduju, co platí a co je zas jinak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40377
5.7.22 13:22
@Prosimklid píše:
My teda poletime jinam a za dyl, takže jsem si k tomu nic nezjistovala - PCR musí mít i ockovani? Už dávno nesleduju, co platí a co je zas jinak..

Podívej se na portál ministerstva zahraničí, ona to má každá zem jinak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40377
5.7.22 13:26
@Anonymní píše:
Ahoj holky..Ráda bych se zeptala zda jste se někdo v poslední době vrátil z Tuniska od moře..budeme potřebovat s manželem PCR testy tak jsem se jen chtěla zeptat jak moc to tam hlídají a zda po Vás chtěli certifikáty vidět či nikoliv?
Díky za každou radu!

My jsme byli na jaře jinde a nekontroloval nikdo nic, přestože to měli v požadavcích, ale nejspíš to bylo kvůli tomu, že jsem se odbavila on-line.

Ale nespoléhala bych na to a test si udělala, nestálo by to za problémy.
Dělají to i na letišti, ale podívej se, jestli není potřeba objednání dopředu, aby se to vůbec zvládlo.
Koukala jsem, že do Tunisu musí mít test i ti, co nemoc prodělali, ale nemají očkování.

Třeba poradí @Klopotkova, nedávno tam byla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
5.7.22 14:51

Pred tyzdnom sme leteli do Tuniska. Na letisku v Prahe chceli potvrdenie/c3rtifikat na check-in a rovnako v Tunise si to baba na letisku skenovala nez sme presli pasovou kontrolou. Obaja sme mali 3. davku vakciny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí