Pedagogické minimum Ostrava a okolí

604
31.7.12 08:22

Pedagogicke minimum OVA a okoli

Ahojte,

potřebovala bych poradit. Znate nějakou školu kde se da v Ostravě studovat pedagogicke minimum? Kolik to stoji? jsou třeba nějake přijimačky? a jak dlouho se to studuje? je to těžké?

Jsem ted na mateřské a mym snem je někdy byt učitelkou, uvažovala jsem, že bych si udělala to pedagogicke minimum.

Mam ale vystudovanou VŠB ekonomku ale jenom Bc.. to asi budu muset dokončit tu ekonomku a teprve potom jit na to pedagogicke minumum, ze?

Děkuji za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4742
31.7.12 08:37

Ahoj, určitě dá, můj spolustudent studoval na Báňské v Porubě, ale podrobnosti ti už neřeknu… Můžu ti říct jméno, a na které je katedře a mým jménem se na to poptat. Když tak pisni SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lekno
31.7.12 09:16

Holka nechci Ti brát iluze, ale teď je tolik nezaměstnaných učitelů - jak se slučují školy i třídy, i absolventi učitelství mnohdy vzdávají práci v oboru :( protože v dnešní době místa nejsou, já sama se budu třepat, aby mě po mateřské vzali zpět :,(
Jinak existuje i obor v Ově - učitelství ekonomických předmětů…

• Citovat
  • Upravit
759
22.10.16 23:03

Chtěla bych obnovit tuto diskuzi. Ráda bych si dodělala při mateřské pedagogické minimum. Mám Bc. z psychologie a Mgr. sociální pedagogika, ovšem neopravňuje mě to k vyučování např. na odborných středních školách. Zatím nevím, kam mě po mateřské osud zavane, ale chtěla bych mít více možností a taky při mateřské úplně nezhloupnout. V Ostravě jsem zatím dohledala jen na VŠB „Pedagogické studium pro učitele odborných předmětů“, což se týká technických a ekonomických oborů. Nevíte zda Ostravská něčím podobným disponuje, nebo zda se dá na VŠB udělat výše zmíněné pedagogické minimum, ikdyž mám humanitní vzdělání?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze