Pedagogika volného času
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Pedagogika volného času
Ahoj holky,
mam dotaz ohledně oboru pedagogika volneho casu. Studovali jste někdo tento obor? A jakou přesnou profesi ted děláte? Jak Vám vyhovuje plat?
Jak to hodnotíte tento obor?
Jako přivydělek mam, že pracuji jako vedoucí kroužku, hlídam deti.
Chci si dálkově dododělat ped. volneho casu. Abych se v tom mohla rozvíjet.
Dekuju ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
No a pomůže ti to nějak finančně nebo profesně? Nabízí vůbec plný úvazek? Nevím, já bych raději studovala něco jiného a tohle třeba měla jako koníček a přivýdělek.
Přítel vedl kroužek pro, řekněme, sociálně slabší, což bylo i dotované EU, takže si privydelal pěkné peníze, pak vedl dračí doupě, občas za někoho zaskakoval a pak vedl karate, šerm, atd., jezdil jako vedoucí na tábory, ale vždycky říkal, že by tohle na full-time dělat nechtěl, že peníze nejsou moc dobré. Takže vystudoval jiný obor a pracuje úplně mimo pedagogiku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ryngle336 píše: Více
Ahoj,
mám doplnkový kurz „pedagog volného času“ - rok jsem pracovala jako vychovatelka a ted vednu kroužky na základce. Finančně dobrý, časově dobrý, ale k tomu pracuji ještě na HPP ve škole, čistě kroužky by mě neuživily. Družinu jsem nakonec odpískala, protože se potřebuju věnovat svým dětem - ranní družina od 6ti a odpolední do 17ti.
Jestli tě ještě něco zajímá, ptej se ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit