Pedig - jaký je to materiál?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
pedig-jaký je to materiál?
Ahojte, chtěla bych se zeptat na papírový pedig. Chtěla jsem 4 velké košíky do koupelny a jedna holčina by mi je vyrobila, ale bojím se že nevydrží… chci do toho umístit ručníky. a jednalo by se o zásuvky na vyšunutí z poličky. Jaký máte názor na tento materiál? Nebo je lepší si nechat udělat z proutí??? Děkuji za názory
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Tak je to pedig nebo papir?
Pedig je prirodni material, papir je papir ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pikola píše:
Tak je to pedig nebo papir?
Pedig je prirodni material, papir je papir
No, ta holčina mi psala, že je to papírový pegig…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@M+M+S píše:
No, ta holčina mi psala, že je to papírový pegig…
psala, že jsou barveny mořidlem a následně lakovány..tak fakt nevím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No tak to je smotany papir (noviny, letaky), pokud bude nalakovany, tak to chvili vydrzi.
Pokud bys jsi to chtela fakt jako hezky, koupila bych radsi prouti nebo pravy pedig.
Příspěvek upraven 03.02.13 v 10:52
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@M+M+S možné, že dělá z ruliček z papíru.. protože pedig jako takový je speciál materiál.. jinak pokud jde o papír, bát se nemusíš, dělám taky z papíru, mořím lakem a na závěr natírám klasický bezbarvým lakem. Mám z toho moře věcí a drží to jak luteránská víra, váhově zvádne i 10 kg-mám takhle i koš na prádlo a bez problémů. Záleží na tom nalakování, pokud na závěr papír nalakuješ, tak je to jak ze dřeva ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No jeden košík má být velký š=31cm, d=60cm a v=35cm budou v tom naskládané ručníky, myslíte že to fakt vydrží? Já mám třeba radši z proutí, s papírovým pedigem jsem se prvně setkala, ale nerada bych zaplatila za něco co mi vydrží jen chvíli…to si radši připlatím za proutí..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@M+M+S pokud máš pochybnosti, připlať za pedig
já dělám jen z papíru, je to jednodužší a navíc materiál mi téměř nic nestojí, takže asi proto. Největší mám truhlu 60×80, výška 60. Mám v tom věci na vánoce a drží už 4tým rokem.. je fakt, že jsem jí nedělala já, ale koupila, ale je to papír, 2× lakovaný a v pohodě..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se a nevadí do specielně v tý koupelně - kvůli vlhku? Taky jsem si pár malých košíčků umotala, barvila teda jen bílým balakrylem, tak taky přemýšlím, jestli mám vyrobit košík do koupelny nebo je to jen ztráta času ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Gina108 známá, co mi do toho uvrtala, to má aji v koupelně.. ale důležité je na závěr důkladně nalakovat bezbarvým lakem.. pak to není problém.. já je v koupelně nemám, protože tam je hodně vlko, tedy přímo u mne..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit