Peklo Čertovina
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@sarty @kakinka13 holky díky a to jste tam byly na jednodenní výlet, nebo více dnů? A co to koupání, to bude asi tragedie co? Já vím, že se platí jednotlivé atrakce, s tím počítáme, my zvažujeme, že tam budeme na víkend.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, prosím, jak to probíhá v tom pekle? Mohu se tam pohybovat sama jak dlouho chci nebo prostě pobyt je omezen jen na dobu prohlídky?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@terinka4444 píše:
Ahoj, prosím, jak to probíhá v tom pekle? Mohu se tam pohybovat sama jak dlouho chci nebo prostě pobyt je omezen jen na dobu prohlídky?
Nemůžeš. Je tam prohlídka na určitý čas. Syn 2 roky se tam bál a museli jsme odejít. Prý se děti většinou nebojí, protože se dospělí vtípkům čertů a čertic smějí. Ale já jako dítě bych to tam nedala, čertice si mě vybrala, otvírala jsem dveře zvoběním. Děti měly slzy v očích. Mají to tam super udělané.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Russet píše:
Nemůžeš. Je tam prohlídka na určitý čas. Syn 2 roky se tam bál a museli jsme odejít. Prý se děti většinou nebojí, protože se dospělí vtípkům čertů a čertic smějí. Ale já jako dítě bych to tam nedala, čertice si mě vybrala, otvírala jsem dveře zvoběním. Děti měly slzy v očích. Mají to tam super udělané.
takže koupím za 1200 vstup s programem, jsem tam hodinu a pak mě zase vyvedou ven a konec? A co když se tam chceme v té jejich restauraci najíst? Nebo tam mají program s Luciferem, kde je psáno úvodní scénka a potom volný pobyt po pekle. Trochu se v to ztrácím. Já už mám děti velké, 6a12, tak malá už to nsad dá, i když je poseroutka. Ale jestli je to jen na hodinu, tak nevím, mám to tam 300km.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@terinka4444 píše:
takže koupím za 1200 vstup s programem, jsem tam hodinu a pak mě zase vyvedou ven a konec? A co když se tam chceme v té jejich restauraci najíst? Nebo tam mají program s Luciferem, kde je psáno úvodní scénka a potom volný pobyt po pekle. Trochu se v to ztrácím. Já už mám děti velké, 6a12, tak malá už to nsad dá, i když je poseroutka. Ale jestli je to jen na hodinu, tak nevím, mám to tam 300km.
My měli vstup zdarma, protože jsme byli v Podlesí ubytováni v Pohádkové vesničce
Nejedli jsme tam. Jestli máš konkrétní program, tak se asi budeš moct procházet. Nás vodila jedna čertice. Šestiletá to už snad dá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@terinka4444 my jsme tam.byli loni, malá měla 2,5 a dala to. Nebála se, ale ještě jí to moc nebavilo. Pochybuji, že tě tam.nechaji chodit jen tak. Ono by to a i nebylo ono. V restauraci se můžeš najíst a v prostoru u pokladen a restaurace a venku můžeš být, jak dlouho chceš. Mají to tam.moc pěkné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Martis83 píše:
@terinka4444 my jsme tam.byli loni, malá měla 2,5 a dala to. Nebála se, ale ještě jí to moc nebavilo. Pochybuji, že tě tam.nechaji chodit jen tak. Ono by to a i nebylo ono. V restauraci se můžeš najíst a v prostoru u pokladen a restaurace a venku můžeš být, jak dlouho chceš. Mají to tam.moc pěkné.
Tak to máte hodně nebojácné dítě. Já si sama sebe představila, jak bych se tam cítila jako dítě. U nás probíhaly hodně vymakané besídky s Mikulášem a čerty a ten strach si pamatuju dodnes. A to jsem nebyla extra zlobivá, aby mě museli čertem strašit. Občas se mi o něm i zdávalo. Měli jsme v umakartovém jádru koupelny takovou mřížku a ta byla zaprášená. Stačilo říct, že to je od toho, jak tam čert chodí poslouchat a že jsou to jeho chlupy
A viděla jsem ho tam hned.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den, prosím Vás v sobotu jedeme na dovolenou kolem Hlinska v Čechách, zaujalo mě Peklo Čertovina a chtěla jsem se zeptat, máme dvě velké děti ( 13, 17 let ), tak nevím, jestli program za to stojí nebo už je to nenadchne.
Moc děkuji za názor ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Obnovuji diskusi, protože jsem na stránkách info nenašla. Může se tam fotit nebo ne? Ať vím zda s sebou tahat foťák. Díky moc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LenkaN26 píše:
Obnovuji diskusi, protože jsem na stránkách info nenašla. Může se tam fotit nebo ne? Ať vím zda s sebou tahat foťák. Díky moc
Normálně se tam fotí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Russet Díky moc za odpověď, beru tedy zrcadlovku ať mají děti nějakou památku. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LenkaN26 píše:
@Russet Díky moc za odpověď, beru tedy zrcadlovku ať mají děti nějakou památku.
Syn se tak bál, že jsme museli jít dřív ven. Fakt je to tam dost „autentické“. Jako malá holka bych taky byla po… strachy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Russet a jak je starý, ty moje cácory mají skoro 7 a 10,5 a strašně se těší. Koukaly na fotky na netu a nemůžou se dočkat. Nicméně starší ve 3 letech urvala čertovi ocas, odmítala vrátit. Mladší pro změnu na poslední mikulášské besídce řekla čertovi „ahoj Cibulo“ což je přezdívka pána, který byl za čerta převlečený tak to snad bude v pohodě
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LenkaN26 píše:
@Russet a jak je starý, ty moje cácory mají skoro 7 a 10,5 a strašně se těší. Koukaly na fotky na netu a nemůžou se dočkat. Nicméně starší ve 3 letech urvala čertovi ocas, odmítala vrátit. Mladší pro změnu na poslední mikulášské besídce řekla čertovi „ahoj Cibulo“ což je přezdívka pána, který byl za čerta převlečený tak to snad bude v pohodě![]()
On v té době byl 2,5. Ty tvoje to snad přežijou, když jsou tak nebojácné. Je to tam moc hezké.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Russet no, doufám, že to bude stát za to neb to celé vymyslel můj chlap, protože se jede starým autobusem škoda RTO tak to bude „náramné pohodlíčko“ ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.