Peklo Čertovina

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2976
26.2.17 20:20

@sarty @kakinka13 holky díky a to jste tam byly na jednodenní výlet, nebo více dnů? A co to koupání, to bude asi tragedie co? Já vím, že se platí jednotlivé atrakce, s tím počítáme, my zvažujeme, že tam budeme na víkend.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
4.7.18 07:42

Ahoj, prosím, jak to probíhá v tom pekle? Mohu se tam pohybovat sama jak dlouho chci nebo prostě pobyt je omezen jen na dobu prohlídky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
4.7.18 07:50
@terinka4444 píše:
Ahoj, prosím, jak to probíhá v tom pekle? Mohu se tam pohybovat sama jak dlouho chci nebo prostě pobyt je omezen jen na dobu prohlídky?

Nemůžeš. Je tam prohlídka na určitý čas. Syn 2 roky se tam bál a museli jsme odejít. Prý se děti většinou nebojí, protože se dospělí vtípkům čertů a čertic smějí. Ale já jako dítě bych to tam nedala, čertice si mě vybrala, otvírala jsem dveře zvoběním. Děti měly slzy v očích. Mají to tam super udělané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
4.7.18 07:58
@Russet píše:
Nemůžeš. Je tam prohlídka na určitý čas. Syn 2 roky se tam bál a museli jsme odejít. Prý se děti většinou nebojí, protože se dospělí vtípkům čertů a čertic smějí. Ale já jako dítě bych to tam nedala, čertice si mě vybrala, otvírala jsem dveře zvoběním. Děti měly slzy v očích. Mají to tam super udělané.

takže koupím za 1200 vstup s programem, jsem tam hodinu a pak mě zase vyvedou ven a konec? A co když se tam chceme v té jejich restauraci najíst? Nebo tam mají program s Luciferem, kde je psáno úvodní scénka a potom volný pobyt po pekle. Trochu se v to ztrácím. Já už mám děti velké, 6a12, tak malá už to nsad dá, i když je poseroutka. Ale jestli je to jen na hodinu, tak nevím, mám to tam 300km.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
4.7.18 08:10
@terinka4444 píše:
takže koupím za 1200 vstup s programem, jsem tam hodinu a pak mě zase vyvedou ven a konec? A co když se tam chceme v té jejich restauraci najíst? Nebo tam mají program s Luciferem, kde je psáno úvodní scénka a potom volný pobyt po pekle. Trochu se v to ztrácím. Já už mám děti velké, 6a12, tak malá už to nsad dá, i když je poseroutka. Ale jestli je to jen na hodinu, tak nevím, mám to tam 300km.

My měli vstup zdarma, protože jsme byli v Podlesí ubytováni v Pohádkové vesničce :nevim: Nejedli jsme tam. Jestli máš konkrétní program, tak se asi budeš moct procházet. Nás vodila jedna čertice. Šestiletá to už snad dá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1787
4.7.18 08:24

@terinka4444 my jsme tam.byli loni, malá měla 2,5 a dala to. Nebála se, ale ještě jí to moc nebavilo. Pochybuji, že tě tam.nechaji chodit jen tak. Ono by to a i nebylo ono. V restauraci se můžeš najíst a v prostoru u pokladen a restaurace a venku můžeš být, jak dlouho chceš. Mají to tam.moc pěkné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
4.7.18 08:41
@Martis83 píše:
@terinka4444 my jsme tam.byli loni, malá měla 2,5 a dala to. Nebála se, ale ještě jí to moc nebavilo. Pochybuji, že tě tam.nechaji chodit jen tak. Ono by to a i nebylo ono. V restauraci se můžeš najíst a v prostoru u pokladen a restaurace a venku můžeš být, jak dlouho chceš. Mají to tam.moc pěkné.

Tak to máte hodně nebojácné dítě. Já si sama sebe představila, jak bych se tam cítila jako dítě. U nás probíhaly hodně vymakané besídky s Mikulášem a čerty a ten strach si pamatuju dodnes. A to jsem nebyla extra zlobivá, aby mě museli čertem strašit. Občas se mi o něm i zdávalo. Měli jsme v umakartovém jádru koupelny takovou mřížku a ta byla zaprášená. Stačilo říct, že to je od toho, jak tam čert chodí poslouchat a že jsou to jeho chlupy :mrgreen: A viděla jsem ho tam hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
25.7.18 14:33

Dobrý den, prosím Vás v sobotu jedeme na dovolenou kolem Hlinska v Čechách, zaujalo mě Peklo Čertovina a chtěla jsem se zeptat, máme dvě velké děti ( 13, 17 let ), tak nevím, jestli program za to stojí nebo už je to nenadchne.
Moc děkuji za názor :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4497
26.4.19 08:30

Obnovuji diskusi, protože jsem na stránkách info nenašla. Může se tam fotit nebo ne? Ať vím zda s sebou tahat foťák. Díky moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
26.4.19 09:28
@LenkaN26 píše:
Obnovuji diskusi, protože jsem na stránkách info nenašla. Může se tam fotit nebo ne? Ať vím zda s sebou tahat foťák. Díky moc :)

Normálně se tam fotí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4497
26.4.19 09:47

@Russet Díky moc za odpověď, beru tedy zrcadlovku ať mají děti nějakou památku. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
26.4.19 09:49
@LenkaN26 píše:
@Russet Díky moc za odpověď, beru tedy zrcadlovku ať mají děti nějakou památku. :mavam:

Syn se tak bál, že jsme museli jít dřív ven. Fakt je to tam dost „autentické“. Jako malá holka bych taky byla po… strachy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4497
26.4.19 10:54

@Russet a jak je starý, ty moje cácory mají skoro 7 a 10,5 a strašně se těší. Koukaly na fotky na netu a nemůžou se dočkat. Nicméně starší ve 3 letech urvala čertovi ocas, odmítala vrátit. Mladší pro změnu na poslední mikulášské besídce řekla čertovi „ahoj Cibulo“ což je přezdívka pána, který byl za čerta převlečený tak to snad bude v pohodě :-D :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
26.4.19 11:23
@LenkaN26 píše:
@Russet a jak je starý, ty moje cácory mají skoro 7 a 10,5 a strašně se těší. Koukaly na fotky na netu a nemůžou se dočkat. Nicméně starší ve 3 letech urvala čertovi ocas, odmítala vrátit. Mladší pro změnu na poslední mikulášské besídce řekla čertovi „ahoj Cibulo“ což je přezdívka pána, který byl za čerta převlečený tak to snad bude v pohodě :-D :cert:

On v té době byl 2,5. Ty tvoje to snad přežijou, když jsou tak nebojácné. Je to tam moc hezké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4497
26.4.19 12:21

@Russet no, doufám, že to bude stát za to neb to celé vymyslel můj chlap, protože se jede starým autobusem škoda RTO tak to bude „náramné pohodlíčko“ :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.