Peklo Čertovina
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@LenkaN26 píše:
Obnovuji diskusi, protože jsem na stránkách info nenašla. Může se tam fotit nebo ne? Ať vím zda s sebou tahat foťák. Díky moc
Fotí se tam, při vstupu na recepci se vás zeptají, zda chcete fotit, pokud ano, zaplatíte poplatek a dostanete samolepku a tu si nalepíte na viditelné místo, jako, že můžete fotit.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@amka.82 díky, byli jsme tam o víkendu a protože jsme byli jako zájezd tak jsme to měli v ceně.
Jinak teda to bylo super a vzhledem k tomu, že si mě čert (ohromný sympaťák) vybral jako tu, kterou budou nejvíc „šikanovat“ tak jsem si to asi užila nejvíc. Tak jsem se nenasmála už dlouho a holky se hned ptaly kdy pojedeme znova ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Peklo Certovina - svetelne efekty
Dobry den
Prosim o Vase zkusenosti s navstevou Pekla Certovina. Je tam hodne svetelnych efektu - ostre cervene svetlo/ brutalni svetelne projekce?
Syn je po epileptickem zachvatu - pred nekolika mesici - reagoval na ostre svetelne zablesky pri projekci filmu na platno, proto mam trochu strach ho sem pustit ( skolni vylet).
Mockrat dekuji za reakce
- Citovat
- Upravit
Tak světelné efekty tam jsou, ale nijak brutální a „čerti“ jsou někdy dost hluční. Ale to je celá školní třída asi taky.
Na youtube najdeš nahrávky z prohlídek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AjaF dekuji za info. Na youtube jsem ted koukla, efekty tam nejake jsou. Jeste to zvazim. Jinak mi to teda prijde jako dost “ uboha” zabava, jak tam certi houkaji po detech.. Neco podobneho znam z Detenic, clovek na to asi musi byt staveny…
- Citovat
- Upravit
@Crystaline určitě na to člověk musí být stavěný. My tam byli jen s manželem a celkem jsme si to užili, i ty čertí narážky na nás oba ![]()
Děti tam nějaké byly, žádné neplakalo, zvládly to v pohodě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Crystaline píše:
@AjaF dekuji za info. Na youtube jsem ted koukla, efekty tam nejake jsou. Jeste to zvazim. Jinak mi to teda prijde jako dost “ uboha” zabava, jak tam certi houkaji po detech.. Neco podobneho znam z Detenic, clovek na to asi musi byt staveny…
Dětenice jsou horší. Syn se dost bál, odešli jsme dřív. Já bych to jako dítě nedala. Čertů jsem se opravdu bála.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.