Pepino test

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2596
6.8.12 19:41

Muž po tom asi tak netouží ale ví že já budu tak otravovat že se nakonec dá přemluvit. V listopadu jsem byla těhotná bohužel to nedopadlo bylo to zamlklý. Mělo to být naše třetí mimi a řekla bych že byl víc nadšenej než u obou předchozích až mě to překvapilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
6.8.12 19:47

@zuzan
Jj, nekdy chlapi vazne prekvapi, kdyz jsem si pred nedavnem myslela, ze jsem tehotna (a to mam pul roku do statnic, vlastne ja i pritel a jeste nemame ani datum svatby). Tak mi muj pritel rekl, ze je to skvele a ze se na nase stesticko moc tesi, no…cekala jsem, ze me podrzi (je to hodny clovek) ale ze by byl nadseny to opravdu ne, jinak tri deti jsou krasny pocet, ja budu rada za to jedno (uz mam za sebou mimodelozni i zamlkle tehu) takze to nechci moc pokouset.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.9.12 14:19

Ahojte holky. Myslíte, že by z toho mohlo něco být? Nebo je to spíš falešné? Ta poslední fotka je v limitu, ostatní po zaschnutí. Je to test pepino..

• Citovat
  • Upravit
16908
23.9.12 20:44
@Anonymní píše:
Ahojte holky. Myslíte, že by z toho mohlo něco být? Nebo je to spíš falešné? Ta poslední fotka je v limitu, ostatní po zaschnutí. Je to test pepino..

ahoj, už jsi to dávala v jiné diskuzi, viď? ;) řeknu ti to samé co tam, pepino není moc dobrý, zkus mamatest, ale za 5 let testování, mi tohle přijde falešný na 100%, čárka není ani široká jako kontrolní a není ani růžová, spíš došeda a na poslední fotce je to rozpité…ale uvidíš, třeba to je náznak čárky, která se vyloupne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
23.9.12 20:49

Bohužel, pepino nebrat, měla jsem mnohem výraznější čárku a bohužel falešnou :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2596
23.9.12 22:29

Přesně tak vypadal ten můj před dvěma měsícema a byl bohužel falešnej pak jsem dělala dr. Max a na těch nebylo nic zkus radši jinej a uvidíš držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3518
24.9.12 13:10

@Hejhulka25 Jo,dávala jsem to do dvou diskuzí, aby byla větší šance, že mi někdo brzy odpoví :-D Díky za odpověď, taky myslím, že z toho nic nebude..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3518
24.9.12 13:11

Všem moc děkuji za reakce :-) Dám pak vědět, jak to dopadlo-ale myslím, že nic..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
24.9.12 14:11
@Lusesítka píše:
Všem moc děkuji za reakce :-) Dám pak vědět, jak to dopadlo-ale myslím, že nic..

však to ještě nevzdávej ne? zkus mamatest, ten je nej, držím pěsti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3518
24.9.12 15:56

@Hejhulka25 Já vím, nechci to vzdávat, ale už je to dlouho, takže už nějak nemůžu věřit :-( Nemám ani žádné příznaky, jen testuju každý měsíc, jako blázen.. takže tak :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
24.9.12 16:57
@Lusesítka píše:
@Hejhulka25 Já vím, nechci to vzdávat, ale už je to dlouho, takže už nějak nemůžu věřit :-( Nemám ani žádné příznaky, jen testuju každý měsíc, jako blázen.. takže tak :-D

mě to povídej, my se snažíme teprve čtvrtý měsíc a jsem stejně na nervy, dokonce jsem byla u doktora a úplně mě rozhodil s tím, že jsem měla 11dc folikul jenom 9 mm, přitom ovu mám až kolem 18 dc, což přesně odpovídá, když roste 2 mm za den, naštěstí všechno je jako každý měsíc a ovu se blíží, cítím to na sobě i ovu testy už jsou skoro pozitivní..chci tím říct, že ta psychika je fakt děsná, jenže jak na to nemyslet? :roll: co ten mamatest? zkoušela jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3518
24.9.12 18:59

@Hejhulka25 No jelikoš jsem byla v práci do šesti, tak jsem mamatest opět nesehnala, ale zkoušela jsem nějaký z dm drogerie a nic..takže planý poplach. Ještě počkám do MS, ta má být tak koncem týdne-ale to nevím nikdy přesně, protože mám nepravidelný cyklus. Jojo, s tou psychikou máš svatou pravdu, jenže co s tím? :-( :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3518
26.9.12 19:07

Ahojík, tak duch byl opravdu falešný.. na mamatestu dnes vůbec nic :-( neva, snad příště. Pa holky a díky moc!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
27.12.12 23:15

Já mám zase zkušenost s falešně positivním mama testem (pár týdnů zpět) pepino mi kdysi ukázal čárku až po limitu a těhu z toho bylo, nicméně tohle je opravdu hodně slabounké, zkusila bych ráno, nebo ob den později, bude hned jasněji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
2.1.13 14:16

pepino

Pepino mi ukázal slabou čárku po limitu asi tři dny po očekávané MS, za 3 hodiny test z kauflandu za 85 Kč taky slabší čárku a těhu z toho je ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí