Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já jsem právě na něm našla „Bětušku“
Sice vypadá vachrlatě, ale z hlediska funkce ukazoval stejně dobře jako drahý testy, co jsem si koupila na ověření… a při delším snažení je výhoda, když se za věčný testy zbytečně neutrácí, že ![]()
Ja mam zkusenost. na nem se mi ukazuvala carka driv nez na jinem testu ![]()
A je možný že jsem tam po minutě zahlídla slabou čárku a pak ji už neviděla já náhodou jestli mi nehrabe
Odečítat se má v časovém limitu dle návodu. Vše mimo to je nejisté a často falešné.
Ahoj, chtěla bych vás požádat o názor. Včera jsem si dělala tento test (10dpo) a měla jsem na něm opravdu mini stínek, který nešel téměř vidět. Dnes jsem test zopakovala (11dpo) a už byla čárka o něco viditelnější, ale tak nějak se mi na ní něco nezdá a tak přikládám foto (upravené, aby to bylo vidět jako v reálu) a prosím o váš názor, jestli se to dá brát jako čárka?
Vím, že mám počkat a testovat tak za dva dny a to už by mělo být jasnější, ale jsem nedočkavá
, snad budete mít pochopení.
Děkuji ![]()
Jojo je tam, slaba, ale je. presne ten samy papirek mam schovany v krabicce ![]()
@lynč píše:
Já ji tam vidim co se ti nezdá?
Zdála se mi taková nepravidelná, nahoře míň znatelná. Omlouvám se, za celkem zbytečnou otázku
. O jedno mimi jsem přišla a tak jsem teď taková vyplašená.
@Anonymní píše:
Zdála se mi taková nepravidelná, nahoře míň znatelná. Omlouvám se, za celkem zbytečnou otázku. O jedno mimi jsem přišla a tak jsem teď taková vyplašená.
tak to mi je líto. Ale tentokrát to vyjde uvidiš. Gratuluju
@sabines86 píše:
Jojo je tam, slaba, ale je. presne ten samy papirek mam schovany v krabicce
Díky
, teď budu doufat, že bude sílit.
@Anonymní píše:
Zdála se mi taková nepravidelná, nahoře míň znatelná. Omlouvám se, za celkem zbytečnou otázku. O jedno mimi jsem přišla a tak jsem teď taková vyplašená.
tak to mi je líto. Ale tentokrát to vyjde uvidiš. Gratuluju