Pes - boulička na zádech

14212
10.6.23 19:00

Pes boulička na zádech

Nevíte náhodou někdo, co by to mohlo být? Pes to má na zádech u zadní nohy, na dotyk je tam boulička, má to červené a jsou v tom jakoby hnědé tečky. Nevypadá, že by ho to bolelo, ale líže si to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16058
10.6.23 19:15
@Jolynka píše:
Nevíte náhodou někdo, co by to mohlo být? Pes to má na zádech u zadní nohy, na dotyk je tam boulička, má to červené a jsou v tom jakoby hnědé tečky. Nevypadá, že by ho to bolelo, ale líže si to.

Veterinář neví? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14212
10.6.23 19:21

@Šmoulice veterinář bude nejdříve v pondělí, tak zkouším, jestli to není nějaká blbost, ať tam nejdu zbytečně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
10.6.23 19:24

Neměl na tom místě třeba klíště?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14212
10.6.23 19:27

@korn123 nevypadá to jako po klíštěti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10116
10.6.23 19:54

Cokoli od štípance, přes autoimunitu po kožní nádor. Na té fotce není nic vidět a bez pořádného vyšetření ti nikdo nic neřekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
695
10.6.23 19:57

Ukousnul si tam kliste a zustala mu tam hlava, nebo zapichla osina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
10.6.23 20:00

Neměl pejsek vakcínu nebo nějakou jinou injekci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14212
10.6.23 20:03
@noiretblanc píše:
Neměl pejsek vakcínu nebo nějakou jinou injekci?

Byl na očkování 18.5., to se mi zdá už docela dlouho.
Právě jsou mi divný ty hnědý tečičky. Kdyby to bylo bez nich, tak by to mohl být nějaký štípanec nebo to klíště nebo něco vraženýho, ale ty tečky mi na to nesedí. Jsou po celým tom červeným fleku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.6.23 19:31
@Jolynka píše:
Byl na očkování 18.5., to se mi zdá už docela dlouho.
Právě jsou mi divný ty hnědý tečičky. Kdyby to bylo bez nich, tak by to mohl být nějaký štípanec nebo to klíště nebo něco vraženýho, ale ty tečky mi na to nesedí. Jsou po celým tom červeným fleku.

Něco podobného měla moje kočička, udělalo se jí to cca. tři-čtyři týdny po očkování, takže ani to bych nevylučovala. Jen její boulička byla na pohled větší. Šli jsme okamžitě k veterináři (četla jsem online, že by to mohla být negativní reakce na vakcinu, která je u 1% koček), tak jsem ji ve strachu čapla a hned jsme jeli na veterinu. Příčina bouličky se nakonec neví, ale po antibiotikách pomaličku zmizela. Na veterině zjistili, že má sníženou funkci ledvin, takže to je jedno s druhým (stres, nějaký zánět v těle, reakce na vakcinu atd.)

Už jste doma z veteriny a co vám řekli? A nezpozorovali jste náhodou, že pejsek více pil, když se mu udělala ta boulička?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný