Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Nevíte náhodou někdo, co by to mohlo být? Pes to má na zádech u zadní nohy, na dotyk je tam boulička, má to červené a jsou v tom jakoby hnědé tečky. Nevypadá, že by ho to bolelo, ale líže si to.
@Jolynka píše:
Nevíte náhodou někdo, co by to mohlo být? Pes to má na zádech u zadní nohy, na dotyk je tam boulička, má to červené a jsou v tom jakoby hnědé tečky. Nevypadá, že by ho to bolelo, ale líže si to.
Veterinář neví? ![]()
@Šmoulice veterinář bude nejdříve v pondělí, tak zkouším, jestli to není nějaká blbost, ať tam nejdu zbytečně
Cokoli od štípance, přes autoimunitu po kožní nádor. Na té fotce není nic vidět a bez pořádného vyšetření ti nikdo nic neřekne.
Ukousnul si tam kliste a zustala mu tam hlava, nebo zapichla osina.
@noiretblanc píše:
Neměl pejsek vakcínu nebo nějakou jinou injekci?
Byl na očkování 18.5., to se mi zdá už docela dlouho.
Právě jsou mi divný ty hnědý tečičky. Kdyby to bylo bez nich, tak by to mohl být nějaký štípanec nebo to klíště nebo něco vraženýho, ale ty tečky mi na to nesedí. Jsou po celým tom červeným fleku.
@Jolynka píše:
Byl na očkování 18.5., to se mi zdá už docela dlouho.
Právě jsou mi divný ty hnědý tečičky. Kdyby to bylo bez nich, tak by to mohl být nějaký štípanec nebo to klíště nebo něco vraženýho, ale ty tečky mi na to nesedí. Jsou po celým tom červeným fleku.
Něco podobného měla moje kočička, udělalo se jí to cca. tři-čtyři týdny po očkování, takže ani to bych nevylučovala. Jen její boulička byla na pohled větší. Šli jsme okamžitě k veterináři (četla jsem online, že by to mohla být negativní reakce na vakcinu, která je u 1% koček), tak jsem ji ve strachu čapla a hned jsme jeli na veterinu. Příčina bouličky se nakonec neví, ale po antibiotikách pomaličku zmizela. Na veterině zjistili, že má sníženou funkci ledvin, takže to je jedno s druhým (stres, nějaký zánět v těle, reakce na vakcinu atd.)
Už jste doma z veteriny a co vám řekli? A nezpozorovali jste náhodou, že pejsek více pil, když se mu udělala ta boulička?