Pes kulhá na packu

Anonymní
17.8.22 12:59

pes kulhá na packu

Ahoj, od včera nám kulhá pejsek (americký staford) a když stojí na místě tak ji drží ve vzduchu a nestoupne na ni. :( Koukali jsme jestli nemá něco v tlapce ale nic jsme nenašli. Nemá ji ani nateklou ani nekňučí že by ho to bolelo ale to bude spíš jeho povahou. :nevim: Je možné že ji má naraženou nebo něco podobného? Kdy zajít k veterináři?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35280
17.8.22 13:01
@Anonymní píše:
Ahoj, od včera nám kulhá pejsek (americký staford) a když stojí na místě tak ji drží ve vzduchu a nestoupne na ni. :( Koukali jsme jestli nemá něco v tlapce ale nic jsme nenašli. Nemá ji ani nateklou ani nekňučí že by ho to bolelo ale to bude spíš jeho povahou. :nevim: Je možné že ji má naraženou nebo něco podobného? Kdy zajít k veterináři?

Tak asi co nejdřív, evidentně ho ta packa bolí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
17.8.22 13:08

Kulhá od včera? Už bych byla dávno u veterináře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1380
17.8.22 13:19

… nějaký lidi by měli mít minimálně omezený volební právo…se pak nedivím, že je tady takovej bordel… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.8.22 13:20

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25540
17.8.22 13:22

Chuďátko, netrápit a ihned vet.!
může to být Cokoliv..

kdysi jsem svého golďáka prohnala na kole o dost víc, než byl zvyklý, dojeli jsme dom a on si lehl
a už nevstal
večer ani ráno
prostě se nemohl postavit na zadní
tak se tehdy zjistila celkem brutální dysplazie kyčelních kloubů (na to oni často trpí, nevěděla jsem to) - od té doby s kolem ŠLUS
a děkovala jsem bohu, že mu zabrala analgetika a celý život už bral kloubní výživu…

s tou packou to bude něco úplně jiného, ale jen dávám příklad, že laik prostě tyhle věci Nepozná, neví Proč.. tak je nutno to řešit na veterině
držím pejskovi palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný