Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Anonymní píše:
Ahoj, od včera nám kulhá pejsek (americký staford) a když stojí na místě tak ji drží ve vzduchu a nestoupne na ni.Koukali jsme jestli nemá něco v tlapce ale nic jsme nenašli. Nemá ji ani nateklou ani nekňučí že by ho to bolelo ale to bude spíš jeho povahou.
Je možné že ji má naraženou nebo něco podobného? Kdy zajít k veterináři?
Tak asi co nejdřív, evidentně ho ta packa bolí ![]()
… nějaký lidi by měli mít minimálně omezený volební právo…se pak nedivím, že je tady takovej bordel… ![]()
Chuďátko, netrápit a ihned vet.!
může to být Cokoliv..
kdysi jsem svého golďáka prohnala na kole o dost víc, než byl zvyklý, dojeli jsme dom a on si lehl
a už nevstal
večer ani ráno
prostě se nemohl postavit na zadní
tak se tehdy zjistila celkem brutální dysplazie kyčelních kloubů (na to oni často trpí, nevěděla jsem to) - od té doby s kolem ŠLUS
a děkovala jsem bohu, že mu zabrala analgetika a celý život už bral kloubní výživu…
s tou packou to bude něco úplně jiného, ale jen dávám příklad, že laik prostě tyhle věci Nepozná, neví Proč.. tak je nutno to řešit na veterině
držím pejskovi palce ![]()
Ahoj, od včera nám kulhá pejsek (americký staford) a když stojí na místě tak ji drží ve vzduchu a nestoupne na ni.
Koukali jsme jestli nemá něco v tlapce ale nic jsme nenašli. Nemá ji ani nateklou ani nekňučí že by ho to bolelo ale to bude spíš jeho povahou.
Je možné že ji má naraženou nebo něco podobného? Kdy zajít k veterináři?