Pharmatex globule - ejakulace

2
10.6.26 07:25

Pharmatex globule - ejakulace

Zdravím všechny přítomné,
potřebuji poradit. Je mi 45let a mám 2 syny, takže mám relativně splněno :) ze zdravotních důvodů nechci používat klasickou antikoncepci, ale mám nového přítele a oba preferujeme styk bez ochrany, je nám to příjemnější. Oba bychom ale také chtěli styk se vším všudy, to znamená i ejakulaci dovnitř. Sterilizaci nechci, ale dočetla jsem se o globulích Pharmatex. Zajímá mě tedy, jestli máte někdo zkušenosti, dlouhodobé, s užíváním globulí při nechráněném pohlavním styku a bez přerušované soulože. Můj gynekolog mi řekl, že v mém věku je už početí složitější, ale já právě neměla problém nikdy s otěhotněním. Je lepší počítat plodné dny, nebo prostě neřešíte. Dále by mne zajímalo, jak je to s tím umýváním při zavádění. Mohu se umýt mýdlem před stykem, pak zavést a po styku jen vodou? A je pravda, že globule nevoní? Máme oba rádi orál a nerada bych, aby se mu to zprotivilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Velryba černá
10.6.26 08:17

Ta globule po rozpuštění pořádně teče a lízat se to fakt nedá. :mrgreen: A žádné mýdlo.

• Citovat
  • Upravit
Velryba černá
10.6.26 08:20

Jinak moje známá takto dvakrát otěhotněla, Pharmatex + nepřerušovaný styk.

• Citovat
  • Upravit
7
10.6.26 11:07

Používam pharmatex čapíky už asi 3 roky a zatiaľ všetko ok ale vyhýbam sa ovulácii a nejdeme na plno. Neverím tomu natoľko aby sme šli bez prerušenia. A čo sa týka mydla tak nesmieš 2 hod pred ani 2 hod potom a teda ani partner nie. Je to teda dosť nevyhovujúce. Orál teda fakt nie, čapíky sú horké a vytekajú :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.6.26 11:53

@Macik1981 Pharmatexu bych v tomhle případě nevěřila. Co zkusit pesar? Když ho budeš mít dobře zavedený, tak se vyndavá až x hodinách po a snad tu účinnost má srovnatelnou s Ph.

• Citovat
  • Upravit
1955
10.6.26 12:21

Není to spolehlivá antikoncepce… Ani nehormonální tělísko není ze zdravotních důvodů možné? Na těch pár let by to bylo fajn řešení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
10.6.26 12:53

..nechci právě žádné hormony, takže ani tělísko…budu muset zjistit informace o pesaru… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velryba černá
10.6.26 12:54

@Macik1981 existuje i bezhormonální tělísko.

• Citovat
  • Upravit
36319
10.6.26 14:19

Tak ať jde chlap na vasektomii. Jen na spermidy bych nespoléhala a zas tak stará nejsi aby bylo těhotenství úplně nemožné. Kolegyně od taťky ted rodila ve 47 letech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
10.6.26 18:52
@Júlia002 píše: Více

Přerušovanou soulož jako ochranu si oblíbilo mnoho žen. Když navíc používáš Pharmatex, nemusíš mít strach, ani kdyby to partner omylem do Tebe pustil. Jestliže Ti to nevyhovuje, nauč se využívat menstruaci, při které je otěhotnění velmi nepravděpodobné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
10.6.26 22:02
@Macik1981 píše: Více

Klasické pesary jsou v současnosti prakticky nedostupné, i když před nedávnem byly běžné a mezi ženami hlavně v USA velmi oblíbeným nástrojem. Dnešní typy se vyrábějí jen jako univerzální ve dvou nebo třech velikostech, a takové čepice nemohou zaručit, že dělohu neprodyšně uzavřou. – Dej si zavést nehormonální tělísko. Je to levný a spolehlivý nástroj. Budeš s ním moci milovat naplno bez přípravy, bez přerušování, bez kondomů a bez strachu z otěhotnění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí