Pharmatex a názory na něj

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
28.1.24 23:42

Pharmatex nazory

Ahoojj, chtela bych se zeptat zda nekdo pouziva pharmatex, jak vam vyhovuje a jestli je nejak vekove omezeny? Je fajn kombinace i s prerusovanou soulozi? ;) Jinak jestli je lepsi krem nebo globulky dekuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14561
29.1.24 07:42
@Anonymní píše:
Ahoojj, chtela bych se zeptat zda nekdo pouziva pharmatex, jak vam vyhovuje a jestli je nejak vekove omezeny? Je fajn kombinace i s prerusovanou soulozi? ;) Jinak jestli je lepsi krem nebo globulky dekuji

Nám nevyhovoval (globule), oba nás pálil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35411
29.1.24 11:01

Používám Pharmatex už asi 100 let :mrgreen: Globule se musí nechat rozpustit, zas je lepší aplikace.
Krém lze používat hned. Zavádí se aplikátorem.
V době ovulace používáme s kondomem. Věkové omezení spíš není. Teda samozřejmě kromě hranice pro styk :lol: Pokud je, bude psáno v příbalový informaci a ta je ke stažení na webu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
29.1.24 12:14
@Anonymní píše:
Ahoojj, chtela bych se zeptat zda nekdo pouziva pharmatex, jak vam vyhovuje a jestli je nejak vekove omezeny? Je fajn kombinace i s prerusovanou soulozi? ;) Jinak jestli je lepsi krem nebo globulky dekuji

V kombinaci s pocitanim plodnych dnu je vysledek 6M tehotenstvi😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.1.24 13:10

Hlavně se nesmíš umýt mýdlem, to spoustal lidí nedodrží a otěhotní. Já kdysi používala krém a v pohodě, ale je to jaksi na pytel, nelze pak dělat orální sex atd.

• Citovat
  • Upravit
563
29.1.24 14:27

Používám už asi 10 let. Během té doby dvě plánované těhotenství. Jinak plodné neplodné dny vůbec neřeším, nic jiného k němu nepoužíváme. Zatim bez nehody. Mám radši globule, krém je hrozně blemcavy. Nutný je po styku nepoužívat klasické mýdlo, ale intimní bez obsahu mýdla, traba lactacyd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.2.24 00:54

Používáme s přítelem dlouhodobě s super. Už bych neměnila. Vyrábí se jak krém, tak globule. Je pravda, že vždy k tomu používáme ještě kondom. Znám holky, které používají jen phsrmatex, ale já bych se asi bála. Nejlepší je kombinace s jinou ochranou. Např ten kondom nebo diaphragma :)

• Citovat
  • Upravit
77
16.2.24 17:46

@Nefesh @Fiducia A jak to je s koupáním se? V příbalovém letáku píší, že je třeba se vyvarovat koupeli. A teď nevím. Já jsem si dala vanu s čistou vodou asi 30 hod. před stykem. Čili den i něco před tím, než jsem použila Pharmatex. Potom jsem se osprchovala jen čistou vodou, před i po styku. Myslíte, že ta koupel 30 hod. před stykem mohla snížit účinnost Pharmatexu nebo už já přeháním?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
16.2.24 17:47
@Anonymní píše:
Používáme s přítelem dlouhodobě s super. Už bych neměnila. Vyrábí se jak krém, tak globule. Je pravda, že vždy k tomu používáme ještě kondom. Znám holky, které používají jen phsrmatex, ale já bych se asi bála. Nejlepší je kombinace s jinou ochranou. Např ten kondom nebo diaphragma :)

Ono je to takové blbé hodnotit něco co vlastně ani nevíš jestli účinkuje neboť vás primárně chrání kondom :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35411
16.2.24 22:25
@Kate680 píše:
@Nefesh @Fiducia A jak to je s koupáním se? V příbalovém letáku píší, že je třeba se vyvarovat koupeli. A teď nevím. Já jsem si dala vanu s čistou vodou asi 30 hod. před stykem. Čili den i něco před tím, než jsem použila Pharmatex. Potom jsem se osprchovala jen čistou vodou, před i po styku. Myslíte, že ta koupel 30 hod. před stykem mohla snížit účinnost Pharmatexu nebo už já přeháním?

Myslím, že 30 hodin před nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
17.2.24 05:02

@Fiducia Díky. Pak jsem si dala také koupel ale až 3 dny po styku čili to už je taky ok, že? Jelikož jiný styk už mít nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35411
17.2.24 09:32

@Kate680 jo, určitě. Půjde o prvních pár hodin :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie