Pharmatex - spolhelivý?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
27.12.22 22:59

Pharmatex - spolhelivý?

Mám už skoro rok a půl tělísko, ale je to děsný zabiják libida. Zkoušela jsem i kotvičník, ale jakmile ani po pravidelném braní nezabral, tak mi došlo, odkud vítr vane. Rozhodla jsem se tak, že si tělísko nechám vyndat. Další dítě chceme až nejdřív za rok a půl, takže zvažuji jiný druh antikoncepce. Prášky nechci, prezervativ partnerovi vadí, na antikoncepční náplasti se úplně necítím… napadl mě Pharmatex v kombinaci s hlídáním plodných dnů. Jakou s ním máte zkušenost? Popř. jakou jinou antiko byste doporučily? Díky moc.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16152
27.12.22 23:43

Záleží, kolik chceš investovat, pokud ti nevadí vyšší cena, doporučím Nuvaring

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LP4
1356
28.12.22 00:13

@Dahlia0409 to asi zakladatelka úplně nechce ne. To bude podobné jak to tělísko ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16152
28.12.22 00:18
@LP4 píše:
@Dahlia0409 to asi zakladatelka úplně nechce ne. To bude podobné jak to tělísko ne

Nepíše, že nic takového nechce a jako tělísko to není :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
28.12.22 07:04

Pharmatex nás nikdy nezklamal klidně bych do něj šla znovu. Ale je třeba počítat s tím, ze nějaké malé riziko tam je, na druhou stranu 100%tni ochrana je pouze abstinence… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.12.22 07:35
@Dahlia0409 píše:
Záleží, kolik chceš investovat, pokud ti nevadí vyšší cena, doporučím Nuvaring

Děkuji za tip, musela jsem si vygooglit, ale asi pořád tíhnu k tomu Pharmatexu :D.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.12.22 07:39
@Perníček22 píše:
Pharmatex nás nikdy nezklamal klidně bych do něj šla znovu. Ale je třeba počítat s tím, ze nějaké malé riziko tam je, na druhou stranu 100%tni ochrana je pouze abstinence… :mavam:

My provozovali přerušovanou a počítání plodných dní, a fungovalo to. Neotěhotněla jsem dřív, než jsme si řekli. S Pharmatexem by to mohlo jít taky. Po porodu musím používat i lubrikant, tak to bude i takové 2v1.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.12.22 07:45

S bývalým jsem používala pharmatex a přerušovanou soulož a vždy ok. Ale ověřit účinnost Pharmatexu nedokážu, netuším, zda byl bývalý plodný, o dítě jsme se spolu nikdy nesnažili :nevim:

• Citovat
  • Upravit
15060
28.12.22 08:01
@Anonymní píše:
Děkuji za tip, musela jsem si vygooglit, ale asi pořád tíhnu k tomu Pharmatexu :D.

V kombinaci s přerušováním by to mělo fungovat spolehlivě, aspoň u nás ano. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16152
28.12.22 13:52
@Anonymní píše:
Děkuji za tip, musela jsem si vygooglit, ale asi pořád tíhnu k tomu Pharmatexu :D.

Záleží, co to víc vyhovuje, pokud nechceš žádnou HA, pak není co řešit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.12.22 14:24

Nám fungoval, používali jsme asi rok, ale jsou tam velké nároky na tu hygienu, neumýt se mýdlem, a pak taky jsi celá upatlaná, takže nehrozí třeba orální sex apod. Už bych do toho nešla. Nicméně pokud potřebuješ lubrikant, tak asi jsi na tohle nepohodlí zvyklá a vadit to nebude.

• Citovat
  • Upravit
349
29.12.22 21:14

Náš Pharmatex s hlídáním plodnich dní má zrovna 1,5 roku a spinká v pokojicku :mrgreen: :srdce:
A to jsme ho nepoužívali poprvé, nejdříve rok před první dcerkou, pak rok po prvním porodu, vždy naprosto v pohodě a pak najednou pozitivní test. Dle moji gynekolozky poměrně časté, první jsem prý rozhodně nebyla. Jeto na zvážení, pokud by vám případně miminko nevadilo (jako nam), tak klid e :nevim: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.12.22 21:16

@Monty1505 ale to jste nepraktikovali přerušovanou soulož?

• Citovat
  • Upravit
349
29.12.22 21:18
@Anonymní píše:
@Monty1505 ale to jste nepraktikovali přerušovanou soulož?

V jasne neplodnych dnech ne, při plodnych dnech Pharmatex s prerusovanou. Stejne jako předtím 2 roky bez nehody. No prostě k nám syn chtěl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
29.12.22 22:19

Ještě uvidíš, jestli ti vůbec bude vyhovovat. Já mám třeba po Pharmatexu reakci podrobnou vaginálnímu zánětu, takže nic moc. Navíc to musíš dát už před, za mne mnohem větší opruz než kondomy…(a spolehlivost o dost nižší)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí