Pharmatex - účinnost

11
29.7.15 11:00

Pharmatex účinnost

Milé dámy, mám dotaz ohledně nehormonalni antikoncepce Pharmatex. Spousty žen psaly, ze i po správném užívání otehotnely. Ptám se tedy, zda některá z vás otehotnela i s přerušovanou souloži-tedy jen kvůli tzv. Kapičky lásky či touhy. Partnerovi věřím, ze to nepůjde do me, přeci jenom to není krátká známost, avšak těchto pár kapek lásky mi dělají starosti :( V mém věku by bylo těhotenství nepřípustné a totální katastrofa. Děkuji moc za případné odpovědi :P ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1166
29.7.15 11:10

Přerušovaná soulož jako antikoncepční metoda pro mě připadá v úvahu pouze tehdy, kdy vím, že by mi případné těhotenství nevadilo. Takže třeba po porodu dvojčat jsme se chránili jinak, protože případné další dítě k malým dvojčatům by mě zabilo. Teď už přerušovanou soulož praktikujeme, sice další dítě je v plánu až za pár let, ale kdyby se náhodou zadařilo, tak bychom se nezlobili :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
29.7.15 11:16

Já užívám Pharmatex a učinkuje u nás 100%, jinak bych už byla těhotná, u nás opravdu stačí kapka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
29.7.15 11:32
@JayLee píše:
Asi blbej dotaz ale na jakym princiúu funguje ten Pharmatex? Nemuzu mit zadnou Ha kvůli Leidenskej mutaci, s kondomem jedeme jen 3 dny před ovu a 3 dny po ni jinak jeee na ostro - teti dite nepanujeme ale rada bych zkusila i jiny metody pro medostupny a o tomhle jsem uz slyšela ale nevi jak to funguje? To se nekam nanese před sexem? :roll: diky

krém hned před stykem, globule 5 min před stykem, účinnost vědecky stejná jak u HA tabletek, akorát se nesmíš během a chvíli potom umýt mýdlem, jinak Pharmatex zabíjí spermie a je i proti přenosu kapavky atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
29.7.15 11:34

10 tabletek stojí kolem 250 Kč, mám raději ty globule, s krémem jsem až moc vlhká :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
29.7.15 11:35

Já tedy mám z pharmatexem letité zkušenosti a mohu jen doporučit. Po porodu se k němu s důvěrou znovu vrátíme. Funguje na bázi spermicidního krému (nebo globule, ale ty ne každému vyhovují) a snad prý jejich účinek spočívá v znehodnocení spermií. Je to naprosto neškodná záležitost a při pravidelném používání mě zbavila problémů s mykózami. Jen je tam lehký dyskomfort- doporučuje se nemýt po styku a také to trošku „vytéká“ ven, takže druhý den raději s intimnkou, ale za mě 100% spolehlivost. Jednou jsme vynechali a hned jsem otěhotněla, takže při naší plodnosti mohu spolehlivě říct, že funguje :-) a to jsme nedodržovali postup aplikace před stykem, ale většinou až na závěr „akce“ :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
29.7.15 11:47

Můžeš se umýt vodou ale mýdlo by snížilo tu účinnost :-) krém tam stříkneš a jdeš na věc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
29.7.15 11:50

Přesně tak, vodou to jde, ale zase moc se nedoporučuje se moc vyplachovat. Na krém je aplikátor a prý některé chlapy i baví to zavádět :-) u nás dokonce manžel takhle dával najevo, že by rád- už jsem měla na nočním stolku připravený aplikátor :-) fakt se toho nebojte, i když rozumím tomu stresu- když jsem na něj přecházela z HA tak jsem se také bála, ale dnes na něj nedám dopustit. Hlavně HA mi blokovala libido, takže až s pharmatexem jsem si začala"užívat" :-) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
29.7.15 11:53

Ještě k tomu krému, nemusí se po aplikaci vůbec čekat, může se do akce hned a u nás s manželem je to tedy tak, že zasneme bez něho, pak na chvilku dáme pauzičku na zavedení a třeba i změnu polohy a „doděláme“ to s pharmatexem. Je to tak pro mne příjemnější a fakt jsem po 7 letech používání otěhotněla až chtěně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
29.7.15 11:54

Omlouvám se- začneme bez něho :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.7.15 11:55

U nás pharmatex neprošel, protože je to hořký. :jazyk:
@JayLee To jsme taky měli, sex s kondomem v ty nebezpečný dny. Vycházelo to dvacet roků až do dne, kdy mi v jednom cyklu došly dvě ovulace. :mrgreen:
Teď teda kondom furt, ale až na jeho orgasmus,, jinak naostro. Žádný kapičky lásky se spermiemi, podle mě to ti chlapi prostě neuhlídají.
U nás bylo jediné neplánované těhotenství během těch dvaceti let z tý druhý ovulace, jinak všechno ok.

Dík za zachování anonymity, přece jen sousedi nemusí vědět, co proč a jak. :D

• Citovat
  • Upravit
854
29.7.15 12:26

Je to spolehlivá antikoncepční metoda, občas jí použiju, ale mám raději kondom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
29.7.15 12:45
@JayLee píše:
Ty jo takze se nemejt hnedka po jo? :think: aha to nevim jestli bych dala jsem tak nejak zvykla se po umej resp my oba dva :think: globule asi ne k tem mam odpor z dob co jsem byla tehule a zavadela jsem ultrogestan ;)
Takze se gelik namazne do frndy tesne před sexem pak se pocka chvili a muze se jit na věc? ;)

U gelu nemusíš čekat vůbec, stačí vtlačit a můžeš na věc, u těch globulek myslím že musíš čekat 5 minut, ale to si nejsem jistá. Jinak ještě k tomu mytí, mýt se můžeš, ale ne mýdlem, v návodu je zdůrazněno, že mýdlo snižuje účinnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
29.7.15 13:19

Za mě spolehlivé :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
29.7.15 13:27
@JayLee píše:
aha ty jo to je teda pak fajn, ze jako gelik vtlacim a jde se na to hnedka a pak když jen voda saci 8) to uz je lepsi potom :palec: diky za info holky mozna to na pristi mesic zkusime :jazyk: a koupim gelík normalka v lekarne asi ne? ;)

Jj normálně v lékárně. Jj voda je v pohodě, mýdlo NE. :D Za mě opravdu maximální spokojenost (nechci aby to vypadalo že mu dělám reklamu, ale fak jsem spokojená).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí